Forums » Nekategorizováno

• 2. decembra 2014 1:22:41 CET
    Chcem sa spýtať čo pre vás znamená byť trans alebo feminizacia vo svete bdsm...
    Je to o tom že sa chcete cítiť ako žena alebo chcete byť len štetka?alebo že je to ponižujúce pre vás?alebo po dosiahnutí sexuálneho uspokojenia to pre vás končí?

Pre mna je to dosť zaujímavá téma pretože riešim otázku pohlavnej identity a priťahuje ma bdsm hlavne sexuálne fantázie...ale niesom spokojný že sa mením na muža je mi to neprijemne, sex ma nebaví nedokážem mať normálny vzťah a alternatívu vidím len ako byť normálnym skrz bdsm že si nájdem kúsok dominantnú holku s ktorou budem aj za holku a to nehovorím že v ktorej časti zemegule by som takú mohol násjť :D...ako to máte vy?čo si o tom myslíte?
  • 5. decembra 2014 17:39:25 CET
    Ak by to malo poslužiť v prospech ženského pohlavia prečo nie,, ,
    Toť som dal do vlákna o filme nadpis kde hral N Cage,a presne toto tam bolo nakoniec skončil,,,kuknite si to ako,,
  • 5. decembra 2014 10:29:39 CET
    ja by som brala mnohomužstvo :D
  • 5. decembra 2014 10:10:06 CET
    Práve preto dnes pri vstupe do manželstva alebo len spolužitia si tí mudrejší daju uzavrieť u notára podiel majetku nadobudnutý pred vzájomným sužitím,
    To nie je o nevere,práve naopak poznám xy prípadov kedy bol jeden partnerom príživníkom na druhom a po rozchode získal všetko,a pritom žili 20 rokov v klude kým druhemu partnetovi nebuchlo v hlave,,
    Nemám nič viči buzíkom kým neobmedzuju slobodu a zákony vúčšinovému podielu obyvateľstva
    Pretože sloboda jedného končí a začína tam kde je obmedzený druhou stranou zasahujucou do jeho práv,
    A áno v minulosti bolo normálne aj medzi slovanskými kmenmi žiť v spoločnej komunite,a vychovávať potomstvo,len neviem odkiaľ buzíci vzali že to boli len ženy čo vychovávali,

Normálnejšie je mnohoženstvo ako buzíctvo,
  • 5. decembra 2014 7:52:06 CET
    nerusili temu tohto vlakna, navrhujem si otvorit tematicky vlastne, tato debata ma bavi, suhlasis?
  • 5. decembra 2014 6:54:06 CET
    re Antikapitalista
    Nesuhlasim s:

- nemozem si zobrat Ancu z dol.konca bo je vydata... som diskr...

Nie si, ona sa moze rozviest a nasledne sa mozete zosobasit, teda ak ta chce :)

Nie, nemôže... lebo o tom rozhoduje súd a jej manžel s tým nebude súhlasiť a súd to neschváli... bohužiaľ.

- nemozem sa zosobasit s babikou, zvieratom

Vychadza to z logiky veci, ze ide o dvojstranny ukon, ako ti babika alebo zviera vyslovi suhlas?

Aha, čiže jedinou prekážkou je nejasné vymedzenie prejavu súhlasu?
    V prípade bábiky by som navrhoval potrasenie rukou a v prípade zvierať uprený n-sekundový pohľad (n môže byť druhovo závislé, napríklad pre moderných ľudí je vraj n>=7).
    Súhlasíš?

- nemozem si zobrat svoju sestru za zenu... som diskr

Nuz , ano, tu to je dane tym, ze sa z takychto zvazkov rodia vo vysokej miere postihnute deti, mentalne aj fyzicky, takze verejny zaujem na preziti/zdravi populacie prevysuje nad vasimi individualnymi zaujmami so sestrou

Nuž tak nám prezraď, aké deti sa rodia z homosexuálnych zväzkov...!
    A je to tu – „verejný záujem“. Prečo sa potom ten verejný záujem, ktorý prevyšuje nad individuálnymi záujmami homošov, nectí aj pri postoji voči prípadným homosexuálnym zväzkom?

Dedenie, zdr stav, ine
    ok, tak moze sa neist formou institutu reg.partnerstva, ale sa jednotlivo posilnia/upravia znenia tychto zakonov, ale potom bude problem, ze ako preukazete ze ta konkretna osoba je Vas partner? Ze nedosiel do nemocnice niekto iny /ste v kome, dobehne byvaly milenec...alebo umrete a dobehne na dedenie byvaly/... lebo keby ste mali reg.listinu, tam je uvedene, kto tie prava vykonava, s kym konkretne mas ten reg.zvazok /vid.sobasny list/

Ako by som to preukázal? Napríklad notárskou zápisnicou. Tak či onak by na to bolo treba nejaké verejné listiny.
    Ako hovoríš, nebola by to žiadna veda, dokonca by sa to dalo ešte zjemniť, rozšíriť a zovšeobecniť. Na mnohé z tých vecí by malo stačiť splnomocnenie, ktoré by som navyše mohol dať komukoľvek, komu uznám za vhodné.

- milenci / muz a zena/ su diskr. proti manzelstvu

Nie su, mozu sa rozhodnut pre manzelstvo, ale homo sa nemozu pre neho rozhodnut, resp. mozu ale nic z toho-neziskaju ten pravny status, ale milenci muz a zena ak sa rozhodnu, tak za zakonom stanovenych podmienok ho dostanu vzdy

Aj homoši sa môžu rozhodnúť pre manželstvo!
    A dokonca ho môžu uzavrieť bez akéhokoľvek povoľovania (na rozdiel od rozvodu)...
    Čoby z toho nič nemali! Získajú z toho hospodárske výhody. A sobášny list.
    A aj homošov za zákonom stanovených podmienok (odlišného pohlavia) zosobášia vždy.

A potom, aj na Západe sú „diskriminovaní“ všetci, ktorí sa ako ženatí alebo vydaté nemôžu oženiť alebo vydať. Napokon, mnohoženstvo / mnohomužstvo (na západe predstavované manželsko-mileneckými vzťahmi) sú určite prirodzenejšie než homošské zväzky.

Niektorí homoši tvrdia, že vraj im ide len o „pečiatku od štátu“. Ja však tvrdím, že im ide v prvom rade o získanie bezdôvodných hospodárskych výhod. Preto vznikla potreba dať do ústavy to isté, čo je už teraz v zákone, aby sústavní údi pod kadejakými antidiskriminačnými zámienkami, ktoré majú oporu v ústave, nemohli podmyť, vymyť, vyprázdniť a z koreňov vyvrátiť zákon o rodine.

Isteže, aj manželstvo sa zneužíva na získavanie hospodárskych výhod. Bohužiaľ. Ale to by malo byť dôvodom na úpravu manželstva, a nie na zavádzanie ďalších nezmyselných napodobenín!
    • 4 posts
    4. decembra 2014 18:17:39 CET
    Krásny príklad pápežská família Borgiovcov,každý s každým,,,tak vypadá modrá krv v praxi,čím dalej lepší retard,,,
  • 4. decembra 2014 16:29:10 CET
    Nesuhlasim s:

- nemozem si zobrat Ancu z dol.konca bo je vydata... som diskr...

Nie si, ona sa moze rozviest a nasledne sa mozete zosobasit, teda ak ta chce :)

- nemozem sa zosobasit s babikou, zvieratom

Vychadza to z logiky veci, ze ide o dvojstranny ukon, ako ti babika alebo zviera vyslovi suhlas?

- nemozem si zobrat svoju sestru za zenu... som diskr

Nuz , ano, tu to je dane tym, ze sa z takychto zvazkov rodia vo vysokej miere postihnute deti, mentalne aj fyzicky, takze verejny zaujem na preziti/zdravi populacie prevysuje nad vasimi individualnymi zaujmami so sestrou

Dedenie, zdr stav, ine
    ok, tak moze sa neist formou institutu reg.partnerstva, ale sa jednotlivo posilnia/upravia znenia tychto zakonov, ale potom bude problem, ze ako preukazete ze ta konkretna osoba je Vas partner? Ze nedosiel do nemocnice niekto iny /ste v kome, dobehne byvaly milenec...alebo umrete a dobehne na dedenie byvaly/... lebo keby ste mali reg.listinu, tam je uvedene, kto tie prava vykonava, s kym konkretne mas ten reg.zvazok /vid.sobasny list/

A koliziu manzelstva c/a reg.partnerstvo je uz len na legislativne doladenie, ze ten kto je v manzelstve, a chce uzavriet reg.p., sa najprv musi rozviest, a az potom moze uzavriet reg.p. a pod...ziadna veda technicky to nadstavit

- milenci / muz a zena/ su diskr. proti manzelstvu

Nie su, mozu sa rozhodnut pre manzelstvo, ale homo sa nemozu pre neho rozhodnut, resp. mozu ale nic z toho-neziskaju ten pravny status, ale milenci muz a zena ak sa rozhodnu, tak za zakonom stanovenych podmienok ho dostanu vzdy

• 4. decembra 2014 15:05:08 CET
    Ak je homosexualita "orientácia", potom nikto nemá vo väzení "homosexuálnu orientáciu" prechodne.

Tí bisíci alebo heteráci, ktorí by mali homosexuálne vzťahy, v skutočnosti nie sú homošmi, pretože to znamená uprednostňovanie homošských vzťahov. A takí väzni (ktorí to majú akože "prechodne") ich neuprednostňujú.

Mimochodom, aj pedofília je sexuálna orientácia.

Presadzovatelia LGBT(I) propagandy (a ich spriaznenci) sa zámerne (a tí spriaznenci nevedomky) snažia manipulovať s verejnou mienkou nezmyselným zavádzaním o "láske a šťastí" atp.

V skutočnosti nie je žiadny dôvod, aby tí, ktorí sa ľúbia atď., mali uzatvárať nejaké právne zväzky. Tobôž nie je právny nárok, aby mohli také právne zväzky na takom základe uzatvárať.
    (Napriek tomu, ako sa tí propagandisti papuľnato oháňajú ľudskými právami, v skutočnosti žiadne takéto "ľudské právo" nejestvuje.)

Azda nemusím po príklady chodiť ani tak ďaleko, ako že napríklad aj ten pedofil má to dieťa rád, a ani on s ním nemôže uzavrieť "manželstvo". A ani so svojou babkou. Nehovoriac o "manželstvách" so zvieratami alebo bábikmi.

Príkladom toho, ako na Západe homopropaganda silno vládne, je aj nasledujúci prípad:
    v britskom denníku Guardian bol nejaký článok o registrovaných partnerstvách – propagandistické tirády o ľudských právach a diskriminácii... Pod tým článkom bola beseda.
    Napísal som do nej príspevok do vlákna o tom, čo je prirodzené a čo nie je prirodzené. Bol zhruba nasledujúceho znenia:
    Veľmi ľúbim svoju sestru. Vlastne, obaja sa veľmi ľúbime. Napriek tomu sa nemôžeme zosobášiť. Prečo sme takto diskriminovaní?! Nie je to porušovanie našich ľudských práv?!

Tento príspevok bol zakrátko odstránený. Dokonca dvakrát!
    S odkazom na údajné porušenie pravidiel besedy. Otvoril som si tie pravidlá, dôkladne ich tam prečítal, boli tam nadávky, urážky, nenávisť, všetko možné, len nič z toho, čo bolo v mojom príspevku.

Sazmorejme, odpoveď od redakcie som nedostal. (Nanajvýš len nejakého bľabotania o tom, že to bol niekto zo skupiny moderátorov, ktorý to vraj vyhodnotil ako "v rozpore s pravidlami". V čom presne bol ten rozpor, som sa však nikdy nedozvedel.)

Takže tak.

Mimochodom, právo na dedenie z registrovaného partnerstva je teda dosť silnou záležitosťou... a bolo by prijateľné iba ak bude v niektorom z nasledujúcich radov, možno na úrovni druha a družky.

A práve dedenie (ak je naň právo) je príkladom toho, ako by registrované partnerstvá zasahovali do práv iných. Čiže ďalšie tvrdenie homošských nátlakových skupín je týmto vyvrátené.

Okrem toho – manželstvo nikdy nebolo na to, aby ho uzatvárali tí, ktorí sa ľúbia. (Napokon, na to ani netreba zákon.)
    Zákon o rodine, ktorý vymedzuje manželstvo, hovorí hlavne to, že manželstvo je pre výchovu detí. Ani slovíčkom nezmieňuje o láske alebo ľúbení.
    Takže tak.

Homoši nie sú nijako znevýhodňovaní. Môžu sa sobášiť presne tak isto ako každý iný, platia pre nich rovnaké pravidlá.

Že sa nemôžu zosobášiť s tým, koho ľúbia? No a?!
    Potom ja som strašne diskriminovaný, pretože tiež si nemôžem zobrať Anču z horného konca, lebo už je vydatá...

Návrhy homošov navyše vôbec neriešia mnohoženstvo / mnohomužstvo – ktoré jestvuje aj u nás, len názvoslovie je trochu odlišné a ďalším partnerom/partnerkám sa už nehovorí manžel/manželka, ale milenec/milenka. [Aj keď sa LGBTI(I) propagandisti nejako nebránia uzákoneniu registrovaných partnerstiev aj pre viacero mužov alebo žien.]

Ale plačky nad tým, ako je vraj strašné, že nemajú registrované partnerstvo, lebo bez neho im vraj ani nemôžu oznámiť zdravotný stav ich "partnera", pôsobia smiešne, lebo v rovnakom postavení sú všetky milenecké vzťahy, kde milenec alebo milenka toto právo tiež nemá – hoci ja by som to považoval za rovnako potrebné.

Bohužiaľ, čím menej rozumných dôvodov majú, tým viac ich nahrádzajú klamstvami a polopravdami.
    • 2 posts
    4. decembra 2014 14:30:07 CET
    Ja nikde nepíšem že rodina má byť po vzore cirkvi tak boha čítaj čo píšem,,
    Som proti tomu aby boli decká adoptované buzíkmi,
    Radšej nech ich vychováva jeden rodič a partner iného pohlavia ako rovnaké pohlavie,potom to decku hrabe v hlave ked je staršie,,,
    Matriarchálnu spoločnosť aj kočovníkov už máme za sebou,ak to chceš obnoviť kup si nejaký ostrov a tam to praktizuj ako indiáni,
    • 2 posts
    4. decembra 2014 14:19:11 CET
    Na slovensku je aktivna komunita lezbiciek a homosexualov. Mavaju akcie, stretka a stranky. Svet povazuje leather pride za bdsm subkulturu aj ked skor len koli tomu ze su na kozu a fetish na nu. Mal som tu cest sa snima stretnut aj v nemecku ci rakusku. Skus stastie tam.
    @Durag
    To co sa snazia presadit je o socialnych istotach a vyhodach ktore bezny par ma. Nejde tu len o deti. Ludia mozu byt hocijaky ale prave homosexualne pary maju ovela lepsie rodinne vztahy a menej priestupkov vzladom k alkoholizmu, domaceho nasilia ci rozvodovosti... Tradicna rodina je najhlupejsia vyhovorka aku poznam proti tymto parom. Tradicna rodina vychadza z tradicnej cirkvy. Pred x rokma sa ale ziadna cirjev nekonala a v klanoch na celom svete vychovavali deti vseci bez rozdielu. Vtedy boli dokonca zeny lovkyne a zeny dojky a zeny chovatelky... Proste ked chlap zomrel v boji tak mali decka 4 mamy a ziadneho otca. Stale sme tu, ludstvo nevymrelo. bodka.
  • 4. decembra 2014 13:51:12 CET
    Durag, ahoj. Samozrejme, svoje vlakno beriem zo sebou do kamiona... mam 480 konoveho Man-a, tam nalozim.
    • 5 posts
    4. decembra 2014 13:05:10 CET
    potrebujes sa skatulkovat za kazdu cenu?
  • 4. decembra 2014 12:48:31 CET
    Mne napr nejde o to dat si pri sexe zenske saty;ja chcem vyzerat najviac prirodzene nezne stylovo ako to ide proste chcem posobit ako stylova holka...najviac by sa mi pacilo keby mam dominantnejsiu priatelku a mozme sa nezne bozkavat a mat seks ako lesby aj napr so straponom...a nejde mi len o sex aj napr na stretko by som tak siel alebo tak ale myslim ze to na slovensku nejde...
    mna by hlavne zaujimalo ci je toto o bdsm a ci sa to da skatulkovat ako feminizacia
  • 4. decembra 2014 12:25:54 CET
    myslím, že sa riadne odbočilo od témy..
    riešiť problematiku homosexuálov pri debate o feminizácii je trosku mimo. myslím, že zakladateľovi fóra šlo skôr o prezliekanie sa do ženských šiat pri sexe, než o adopcie homosexuálnymi pármi
  • 4. decembra 2014 11:53:30 CET
    Ja som krestan, a verim ze kazda ludska bytost ma pravo byt stastna a niekoho milovat a byt s nim...samozrejme ak mu tym neublizuje /napr.pedofilia - spominam to preto, lebo v severskych krajinach im ta ôrovnost" uz tak prerastala cez hlavu, ze pedofilne skupiny sa snazili presadit, ze pedofilia nie je uchylka, ale zvysena laska k detom.../.

Myslim si, ze byt homosexualom je proste sexualna orientacia, tak sa clovek narodi, bud ako heterosexual, alebo homosexualn, trans...podla vyskumov su aj ludia, ktori maju tuto orientaciu prechodne z dovodu socialnej /napr. vazni dlhodobo vo vykone trestu/, ale ked im odoznie ten socialny motiv, opat sa vratia k svojej vrodenej sexualite. Takze aj hetero moze byt ak je 20r.vo vazeni prechodne homo, to ma logiku...

Napriek tomu si myslim, ze registrovane partnerstvo by nemalo byt dane na roven manzelstvu, lebo ucel manzelstva je prijatie deti, a ucel registrovaneho partnerstva su socialne istoty.

Registrovane partnerstvo by vsak malo byt ako pravny institut prijate, nakolko v sucasnosti nie su dotiahnute ine pravne instituty tak, aby zabezpecili homosexualom socialne bezpecie na rovnakej urovni ako maju manzelia /dedenie, info o zdrav.stave,.../.

Som vsak proti tomu, aby homosexuali mohli adoptovat deti.

Som za tradicku rodinu, ale nie tak ako ju definuju uplne maniacky cirkevne autority...tu skor by som vypichla spravanie papeza Frantiska, ktore je zmierlive, nezne, milujuce a najma zamerane aj na velku kritiku cirkvi, ktora ma sama so sebou teraz co robit...tolko k Duragovi a pedofilnym fararom- tam treba tvrdo zakrocovat a cirkev si samam moze za to, ze sa jej vsetci opravnene smeju-lebo sa tvari ze nic...
  • 4. decembra 2014 10:34:43 CET
    na slovensku, sa duhovych pochodov ucastni pomaly viac heterosexualov bojujucich za prava homosexualov, než homosexuálov. nikto z mojich 4%-tnych kamaratov na pochode nebol. nie su ochotní verejne bojovať sami za seba..
    • 2 posts
    4. decembra 2014 10:00:30 CET
    Na slovensku je aktivna komunita lezbiciek a homosexualov. Mavaju akcie, stretka a stranky. Svet povazuje leather pride za bdsm subkulturu aj ked skor len koli tomu ze su na kozu a fetish na nu. Mal som tu cest sa snima stretnut aj v nemecku ci rakusku. Skus stastie tam.
    @Durag
    To co sa snazia presadit je o socialnych istotach a vyhodach ktore bezny par ma. Nejde tu len o deti. Ludia mozu byt hocijaky ale prave homosexualne pary maju ovela lepsie rodinne vztahy a menej priestupkov vzladom k alkoholizmu, domaceho nasilia ci rozvodovosti... Tradicna rodina je najhlupejsia vyhovorka aku poznam proti tymto parom. Tradicna rodina vychadza z tradicnej cirkvy. Pred x rokma sa ale ziadna cirjev nekonala a v klanoch na celom svete vychovavali deti vseci bez rozdielu. Vtedy boli dokonca zeny lovkyne a zeny dojky a zeny chovatelky... Proste ked chlap zomrel v boji tak mali decka 4 mamy a ziadneho otca. Stale sme tu, ludstvo nevymrelo. bodka.
  • 4. decembra 2014 9:50:32 CET
    ty truhlík:-D....veľmi som sa pobavila na tvojich príspevkoch...fakt mi prídeš ako inteligent ktorý všetko podstatné zabudol...mýliš si dojmy s pojmami...toľko táranín čo si tu popísal by nevymyslela ani moja stará mama...:-D klobúk dole:-D si boreček...fakt hustý...
    • 13 posts
    4. decembra 2014 9:42:23 CET
    Napísať pravdu do očí a uraziť niekoho bezdovodne su dve rozličné veci,,
    • 13 posts
    4. decembra 2014 9:04:03 CET
    čo tu len ľudí urážajú a píšu totálne od veci tu už bolo veľa. Po čase ich to prestalo baviť. Väčšinou.
  • 4. decembra 2014 8:58:02 CET
    Nikto Vám nič neberie,ale naozaj za tie roky tu bolo vlákien do boha a o ničom,keby Vás bolo toľko ako tvrdíte na percentá,tak podľa počtu ľudí na domine ste tu už mali mať odozvy od cca 800 ludí,,a kde su,,,?,,
    Mne nevadí akí ste ale vadí mi že sa to snažíte presadiť ešte aj zákonom,decko v buzíckej rodine atd,buzíci nie su genetická porucha ale psychická,to čo zažijete v detstve si nesiete v živote,,
    A ešte aj tá skurvená Vatikánska zmluva ,ktorá len pod záštitov kresťanstva chráni pedofilných pátrov všade po svete,
    Jedného veriaceho pátra som už z mesta vyprevadil kedže naše zákony sa k tomu stavaju zo zatvorenými očami,vtedy musí jedinec prevziať spravodlivosť do ruk,,,už sa nevráti,zasuvať si može v inom meste a inom kostole,,
    Chvala starým bohom že som nebol vychovaný v mene takýchto cirkví,
    Jediné vlákna čo maju zmysrl su vtipy ,film a poviedky od Jurošíka čo maju aj odozvu,iné vlákna odumru stále,
    Vlados síce založil ale ked odíde von zanikne aj to,
    • 13 posts
    4. decembra 2014 7:03:20 CET
    ak by sa aj 80% ľudí tu správalo hlúpo, neznamená to že aj ja sa mám správať hlúpo. Domina je jedno z mála miest na nete kde sa dá na Slovensku informovať o BDSM živote a akciách. A tiež diskutovať. Bolo by fakt fajn ak by sme diskutovali k veci. Ak sa už chceme zapijiť.
  • 3. decembra 2014 23:49:11 CET
    Zámer bol úplne iný ale kedže medzi nami sú ľudia čo majú o koliesko menej nemá zmysel niečo rozoberať.
  • 3. decembra 2014 22:48:10 CET
    TAK AKO TU MAM NIECO BRAT VAZNE ???
  • 3. decembra 2014 22:47:12 CET
    Co som tu par rokov, vyslo mi jedno jedine stretko, jedno nevyslo z mojej viny a dalsich zhruba 30 stretnuti bud odriekli tesne pred, alebo ani neodriekli a neprisli.