Forums » Nekategorizováno

Nech je sranda.

• 9. decembra 2014 14:28:42 CET
    ...aj ja ta lubim:-)))cmuk
    • 9 posts
    9. decembra 2014 14:27:30 CET
    aj aj....
  • 9. decembra 2014 14:25:59 CET
    ...to ked operovali mna?:-))
    • 9 posts
    9. decembra 2014 14:17:24 CET
    triasli sa mu ruky ako keby mal abstak
  • 9. decembra 2014 13:29:29 CET
    ....prepac...nechapem:-)))))))
    • 9 posts
    9. decembra 2014 13:26:24 CET
    zdal sa mi ten mäsiar nejaký podozrivo triezvy....
  • 9. decembra 2014 13:02:55 CET
    Uprimne?.....ani ja teba...po narkoze trepes somariny...smrdi ti z ust a cikat do sacku som ta tiez este nevidela:-)))))to vsetko je len docasne....strach mam z toho,ze sa chirurgovi zatriasla ruka:-))
    Y
  • 9. decembra 2014 13:01:07 CET
    Faaakt?
  • 9. decembra 2014 12:59:57 CET
    Dominy...Ste moc-moc daleko od ozajstnej zeny...
    • 9 posts
    9. decembra 2014 12:27:22 CET
    jasné že mohla....ale nejak zvlášť sa jej nečudujem...ten arogantný spôsob akým to podal....to by aj mňa vytocilo do vyvrtky ....
    ps : a ja že čo za kočku to leží v tej nemocnici vedľa mňa....prepáč,z tou obviazanou hlavou som Ta nespoznal
  • 9. decembra 2014 12:26:58 CET
    Ach Jaj,tebe asi poriadne kopla po tom egu..asi som sa zle vyjadril.Poznam ju osobne a je ti milá dáma. a rit by ti urcite lízať nechcela. Nechala sa vyprovokovať chudákom ktorý dokonca mna ide presviedčať o tom,ze nie je milá lebo mu vynadala...poznáš ju?alebo na základe pár správ vies na 100percent odhadnúť človeka ? LOL
  • 9. decembra 2014 12:04:21 CET
    O tom este nevies, ze toto, co ta inkriminovana Domina napisala, ze slaby odvar toho, co naozaj pisu niektore ine Dominy a pritom Nabucco to este aj prehanal. Takze kolko krat uplne slusne a bez navrhov napises Domine a vyleju sa na teba splasky z verenjeho septiku. Preto som to tu uz viac krat napisal, ze niektore Dominy prejavuju svoju dominantciu uplne uboho a nechutne ... som myslel, ze na moj vkus ... ale vidim, ze to vadi viacerym.
  • 9. decembra 2014 11:59:33 CET
    ...co tu stale riesis?...ved sa mohli obaja na tom zasmiat a isli by dalej....stale pouzivas frazu o vyoperovanom zmysle pre humor....nebol si nedavno na operacii aj ty?....nevrav mi....ze nemohla zareagovat inak a nie slovnikom dlazdica v stvrtej cenovej.....co tak ignor?...ved on sa len pokusal ziskat jej pozornost a ze sa tak "chytila":-))))
    • 9 posts
    9. decembra 2014 11:54:33 CET
    tu nejde o praktiku ako takú,ale o spôsob akým si ju vyžadoval.....
    mozes mi jasne a polopatycky objasniť,ako si dospel k presvedčeniu že to dotyčná dáma CHCE????
    predchádzal tomu iný rozhovor?poznáš ju tak dlho aby si vedel po čom túži????
    navyše sa prezentuje ako domina,takže nejaká hra kde sa nejaké to odmietanie a bránenie u subinky očakáva,alebo priam vyžaduje tu do úvahy neprichádza.....
  • 9. decembra 2014 11:10:33 CET
    ....zjavne si z inej planety...ale bojovnik:-)))
  • 9. decembra 2014 10:55:20 CET
    Otravovat a provokovat niekoho napriek jednoznacnemu a zrozumitelnemo odmietnutiu povazuje vacsina ludi za neslusne....
    Nie si nahodou investigativny novinar????
  • 9. decembra 2014 10:51:25 CET
    hej, snaha bola evidentná
    provokovať
  • 9. decembra 2014 10:42:03 CET
    Prečítaj si to ešte raz a od začiatku, tam je to zdôvodnené.

Som rád, že konečne niekto definoval to, čo iní považujú za neslušné.
    • 7 posts
    9. decembra 2014 10:34:41 CET
    Nechať si vylízať anál,je veľmi príjemná sexuálna praktika,len stále som nepochopil,že ty,ako dominant,si oslovil neznámu dominu a nemáš na to svoju subku a ešte si bol doterný,ako kopa "kvázi subíkov"tu na domine/zlomyselne primitívne doterný/.
    Ja byť na mieste Xeny,dám ťa do
    IGNORE LISTu a mám od teba pokoj.
  • 9. decembra 2014 10:25:40 CET
    Ale veď ja som sa snažil presvedčiť ju, že to chce./Keď si to čítala, musíš uznať, že som sa snažil/ :D.
  • 9. decembra 2014 10:19:02 CET
    ale no, preco potrebujes robit ludom to, co nechcu?
  • 9. decembra 2014 10:13:38 CET
    Nevylučujem ani túto možnosť,no prv by som ju znehybnil, kedže to neznáša :D.

A čo sa týka toho provokovania, sčasti súhlasím, no skôr by som to nazval presviedčaním.
  • 9. decembra 2014 10:03:02 CET
    a gentleman nebude dámu zlomyselne provokovet. mam pocit, že skor ty mas chut vylizat ritku jej a akosi si to nechces priznat :)
    • 1 posts
    9. decembra 2014 9:52:31 CET
    Ahoj MORS.
    Čo Ty máš stále s tým nickom "tinky" ?
    Prvýkrát som sa registroval na domine.sk zhruba pred desiatimi rokmi /+-, odhad/, párkrát som sa odregistroval a zaregistroval, takže som použil viacero nickov, no nikdy som nemal dva naraz.

Passionman
    Nemôžem si pomôcť, ale "milá dáma" takýto slovník nepoužije aj keby bola neviemako vytočená. Sorry.
  • 9. decembra 2014 8:15:16 CET
    Pripájam sa k názoru,ze Xena mala len zlý deň,poznám ju a je to milá dáma...