Forums » Nekategorizováno

• 3. decembra 2014 22:41:53 CET
    Fakt, odrataj si fantastov a ku.vy, co sa hraju na dominy, lebo su skarede ako noc a kolko ludi ti zostane? Este to tu beries vazne?
    Tymto sa nemienim dotknut domin, hoci aj profi, ktore su skutocne dominy.
  • 3. decembra 2014 22:37:57 CET
    Leon, mas pravdu...problem je v tom, ze cela www.domina.sk je zahltena len pismenkarmi s bujnou fantaziou, takze cokolvek sem napises je len a len pismenkovanie. Skutocnych bdsm aktivnych ludi je tak 2%. Tak ako mozem brat toto tu vazne?
    • 13 posts
    3. decembra 2014 21:04:51 CET
    nie nie je to v poriadku. Ak má raz fórum nejakú tému mal by si sa v diskusii tej témy držať. Na modernejších serveroch má zakladateľ fóra právo netematické príspevky proste vyhodiť. Tvoje by som vyhodil všetky
  • 3. decembra 2014 18:24:14 CET
    No neni za co
    • 1 posts
    3. decembra 2014 18:02:18 CET
    Durag dakovať bielej tvári,,,
  • 3. decembra 2014 17:32:50 CET
    Premyslim si to :)
  • 3. decembra 2014 17:26:54 CET
    Ale ja si hlavičku možem oprieť,,?,,či,,?,,,,
  • 3. decembra 2014 17:26:10 CET
    Ved aj malá má po mne šunky neobtiahnu ju gate na 6 ročné decká a to mala len 2,sama išla na šerbel lebo ani najväčšiee plienky ju neobišli tak jej šunky.sťahovalo a bola samodonutená sadnuť,
    Darmo ja celý život po lesoch,behal stopoval zvieratá,na kokesách pol života aj točil nohami po kopcoch,takže zábery riadne,tury Bežne 30 km,
    Toto leto som vzal mládež na turu a ja už predsa v rokoch tak aby som si hanbu neurobil vravím dáme si len 20 km na Kráľovu hoľu a nazad na Vernár,,
    No,,,lenže mlad mi skoro zdochla po 15 Km,,,
    Smutná realita,,
  • 3. decembra 2014 17:19:25 CET
    Durag co si! Taky chudak si o mna neopre nic
  • 3. decembra 2014 17:17:50 CET
    Mne sa síce už párkrát podarilo odtrhnuť celu polloos aj s nápravou aj prevodovka vyletela aleb to je sila v ťahu tu mám,vytlačím 290 kg v ľahu,ale udrieť ako Kličko tak si isto polámem kosti až po rameno,živá sila je iné,trénovať box treba asi od mala to je iné,kebyže bol voľný štýl a možem použiť nohy ako v kixboxe tak si nanho trufnem,ešte na 190 cm vykopnem otočkuo a tlak nohou mám 9500,
  • 3. decembra 2014 17:10:35 CET
    O teba si taký duševný chudák može oprieť akurát tak jazyk,, ,
    Vlados včera som čítal že nejaký anglán superťažká váha vyzval Klička na férovku,
    Ono raz sa najde lepší ako on len to chce čas kurva ten chlap by zložil aj slona takým uderom,ktovie či ho mater nestrčila do reaktora ked drbol Černobyl a vyrobila z neho Hulka,,
  • 3. decembra 2014 15:51:09 CET
    Transbimbo, tak si ma vylakal tou predstavou, ze sa budem zivit ako drziak bicyklov, ze som si vo fitku zmeral silu uderu a mam vyse 2000 N. Klicko ma okolo 7000 N. Ale myslim, ze tych 2000 staci aby to nikto neskusal. Keby bol nejaky zaujem, daj mi na seba prosim kontakt, dohodim ti to, myslim drzanie bicyklov.
  • 3. decembra 2014 11:58:58 CET
    O mna ani do mna sa neopre nijaka nula napriklad. Ja si vyberam
  • 3. decembra 2014 11:54:27 CET
    Transbimbo, o teba si ludia opieraju bicykle??? mas pravdu, o mna si este nikto neskusil opriet bicykel.
  • 3. decembra 2014 11:42:47 CET
    Čo iné sa dá aj čakať od internetových honičou čo si tu potrebujú honit ego a neustále spamovat.
  • 3. decembra 2014 11:35:46 CET
    Pre mna áno bol až až konštruktívny už mi zaplo,kukať na točivý koment ako u kamionov nie na objem motora,
    Vdaka,darmo skleroza skorého veku,
    Ale ako sa vraví = len inteligent zabuda podstatné veci,
    Debil nemá čo zabudnuť,
  • 3. decembra 2014 11:11:12 CET
    Áno bol, dokázal si tím ze si iba uboziak prahnuci po pozornosti lebo v reálnom živote si o teba nikto ani bicykel neopre.
  • 3. decembra 2014 11:04:58 CET
    Transbimbo, bol ti tento prispevok dostatocne konstruktivny?
  • 3. decembra 2014 10:51:21 CET
    Durag, nepozeraj na napatie, hlavne pozeraj na max. tocivy moment v Nm. Modre aku od boschu s napatim 10,8 v su silnejsie ako 18 v z tesca.
  • 3. decembra 2014 10:18:24 CET
    Pokiaľ nemáte k tejto téme čo konštruktívne povedat nepisete sem. Chceme sa tu baviť k téme nie čítať vaše polointeligetne bludy ktorými sa tu snažíte úboho zviditeľniť.
  • 3. decembra 2014 10:16:30 CET
    Ono je to komplikované takto cez písanie vysvetliť. Ale v skratke je ro tak ze mam dve osobnosti, jedna je úplne normálny hetero chalan a ta druhá je submisivna transka, ako som už povedal necítim sa ako žena uveznena v ženskom tele, umne je to prezliekanie a túžba žiť v o vztahu ako žena spojená z mojou submisivitou.
    ako chcela by som vyzerať ako žena mať aj prsia ale napr prerobenie aj komplet dole u mne nie je cielom.
  • 3. decembra 2014 1:49:29 CET
    TRANS europska magistrála
    TRANS portérom nás nadája
    TRANS pordér sa pojebaj
    TRANS ku nám rozjebal
  • 3. decembra 2014 1:30:17 CET
    Ako vieš že akurát teraz zhánam,,?,,
    220 mám ale práve idem obkladať kuchynu červeným smrekom v zime a kukám na ponuku Aku vrtačiek,12V mi tvrdia že su slabé,že radšej 18V a 2 náhradné aku vraj su aj kvalitnejšie,
  • 3. decembra 2014 1:27:27 CET
    Synku tí čo sa bavia tu aj o EU asi vedia prečo,máme trocha viac životných skuseností a ak si si nevšimol týkalo sa to práve Vás,chcete byť IN založte si vlastný štát ale nehrajte sa medzi ľudmi na to čo nie ste,tu nejde o konzervatizmus,ak si si nevšimol dejinné suvislosti,rozpady veľkých štátnych celkov sprevádzali práve také veci ktoré sa deju teraz,a následne sprevádzané vojnami,
    Vlados
    Priajem ti peknu robotu,no žiaľ či ju budeš mať aj do buducna dobre platenu je otázne,ale nejdem daleľ lebo zasa budu inakvejší pindať do toho,,,
  • 2. decembra 2014 23:41:24 CET
    Izzy, budem sa bavit o com chcem a kde chcem a s kym chcem. Ak budem chciet tak sa na tomto vlakne budem bavit trebars aj o akumulatorovych vrtackach. V poriadku?