Forums » Nekategorizováno

Nech je sranda.

• 9. decembra 2014 7:32:39 CET
    mirage mike B+ :)))
  • 9. decembra 2014 6:49:24 CET
    všetci vychádzate ( vrátane mňa) len z toho čo tam je napísané, ale nikto nevie čo bolo pred, čo bolo medzitým a čo bolo potom......
  • 9. decembra 2014 5:31:37 CET
    Dobre rano, vy este spite?
  • 9. decembra 2014 1:08:26 CET
    ...vdaka;-)))rozviedol si co som chcela povedat...
    • 1 posts
    9. decembra 2014 1:04:59 CET
    ... suhlasím s tebou Mirage.

"...dama bola jasne zamietava..ale...preco tak nechutne vulgarna????...neda sa inak?"

... 3x jasne slušne napíšem, že nemám záujem a viac neodpisujem, nech si vypisuje dotyčný čo chce, pokiaľ nezačne slušnú debatu. Troška slušnosti a úcty voči sebe priatelia. A keď už tak, nikdy sa neznížme na úroveň "provokatéra", ale budme nad vecou.

... mne to práve pripadá tak, že Xena sa nechá ľahko vytočiť do nepríčetna (podľa stupňovania agresie), čo mi na dominu nepripadá moc košer. Nepoznám, nesúdim, možno len mala deň blbec...

... no ak ma niekto v profile "Som tu,aby som sebe a vám všetkým dokázala, že som lepšia,ako chlapské plemeno :-)"... tak sa osobne zamýšľam. Jedného člena komunity už s podobným tvrdeným poznám
  • 9. decembra 2014 0:05:12 CET
    ...asi budem zas ina..ale neda mi....mne od zaciatku komunikacia zo strany muza prisla jemne dvojzmyselna:-))))pravdaze...odhadnut mieru je skoro ako dar,ale chapem,ze ked bolo na com..bavil sa....dama bola jasne zamietava..ale...preco tak nechutne vulgarna????...neda sa inak?
  • 9. decembra 2014 0:03:57 CET
    Tinky46 zjavne nemas dost,tak ti jebe aj z tohoto nicku
  • 8. decembra 2014 23:59:25 CET
    počuj kniha to je z papiera, len tak aby som sa upresnil, z to ho sa tiež robia noviny že???

keby si hlavu 22 nielen čítal ale aj pochopil, určite byť napadlo na čo som myslel......

a keď máš potrebu takto sa predvádzať a provokovať len tvoj problem.....
  • 8. decembra 2014 23:36:14 CET
    Hlava 22 - čítal som ju párkrát a stále som sa z chuti zasmial, no s danou problematikou to nemá nič spoločné /Ty si ju určite nečítal, to je kniha, vieš?.../. A že si mýlim pokrytectvo so slušnosťou? Ja som zatiaľ nikoho nenazval kreténom, ako Ty.

Ale ináč máš dobrý postreh, Xena sa dala veľmi ľahko vyprovokovať /prepáč Xena/ čiastočne aj Ty. Ak by na to mala, mohla ma slušne zdecimovať /nie vulgarizmami/, no na to bohužiaľ nemala.
  • 8. decembra 2014 21:29:47 CET
    počuj ty nevydarená kópia Verdiho opery nemýľ si pokrytectvo so slušnosťou....
  • 8. decembra 2014 21:07:40 CET
    Gratulujem Vám, akí ste krásne jednotní.
    Ako keby sme boli v kláštore...hoci aj keby tie steny tam vedeli rozprávať...
    Akokeby slovné spojenie "vylízať riť" bolo pre Vás nadmieru neslušné... hoci na to potajmä myslíte...
    Banda pokrytcov...
  • 8. decembra 2014 17:48:58 CET
    ...ja ta zeriem...
  • 8. decembra 2014 17:34:22 CET
    hlava 22, krásny príklad ako niekoho vyprovokovať, len sa čudujem že mu na to dotyčná skočila. keď už niekoho poslať do prdele tak so šarmom a gráciou, ale nie takto mu naletieť....
    radšej takýmto kreténom neodpisovať.....
  • 8. decembra 2014 17:30:39 CET
    Na xku sa mi stalo,ze ma v kratkom casovom horizonte oslovili 3 nicky (cerstvo zalozene nicky,par dni), ktore mi div ze nelizali kundu cez sklo. Co bolo podozrive, vzdy mi dali nick na fb,podotykam meno aj priezvisko a vzdy to boli doslova krasni muzi ci chalani.vzdy ma zasypali desiatkami sprav. Az ked som mu napisala,ze ci sa dobre zabava tym zneuzivanim fb profilov inych nic netusiacich ludi,tak okamzite si vymazal nick.
    Toto nieje normalne,aki psychopati existuju.
    • 9 posts
    8. decembra 2014 17:11:14 CET
    bojím sa že takých je tu viac a pod niekoľkými nickmi
  • 8. decembra 2014 17:03:21 CET
    Jagoo
    Mne sa toto stalo s nickom tinky46
    Uplna kopia tohto dementa nabucca.
    • 9 posts
    8. decembra 2014 16:57:38 CET
    ked takýto dement začne otravovať babu,tak sa ani nečudujem že ďalšiemu pre istotu ani neodpise ....
  • 8. decembra 2014 16:56:35 CET
    Nabucco
    Tam to mas cierne na bielom.
    Si naruseny a bodka.
  • 8. decembra 2014 16:54:10 CET
    Hmm, to sa nestava casto, oprava to som este tu nezazil aby bola verejna mienka takto jednoliata, nabucco. Zeby sme vsetci boli kokoti?
    • 1 posts
    8. decembra 2014 16:31:31 CET
    Tebe neni kokotno ani trosku?
    • 1 posts
    8. decembra 2014 16:26:09 CET
    Toto myslis naozaj vazne? Ty akoze nevies pochopit po prvej ss ze nema niekto zaujem o tvoje praktiky musis rypat a este takymto stylom? Si chori? Alebo mas zdegenerovany mozog? Alebo si uz kompletne vyšúrovany? Akoze toto nieje normalne sa s takymto niecim verejne chvalit. Chlape co ti na to povedal doktor? Pomozem ti vybavit nejake liecenie? Este ta tam odveziem aj na vlastne naklady
  • 8. decembra 2014 16:20:32 CET
    -_- mas zly popis. Kominikacia medzi dominou ako ok ale tym dominantom si ista niesom.
  • 8. decembra 2014 15:56:29 CET
    Nabucco, chyba je jednoznacne na tvojej strane. Bdsm je v poriadku, len ked obaja chcu, ty si sa tlacil tam, kde druha strana vobec nechcela. Xena reagovala spravne.
    • 9 posts
    8. decembra 2014 15:52:44 CET
    Mal by si si v prvom rade ujasniť pojmy, a to nemílit si dominanciu z demenciou.
    • 9 posts
    8. decembra 2014 15:50:00 CET
    Po tomto predstavený si ten kakáč budeš akúrat tak vylizovat sám.