Ale ja to nejako neposudzujem ci je niekto odtial alebo odtial. Hodnotim len ako sa kto ku mne sprava. Aj tak ale nevuem preco mi to vela starsich kolegov v praci hovorilo ze s vychodniarmi si nezacinaj. Musim sa ich opytat ze preco. Zacala by som si zas a keby som vedela tak este skor :-D lebo tu kde zijem som si seberovneho partnera nevedela najst. Vsetko hlupaci ktori si myslia ze zena ich musi posluchat, nic ich nezaujma nic nerobia, nasilnici, hulici alebo alkoholici ktorych ziadna zena nechcr tak si to rozdavaju medzi sebou jak basisti. A nadavaju na zeny.
Proti komu,,,?,,,,ved čítaj pozorne aj znamienka aké dávam,,
Ja z východom nemám problém,vieš kolko spolužiakov som mal odtiaľ,,?,,su to správne trafení ľudia uprimnosťou a človečenstvom,,už chápeš,,?,,
Co stale mate niektori proti vychodniarom ved to je teraz uplne od veci. Ale ja uz som na to prisla. To ich neznasate lebo su taki dobri v posteli? Aj ja cely zivot som pocuvala ze si s nimi nemam zacinat :-D
ešte aj ten durag pri vás vyzerá ako zlatíčko !
durag : áno ja to tak cítim že sme inteligentnou partiou ktorú spája láska k spoločnej veci ... tak prečo by sme sa mali takto zosmiešňovať a ubližovať si ...
a potom nám "závidtte " aká sme na východe dobrá partia ! prečo asi !!!
tak vies teraz taka chata stoji v porovnani s minulostou 5-6rokov dozadu asi 5x viac. Ale ak to niekomu nevadi ze je stratovy okey. Poviem ti jednu vec pred rokmi som bol spoluorganizatorom jednej tuningovej akcie nebola velka bolo tam cca nejakych 300-350 aut cize nejakych cca 500ludi cize nic velke nenabalili sme sa sice na tom ale organizovali sme to pre ludi pre zabavu a koli laske k autam. Zasrali sme tym pol roka zivota ale stalo to za to a okrem itergalaktickeho mega brutal zazitku nam ostalo kazdemu nejakych okolo 25000sk. Takze aby som bol presnejsi trosku len tak okrajovo viem co to obnasa nieco organizovat
..mno, čo už k tebe dodat ...urážat vieš, ale ako som napísal nesnižim sa na tvoju úroveň a nebudem vytahovat opat veci, ktoré už tu odzneli. To robí len mentalny blbec, že vytahuje staré veci aj ked už boli vysvetlené. Proste ked má niekto pravdu, vieš sa brániť iba urážaním a zatahovaním aj rodiny do tohto. ...Mimochodom, moje malé sa pýta, ako že ma to vyživuje, ked má o polovičku nižší plat ako ja.
Ale napíš, ktorým subkám som písal a ohováral ta? fakt by ma to zaujímalo. Ked mam niečo proti tebe, napíšem to verejne. Nie, ako ty, co ohováraš kde sa dá.
Zmazal som,ale je to úplný pako,nemám na ňho slov.Robí zle na celom Slovensku a je ho do toho veľké hovno,nikde ho nechcú,ináč by dal pokoj.
A že vypisuje subinkám SS o mne veci,čo sa stali pred štyrmi rokmi a sú dávno vybavené,čo sa ho vôbec netýka,to je v pohode,je to obyčajná podlá krysa a aj navždy zostane.
Je to človek bez hodnoty,aj ked vyzeral byť "celkom normálny".
Toto je moja posledna posta do tochto vlakna. Dufam, ze sa nieco podobne nestane s druhym workshopovym...
1. Prispevky som vymazal lebo nepatria pod toto vlakno. Tie ktore patria som nechal.
2. K chate v Modre sa vyjadrovat nebudem na fore ani nikde inde. Iba osobne, a k Zemanovy beriem blocky k nahliadnutiu.
3. Nadalej budem organizovat workshopy stym, ze sa mi musia vratit naklady. Ak pri tom nieco zarobim, rad vam za to podakujem.
4. Nadalej plati ban na corwina na vsetkych mojich akciach a workshopoch, ci predstaveniach.
Nakoniec prosba, nenechajte sa do toho zatiahnut prosim vas. Je to nanic. Radsej vymyslite nejaky pekny tematicky workshop a ja vam ho pomozem zorganizovat.
toto si mi prodal za 50 Euro - http://www.aliexpress.com/store/product/110-220V-Powerful-Multispeed-AV-Clitoral-Vibrator-Magic-Wand-Massager-Fairy-Mini-Female-Personal-Massager/1499995_32279332803.html?s=p
Na to ostatné reagovat nebudem, pretože by som sa musel znižit na tvoju mentálnu úroven.
Ale inak vďaka, aspon si ukázal, čo si zač a možno sa konečne pár ľudom otvorili oči, čo si za mentálného chudáčika.
P.S.: Aj Benko ma oproti tebe vačšiu morálnu hodnotu.
hned zaútočil na moje produkty,ktoré by ľudia kúpili 2x drahšie v sexshope.Proste neschopák,čo nevie nič spraviť,je vyživovaný svojou manželkou,ktorá je fajn baba,len má na krku neschopného vydriducha,ktorý si nie je schoný nájsť poriadnu robotu./Pokiaľ náhodou hej,nech mi je odpustené/.
inak vačšinou sa ludia vztekajú, rozčulujú a vyhražajú sa fyzickým násilím, keď ich niekto odhalí, čo chcú napzaj. Potom sa na neho vrhnú a snaží sa ho pomaly "udupať".