Forums » Nekategorizováno

• 2. decembra 2014 22:55:24 CET
    aká je tvoja fantázia o role ženy v bdsm vzťahu čo to znamena?
    a si spokojný s tým že si muž?
  • 2. decembra 2014 22:53:15 CET
    môj názor je taký že praha je vačšia a sú tam ludia z rôznych častí sveta...ja keby bývam v prahe tiež by som chcel ísť medzi ludí ako kočka ale ked bývaš na dedine alebo v menšom meste proste to nejde...máš očakávania rodiny,verejnosti,ludí v škole...
    (preto si aj myslím že jediná možnosť je útek do prahy)
    taktiež spoločnosť na svk je viac konzervatívna...čiže zostáva ti iba hrať určitú rolu ktorú máš a nebaví ťa a nemôžeš žiť taký život aký chceš.
    a chcem poprosiť ludí čo sa chcú baviť o EU nech si založia vlastnú temu :D
  • 2. decembra 2014 21:38:02 CET
    Durag nestras, konecne mam gut platenu pracu. Ja nechcem jazdit s kamionom pre slovaka za 1000 evri! To som robil pred 10 rokmi.
  • 2. decembra 2014 20:18:39 CET
    Po tom bordely čo EU narobila v zákonoch a potom k čomu speje aj tak nedávam dlhu životnosť takéhoto systému a jeho zákonov,padneme na hubu ako Rímska ríša,a nebude to dlho trvať,
    Po nás potopa,
  • 2. decembra 2014 18:58:21 CET
    Neviem... ja na tom nič nevidím...

Ja osobne nechápem, prečo by sa muž v ovládanej polohe mal chcieť cítiť ako žena... ibaže by to bol nejaký mužský šovinista.

Ďalšou triedou sú jednoducho "buzíci". Tí sa radi prezliekajú za ženy, aby si "vrzli"...
    Ja osobne považujem v istom zmysle za znepokojujúce, že značná časť "domín" (miekde možno až 1/2) sú takzvané "trans-dominy", čiže homoši hrajúci sa na ženy v oblasti, kde si myslia, že to voči drvivej heterákov nie je až také odpudivé.
    Škoda, že si to nevšíma aj bruselská ľudskoprávna mafia - hneď by bolo koniec ich táraninám o ich údajnom znevýhodňovaní (diskriminácii).
  • 2. decembra 2014 14:42:23 CET
    je veľmi zaujímavé ako su trans, či cd vnímané na slovensku. tu sa na zrazoch a akciách nikto podobný nevyskytuje. na fetishnight v prahe, či v ateliéri je úplne bežné, že chodia. nikto sa nepohorsuje, nepozera cez prsty ani nic podobne. mne osobne sa to páči. nájsť partnersky vztah je však ovela vacsi problem..
  • 2. decembra 2014 14:21:52 CET
    Vy uchylaci!!! Hop, to sa mi paci byt v ulohe moralistu, hned si bezim upravit svoj profil...
  • 2. decembra 2014 11:06:33 CET
    Tiež ma zaujíma, mám podobný problém
    nepokladám sa za ženu uveznenu v mužskom tele ale mám fantázie zit v roli ženy bdsm vzťahu.
  • 2. decembra 2014 9:11:42 CET
    Plastik people ,= jednodnové operácie,com@plastika www,trans,,,
    Rýchlo,spolahlivo,draho,bez záruky,,,
    Vaše peniaze do našej ruky,
    Naša spokojnosť,Vaše,,,,,,,,,,,,,,,,