môj názor je taký že praha je vačšia a sú tam ludia z rôznych častí sveta...ja keby bývam v prahe tiež by som chcel ísť medzi ludí ako kočka ale ked bývaš na dedine alebo v menšom meste proste to nejde...máš očakávania rodiny,verejnosti,ludí v škole...
(preto si aj myslím že jediná možnosť je útek do prahy)
taktiež spoločnosť na svk je viac konzervatívna...čiže zostáva ti iba hrať určitú rolu ktorú máš a nebaví ťa a nemôžeš žiť taký život aký chceš.
a chcem poprosiť ludí čo sa chcú baviť o EU nech si založia vlastnú temu :D
Po tom bordely čo EU narobila v zákonoch a potom k čomu speje aj tak nedávam dlhu životnosť takéhoto systému a jeho zákonov,padneme na hubu ako Rímska ríša,a nebude to dlho trvať,
Po nás potopa,
Ja osobne nechápem, prečo by sa muž v ovládanej polohe mal chcieť cítiť ako žena... ibaže by to bol nejaký mužský šovinista.
Ďalšou triedou sú jednoducho "buzíci". Tí sa radi prezliekajú za ženy, aby si "vrzli"...
Ja osobne považujem v istom zmysle za znepokojujúce, že značná časť "domín" (miekde možno až 1/2) sú takzvané "trans-dominy", čiže homoši hrajúci sa na ženy v oblasti, kde si myslia, že to voči drvivej heterákov nie je až také odpudivé.
Škoda, že si to nevšíma aj bruselská ľudskoprávna mafia - hneď by bolo koniec ich táraninám o ich údajnom znevýhodňovaní (diskriminácii).
je veľmi zaujímavé ako su trans, či cd vnímané na slovensku. tu sa na zrazoch a akciách nikto podobný nevyskytuje. na fetishnight v prahe, či v ateliéri je úplne bežné, že chodia. nikto sa nepohorsuje, nepozera cez prsty ani nic podobne. mne osobne sa to páči. nájsť partnersky vztah je však ovela vacsi problem..
Plastik people ,= jednodnové operácie,com@plastika www,trans,,,
Rýchlo,spolahlivo,draho,bez záruky,,,
Vaše peniaze do našej ruky,
Naša spokojnosť,Vaše,,,,,,,,,,,,,,,,