Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 2 posts
    13. decembra 2014 16:14:44 CET
    Ahojte,
    Pozyvame vas na BDSM workshop uz buducu sobotu 20.12.2014. Cas konanie predbezne od druhej alebo tretej hodiny poobede.
    Temy su Bondage, Needle Torture a Spank. Workshop bude trvat priblizne 3 hodinky a miesto vyberieme podla poctu zaujemcou. Nieje vylucene ze sa pri malom zaujme niektore temy vynechaju ;)
    V ramci Bondage budu zaklady, esteticke viazanie a vhodne polohy. Skusit si mozete cokolvek vas zaujima alebo ste videli na nete. Ohladne ihiel si povieme vela veci o bezpecnosti a hygiene/dezinfekcii. Budu aj zive ukazky a samozrejme tiez sa odvaznejsi mozu preskusat vo svojej zrucnosti.
    Spank bude skor ako pridavna tema a samozrejme mozete si skusit rozne tradicne aj netradicne spankovacie nastroje. Ty najtrufalejsi si vezmu pamatku so sebou v roznych farbach ;)
    Poprosim kontaktovat sa na SS alebo na azete ci X-ku pod rovnakym nickom ;)
    • 13 posts
    11. septembra 2015 12:37:53 CEST
    dajú sa vkladať ja linky priamo. Poradím?
  • 11. septembra 2015 12:26:35 CEST
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12006290_883295381763900_4508474653132106982_n.jpg?oh=f5a5e16835e8feee90ce7b83b33518da&oe=56685821
  • 11. februára 2015 0:13:54 CET
    Koaly
    • 7 posts
    10. februára 2015 22:30:41 CET
    má pravdu,serme na sváry a na hádanie....
  • 10. februára 2015 22:26:30 CET
    Po dlhom čase (hádam aj rok a pol) všetkých srdečne pozdravujem. V poslednom čase som znova začal sledovať dominu (po návrate z dlhšieho pobytu v zahraničí) s ambíciou znova sa zapojiť do nejakých aktivít. Viem, že nemám nijaké právo, morálne ani praktické sa k čomukoľvek vyjadrovať, predsa si však s láskou spomínam na (skôr čestný) titul spoluorganizátora BA stretiek. Snáď mi - z čistej nostalgie - dovolíte niekoľko postrehov.

V prvom rade ma nesmierne teší, že sa aktivity v BA (tam som to zaregistroval najvypuklejšie) znateľne rozšírili, o pravidelné workshopy, chaty, čítam tu zaujímavé podnety ohľadom Diskotéky a pod. Úprimne sa z toho teším a rád sa niektorých zúčastním.

O to viac ma však rozosmutnilo, že som pobadal aj značné animozity (škaredšie povedané spory) medzi niektorými významnými členmi a činovníkmi našej komunity, z ktorých mnohých osobne poznám a vážim si ich.

Rád by som im adresoval len malú osobnú prosbu, resp. malý apel. Myslím, že menovať netreba, pretože akiste všetci vieme, o koho tu ide. Ostatní členovia sa nezriedka pridávajú na jednu, resp. na druhú stranu, hoci mám pocit, že často bez hlbšej osobnej znalosti problematiky, skôr z osobných sympatii k tej-ktorej strane. Chcel by som vás úprimne poprosiť o ukončenie týchto sporov, aspoň vo verejnej rovine tu na fóre. Prosím uvedomte si, že takéto vybavovanie účtov (často veľmi prízemné a osobne nekorektné) robí otrasnú reklamu tejto stránke i celej našej komunite, veď sa tu pomaly ťažko hľadá vlákno kde sa nik neháda. Myslím, že sme sa dostali do fázy, kedy je úplne irelevantné, kto z vás má pravdu, ide už len o to, že tieto spory neuveriteľne kazia atmosféru celej domény. Ja to vidím tak, že cesta do pekla je vydláždená dobrými úmyslami. O nikom z vás si nemyslím, že vedome spáchal čokoľvek, z čoho je na tomto fóre obviňovaný, ide len o to, že je čas zložiť zbrane a skončiť s tým. Skutočne veľmi prosím o zmier. Najmä preto, že skutočne nevidím nijaký dôvod na hádky. To že máte iný názor na akciu? Že niekto MOŽNO nejednal korektne? Že sa vyskytli nejaké osobné rozpory? Veď to je medzi ľuďmi bežné. Stojí to naozaj za takto ostré slová? Rozprávajme sa o akciách, termínoch, ľuďoch, podporujme sa v pozitívnom a vyvarujme sa failom =D ale prosím, správajme sa znovu ako komunita. Vás, ktorí sa tu dnes tak sporíte, som neraz videl u Zemana sedieť vedľa seba spontánne sa zhovárať a dobre sa baviť. Vyvarujte sa silných slov a urážok, lebo môžu spsobiť veľa krivdy a zle sa berú späť. Je možno najvyšší čas vrátiť sa k týmto časom.

A ešte drobnosť na záver. Ukazuje sa tu jeden perspektívny mladý organizátor (znova myslím, že vieme o koho ide) ktorý sa už ukázal nejakými akciami, hoci azda trochu kontroverzne (neviem nebol som). Prosím, dajme mu šancu a podporme ho v dobrých veciach ktoré robí, príp. mu poraďte. Má zápal, vy skúsenosti a konexie. Ak sa spojíte, bude nám to všetkým na osoh. =)

Teším sa na stretnutie v BA 13.2. ;)
    • 7 posts
    10. februára 2015 21:27:42 CET
    Aj drunkena si v kauze Edita využil ako pamprláka,lebo ty sa nevieš postaviť ani Gorovi,ani nikomu inému,lebo si fakt zbabelec..Len si drunkena využil,aby na mňa zaútočil a ty aby si bol chumkavý a len si podlieval olej do ohňa..taký si ty podlý a zákerný človek...
  • 10. februára 2015 21:08:00 CET
    Je tu vobec nejake vlakno kde sa ludia nehadaju?
    • 5 posts
    10. februára 2015 20:45:08 CET
    Ano a preto som stal vedla Erika a Akorda a krotil som generala, aby sa tam s Benkom nepobil, pretože za to nestal.
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:44:27 CET
    ty neťahaj čerta za ocas.....nepoznáš ma,nevieš,čo kvákaš.....len priateľské upozornenie.....
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:40:57 CET
    keby som nebol spravil,čo som spravil,nikdy by Benko nedostal BAN,si jeden zbabelec,čo sa nevie k problému postaviť,aj ked som tam nebol a Benko sa tam vrátil,si sedel,ako zmoknuté kura u stolu a moja Annie s Erikom a generálom ho išla vyhodiť..
    • 5 posts
    10. februára 2015 20:38:23 CET
    keby v Moskve chodilo na akcie iba o 94% viacej ludí ako v Bratislave, tak je to supr. To by vychádzalo, že na diskoteke bude asi 50 ludi, kedže na tej moskovskej party bolo cca 100 ludi. Ale asi si mal na mysli, že v BA tak 6%, což potom znamena, že na disku dojde 6 ludí a to už by sa pravdepodobne Quuerovi neoplatilo.

Preto som napísal, že treba sa zamysliet, ako to organizovat.

• 5 posts
    10. februára 2015 20:32:09 CET
    tu je to niekedy hadzanie hrachu na stenu, ako možeš aj teraz vidiet.

Je tu už len zopar normalnych ludi, pristupných na klasicku diskusiu a rady bez toho, aby sa tu uražali ako malé decka.
    • 1 posts
    10. februára 2015 20:32:08 CET
    To s tou moskvou porovnavas neporovnatelne. ako mozes BA porovnavat s moskvou? To je take typicke slovenske. Dam ti priklad: populacia v Bratidlave je cca 600 000 ludi v Moskve cca 11.5 miliona coz je rozdiel cca 94%. V Moskve je akcia lacnesia vzhladom na to ze teoreticky Bratislave bude o 96% menej ludi. A ked to uz takto porovnavas tak tu v Ba by vstupenka mala stat o 94% viac ako v moskve aby to bolo na tej istej urovni. Tym padom mmoze usporiadatel dat mensie ceny vstupneho a aj tak nebude stratovy.
    • 5 posts
    10. februára 2015 20:25:07 CET
    ako , čitam prevracias skutocnosti ..ty si vyhodil niekoho? ..ty si v dobe, kedy bol benko vyhodeny mal Ban k zemanovi, za to, že si sa pobil a rozlamal stoličku .. A pokial viem, k tomu stolu som si teba a Ivana zavolal ja a až po chvilke si prisedol drunken. Evidetne zabudáš, ale pri tvojom veku sa už tomu ani nečudujem.
    A silných protívníkov? mi potom vysvetli, prečo ste u toho stolu koktali a ospravedlnovali ste sa, že to tak nebolo a že Edit to špatne pochopila. ....Mno aspon si ukazal, čo si za tlka, ked ti niekto povie, že robíš blbosti, tak už je to tvoj protivník, a nie, aby si si uvedomil, že si urobil chybu.
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:21:50 CET
    a v čom má akože ten pán prst hore????
    Bola si pri tom?Vieš o tom vôbec niečo?
    Chceš byť chrumkavá???
    Pred kým???Tuším máš aj BAN na akcie za tvoje nemiestne vyjaderenia....
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:17:46 CET
    ako som vyhodil človeka,ktorý obťažoval väčšinu dievčat a ty si nebol schopný voči tomu nič spraviť,aj keď ti to hovorili???Si človek,ktorý sa nevie postaviť problému,aj problém s Editou si nechal,ako zbabelec na Drunkena,lebo si vedel,že máš priti sebe silných protivníkov......si proste jeden zbabelec,ktorý sa nevie postaviť zoči-voči.
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:12:20 CET
    tu ide o úplne iné veci......
    • 5 posts
    10. februára 2015 20:11:31 CET
    ja nemal na mysli fajčenie ....
    • 7 posts
    10. februára 2015 20:07:58 CET
    dobre vieš,že keby som sa nasral,tak to spravím a zakázali by fajčiť dolu,len som natoľko loajálny k majiteľovi,že som to nespravil,lebo nás tam už dlhú dobu trpí,aj ked z nás neboli bohvieaké zisky,lebo naši účastníci majú ďaleko do vrecka.....A ty na tom určite nemáš žiadnu zásluhu,že som to stopol....
    Ale podľa tvojho návrhu hľadáme iný priestor a pevne dúfam,že niečo vhodné nájdeme a že sa pripojí aj Erik,ako hlavný organizátor.
    • 5 posts
    10. februára 2015 19:44:07 CET
    hm. že ty to považuješ za rýpanie je iba tvoj problem.
    a nikdy som si nehoviel, že som geroj,kvoli tomu že som bol spoluorganizator stretiek.
    Ale možno by si sa ty mohol pochvalit tým, že vďaka tebe nás majitel skoro vyhodil od Zemana a neboli by kde robit ani pokecove stretka.
    • 7 posts
    10. februára 2015 19:30:02 CET
    Sprav niečo,načo ostaní nezabudnú a potom sa chvál,že si niečo spravil a nie prevziať zaužívanú akciu a hovieť si v tom,aký si geroj,že si robil u Zemana stretká.....
    • 5 posts
    10. februára 2015 19:07:12 CET
    info o inych akciach považuješ za rýpanie?
    Alebo chceš, aby ludia neboli informovaní o tom, ako to chodí aj inde?
    • 7 posts
    10. februára 2015 18:58:06 CET
    Alebo len rýpeš????
    • 5 posts
    10. februára 2015 18:56:32 CET
    bolo to 11. oktobra 2014.
    cena vstupenky cca 7 Euro.
    v cene:

BDSM show
    4 didžejovia
    profesionalna tanečna skupina
    Možnost foteni s profi fetish fotografem
    live koncerty skupin 2-och skupin
    Shibari show

...a ako som napísal na to, že Moskva je najdrahšie mesto, tie ceny sú uplne normálne, alebo možno najdrahšie mesto je Bratislava a prilahle dediny :-)

• 7 posts
    10. februára 2015 18:49:43 CET
    bolo by fajn,keby boli alternatívne akcie.