Forums » Nekategorizováno

tinky46

• 5 posts
    3. decembra 2014 21:41:14 CET
    a k tej modifikacii ....T85 je modifikacia ruskej T72 a je iba čínska varianta, Rusové nikdy t85 nemali a t80 vyradili pred vela rokmi ...Rusové prešli od T 72 k T 90, ale to sa ludom, čo sa do toho nerozumeju neda vysvetlit
    • 5 posts
    3. decembra 2014 21:11:34 CET
    kedže to máš na videu ..hod to sem, ako ti ten tank prešiel cez cestu ...nech sa tu nehadame kvoli blbostiam ...toot je ten novgorod, aby sme nahodou omylom nedavali rovnake video .. https://www.youtube.com/watch?v=7QKauHJyIm0
  • 3. decembra 2014 20:27:36 CET
    Ne,ja na take oné nechodim. Okrem toho idem mimo ba na cely vikend
  • 3. decembra 2014 20:26:23 CET
    Mors, prepac. pojdes toho 12. k zemanovi? Pytam sa, lebo mozno by som tam mal cestu v tom case. Ale pokial by som tam nemal nikoho poznat aspon takto vlaknovsky, tak na to radsej sulozim.
  • 3. decembra 2014 20:23:51 CET
    Akurat kukam,ze ste dojebaui to moje
  • 3. decembra 2014 20:17:08 CET
    Cooo, zas sme odmrdali jedno vlakno!!! take zaujimave temy!!!
  • 3. decembra 2014 17:46:41 CET
    Samozrejme že su to všetko ruské T85 Iné štáty robia len licencie ,najnovší je T95 už sa robí,pekná vecička,Voloda mi dovolil byť na.testoch na.strelnici je to klasa,aktívny pancier,napálili donho 5 protitankových ani to s ním nehlo všetko zachytil aktívny pancier,vo veži má 2 protilietadlové automatické kanony spriahnuté 22 mm,dostrel 8 Km,aktívnu clonu proti infraraketám,dymové výpuste na oklamanie cieľa a vrtanie hlavne je urobené tak že po vyčerpaní nábojov nabija rakety a páli,univerzálny zabijak,nechcel by som byť oproti nemu ako Rambo,
    Corwin zasa pustí perlu že odkial poznám Putina a že som blázon,,hej učil som sa s ním na technike v jednom semestri len on bol starší ale nemohol do stihačiek lebo nemal dokončenu techniku tak som ho ešte doučal,naša učiteľka lietania žije v BA,raz za čas jej odnesiem kvety a bonbonieru ako pozornosť,
    No a po 92 sa mi nechcelo pucovať kanady debilom tak som sa pobral fuč,
  • 3. decembra 2014 17:36:00 CET
    Corwina neber vážne jemu vadí aj ciga v hube ked nie je ani zapálená,,
    Ja ho nenaseriem ked dojdem k Zemanovi lebo fajčím len cigary takže nemože mať námietky ak bude mať stiahnem prvu babu z ulice nech mu vyfajčí aby sa skludnil,,,,
  • 3. decembra 2014 17:35:44 CET
    Pockaj, nie je cinsky t85 len modifikacia ruskeho t80? Lebo t80 modifikovalo mnozstvo statov, dokonca aj izrael, polsko, cina... kazdy tam mrdne silnejsi motor, elektroniku a reaktivny pancier, ale furt je to zssr made. Kdesi som cital, ze shtora laborovala aj s elektrodynamickym pancierom, ale to si asi nechaju na t90 alebo na black eagle. Aj tak im je to vsetko nadraka, ked tank raz dostane zasah tandemovou kumulativnou strelou tak sa stane okamzita kriticka destrukcia a z tanku su 4 tanky, len nekompletne.
    • 5 posts
    3. decembra 2014 16:59:22 CET
    Bol tmavo zelonohnedy chytený od hrdze zboku,bez značenia,,
    • 5 posts
    3. decembra 2014 16:51:19 CET
    Ty sý normálne génius,,ako sa mi nahrávka dostala do autokamery si už vyriešil,,ešte by si mi mohol objasniť kto vyrába aku vojensku techniku,,ak ti nedošlo tak ked máš prachy možeš si dnes kupiť aj jadrovu ponorku,nikto nenapísal že stadiaľ išla armáda,čo bolo niekde v Novgorode neviem,toto bol T 85 iba ak by si mi vymenili nahrávku z kamery čo sa nedá falšovať,keby si vedel je tam časová slučka,už nie je socík možeš si kupiť aj bomarder ak na to máš,
    Zaiste máš veľa milionov km za sebou a videl si v noci aj čierneho psa oproti sebe ,od Trenčína po Drietomu doteraz neviem ako som prešiel ked som zaspal o 3 Ráno len bývalá jazdila so mnou a zobudil som sa ked mi chrápala opretá o plece,kto šoferoval neviem,to musiš žažiť a prežiť to nevymyslíš,
    • 5 posts
    3. decembra 2014 16:36:26 CET
    iba len na spresnenie pre obidvoch:

BASF v Antverpách zamestnáva 3000 ludí v priamo a 5000 v subdodavatelských firmách, takže tažko môže robiť 18 000 ludi na jednej zmene.

a T 85 je čínský tank, neviem, čo by robil v Charkove, ale možno tu niekto mal na mysli to rok staré video, kedy rusovi prejel cez cestu T 72 v Nižnom Novgorode.

a v pohode sa tu bavte dalej, to čítanie je docela zábavné. ,-)
  • 3. decembra 2014 16:18:02 CET
    Za mlada, ked som kaslal na prestavky som sa raz vyhybal v noci chlapom co uprostred cesty niesli rebrik. Zastavil som, ze im vynadam a tam nik, len biela stredova ciara. Inokedy som zastavil, lebo cez cestu nejaky chuj hnal stado prasiat. Po chvili som zistil, ze tam nikto nie, len prechod pre chodcov. Teraz sa mi to uz nestava, davam si velky pozor na unavu.
    Durag, pokial ti ten T-85 nepresiel cez auto, ale len cez cestu tak o.k. a bol cierny? Lebo to prinasa smolu...
  • 3. decembra 2014 11:49:57 CET
    No ja na slovensku takmer abstinent, v eu mierny uzivatel, ale pijem len portske. V spanielsku stoji liter kvalitneho sudoveho porto 3-4 evri.
  • 3. decembra 2014 11:45:14 CET
    Ved srandujem,viem o čom je to,konečne sadnuť po šichte a vypnuť mozog zresetovať unavené oči,/sem tam stoličná koli vymytiu bludov/,
    Zamlada som sa takto nakecal zo stlpom na námesti v Hamburgu ked som si o polnoci myslel že je to kolega,,,
  • 3. decembra 2014 11:44:20 CET
    Inak ten tank bol myslený hážne mám nahrávku z autokamery cca 3 roky dozadu ked mi pri Charkove tank T85 v plnej rýchlosti prebehol krížom cez 4 prudovku v zime,,
    Dlho som stál vedľa na parkovisku a rozmýšľaľ či si nedám prešetriť mozog a oči,,kamera však nepustila bola to pravda,
  • 3. decembra 2014 11:01:42 CET
    Tablet mam, ale v kabine kamionu je iny zivot. Nemas volny cas, cez tyzden robis 15 az 20 hod denne a cez vikendy zas dospavas. A ked mas volnejsie, tak hladas slovakov alebo poliakov na vecerne posedenie. Skratka ine myslienky. Navyse po zime budem jazdit s nadrozmerkou a bude to pre mna nieco nove, posledne roky som jazdil so silom- hlavne pre BASF v Antwerpach. Obrovska fabrika- robi tam cca 18 000 ludi.
  • 3. decembra 2014 1:46:01 CET
    Neboj šak sa vráti,ak netrafí tank na ceste alebo Russlana pri prílete,,,
  • 3. decembra 2014 1:43:12 CET
    Dobru kokotinu,,asi chcel napísať 333,,,,,,strieborných,, ,,
    Vieš že už vynašli také veci ako tablet,šikovné prenosné pc,satelitnu parabolu s prijmom na net,,,?,,A akurát francuzi kam sa chystáš,stačí kupiť večer zapichnuť na kabínu a písať,
    Namiesto pichania do stopárok,pichni do kábla,,, ,
    He som strávil dačo aj ja po svete,,fajn zážitok ked rusa ignoroval nemecký colník,ten dojedol prišiel k nemu a zavesil ho za uniformu na vlajku na budove,,
    No mal by som to začať spisovať,,,
  • 2. decembra 2014 21:31:16 CET
    Vezmem zo sebou rebrik, kamion a zachod. Zo vsetkeho po 2 kusy, ako Noe. Vlastne som teraz mesias, kto mi poslete 3 eura 35 centov, budete spaseni. ...co som to za ootinu zas napisal???
  • 2. decembra 2014 20:15:11 CET
    Ujde aj s kamionom che,,,kým ešte je unia musí zarobiť na starobu,,,
    Len nech sa poponáhľa,veľa času mu už nezostáva,
  • 2. decembra 2014 20:02:22 CET
    Cize odides aj s rebrikom?
  • 2. decembra 2014 19:44:43 CET
    V mladosti som sa rad vytahoval. Teraz som uz skromny, takze som uplne dokonaly. A ja, ze ma chces k tomu rebriku priputat... No, mozno sa k tomu dopracujeme nejako Aj ked so mnou je to nadraka. Ked zas vypadnem zo Slovenska, tak pol roka sem nic nenapisem. Jazdim s kamionom v unii.
  • 2. decembra 2014 19:28:30 CET
    No lebo si vysoky
  • 2. decembra 2014 14:17:25 CET
    Mnnnnnn, tak toto bola pekna sprava