8. decembra 2014 14:19:00 CET
od: nabucco kedy: 08.12.2014 13:52
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Áno, práve som pochopil, že si nevyrovnaná osoba so sklonom k nekontrovateľnej zúrivosti. Subíci Pozor!!!
od: Xena kedy: 08.12.2014 13:47
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Blokujem ťa ty dementné hovado!!!Píš si takej piči mongoloidnej,ako si ty sám!!!!
od: Xena kedy: 08.12.2014 13:43
predmet: RE: &&&
Skap a neotravuj tu ovzdušie!
od: Xena kedy: 08.12.2014 13:43
predmet: RE: &&&
Pal do piče ty špina humusácka a vylizuj si výkaly komu chceš ty kokot pojebaný!!!!Ty môžeš byť pánom akurát tak gorile,alebo prašivému psovi,ako si sám !!!
od: Xena kedy: 08.12.2014 13:41
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Kokot nechápavý!!!spak ty čurák!!!Toto si už pochopil????????????????jeblina skurvená,daj mi pokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od: nabucco kedy: 08.12.2014 13:38
predmet: &&&
Som rád, že neodpisuješ, konečne si pochopila, že mám pravdu a teraz by to bola hamba priznať to. Ale nevadí, ja ti odpúšťam a kedykoľvek sa môžeš prihlásiť do mojích služieb. Tvoja sladká riťulka!
od: nabucco kedy: 08.12.2014 13:10
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Poznáš príslovie, že:"Trafená hus zagága". To je presne Tvoj prípad.Nemôžeš preniesť cez hlavu, že Ti niekto vstúpil do sféry, ktorá je TABU aj pre Teba samotnú. Podvedome to chceš, ale Tvoje "EGO" Ti nedovolí byť úprimnou. Tak už si konečne priznaj, že to tajne miluješ, už ma to presviedčanie začína unavovať. Tvoj PÁN.
od: Xena kedy: 08.12.2014 13:00
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Ty si jebnutý dementný a nechápavý ,ak nedokážeš akceptovať,že to,čo sa v tvojej chorej hlave narodí je inému nepríjemné,že sa mu to hnusí!!!Preto som napísala,že si chorý a máš sa dať liečiť,lebo len chorý a jebnutý človek ako ty je schopný nechápať a neakceptovať že hnus,čo jedného vzrušuje sa inému hnusí!!!Ja viem ,čo sa mne páči,čo ma vzrušuje a ty mi to nebudeš vnucovať!!!!Magor!!!Vravím ti,neotravuj ma takýmito bludmi!!!
od: nabucco kedy: 08.12.2014 12:50
predmet: RE: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
ja s tebou slušne a ty takto, no nieje to pekné, mohla si mi aj slušnejšie napísať, že sa ti tá predstava nepáči. pozri sa na nete, plno klipov ako muži lížu zadok ženám a opačne, to niekto predviedol a niekto natočil a zverejnil, to všetci sú chorí? myslím, že iba reaguju na dopyt. ale ty si zrejme niekde v stredoveku, alebo ešte stále nechápeš čo ťa vlastne vzrušuje.
od: Xena kedy: 08.12.2014 12:41
predmet: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
prípadne si tú riť vylíž sám a neobťažuj!
od: Xena kedy: 08.12.2014 12:41
predmet: RE: RE: RE: ahoj kolegyňa
Ty si chorý!!!Daj sa liečiť!!!Ak ťa vzrušuje niekomu lízať riť,tak si na to niekoho nájdi,ja nemám záujem!!!Kapiš????!!!Fuj,hnusí sa mi to!!!Nerobím žiadnu praktiku,čo sa análu týka a niekomu lízať riť by ma nikto neprinútil ani s pištoľou na spánku,chápeš,alebo ťažká demencia?????!!!!
od: nabucco kedy: 08.12.2014 12:37
predmet: RE: RE: ahoj kolegyňa
prečo hneď odmietaš? vieš si predstaviť steršieho, no s dobrou postavou a svalnatého muža, ako ťa núti vylízať mu zadoček? Je to vzrúšo aj pre teba, len sa pretvaruješ.
od: Xena kedy: 08.12.2014 12:31
predmet: RE: ahoj kolegyňa
zabudni!
od: nabucco kedy: 08.12.2014 12:22
predmet: ahoj kolegyňa
Mám návrh. Chcem ťa skrotiť a sprzniť podľa svojích predstáv. Je oveľa vzrušujúcejšie pokoriť si dominu, ako odovzdanú subku. Výmenu nevylučujem. Si za?