Forums » Nekategorizováno

BDSM MASKARNY PLES

• 30. decembra 2014 18:25:45 CET
    Teším sa na vašu účast dúfam ze bude aspoň tak dobre ako minuly rok
  • 27. februára 2015 21:17:34 CET
    Dakujem organizatorom za prijemne straveny vikend. Uroven programu sa opat raz o dost posunula dopredu aj po stranke umeleckej.

Chcel by som podakovat tym, ktorym boli ochotni nieco ukazat, ci pri svojich akciach zhovievavo strpiet pritomnost publika.

Myslim ze napriek znacnym odlisnostiam v prejave si kazda akcia nasla svoju cielovu skupinu.
  • 26. februára 2015 9:03:02 CET
    Aj ja budem rada ak posleees :)
  • 26. februára 2015 8:03:04 CET
    mozes mi kludne poslat fotky...uz sa na ne tesim :-) , dakujem.
  • 25. februára 2015 13:56:27 CET
    kto ma zaujem o fotky z plesu nech sa ozve nech to neposielam zaradom :D :D
  • 23. februára 2015 23:08:27 CET
    cena nie je problem... drzim palce v hladani
  • 23. februára 2015 22:41:50 CET
    Ďakujeme za príjemné strávený čas
  • 23. februára 2015 20:44:01 CET
    Sice som tam nebola, ale Izual ma pravdu Slovensky Raj je skutocny raj a asi by bola skoda, presuvat akciu mimo tejto oblasti.
  • 23. februára 2015 20:10:19 CET
    neboooj myslim si ze aj s vyssou cenou to bude stale zaujimava akcia .. :D a najde sa urcite vyhovujuce miesto tym smerom .. mam znameho ktory ma niekolko penzionov priamo v tatrach a je "náš" tak sa skusim popýtať ;)
    • 2 posts
    23. februára 2015 20:07:08 CET
    Daj mi kuchynu a rozpocet a budete sa odtial v nedelu kotulat ;)
    • 2 posts
    23. februára 2015 19:55:44 CET
    Ak bude aspoň taký záujem ako bol toho roku, určite pouvažujeme o inom priestore. Nebude to však určite VM.
    Bude to oblasť Slovenského Raja, jednak je tam krásne, potom veľa ľudí šlo lyžovať 20 minútová vzdialenosť od Tatier je len výhoda.
    navyše treba zmeniť stravu
    Rátajte však s vyššou cennou, čo by mohol byť problém - ak si k tomu prirátame kostým a vzdialenosť je to dosť položka.
    Nuž uvidíme...
    • 13 posts
    23. februára 2015 16:05:17 CET
    VM sa na ples určite nehodí. A je tam aj menší priestor na tancovanie. A takisto väčšina ľudí čo bola to mala bližšie tam kde ste boli teraz. Myslím že ďalšie miesta a akcie postupne pribudnú.
  • 23. februára 2015 15:48:33 CET
    Vzdy je to o tom ze pride len ten kto chce... avsak skus si precitat celu moju odpoved nielen prvu vetu. Nehadam sa s tebou ani nesuhlasim je to moj osobny nazor a pojdem tam kde akcia bude pretoze chcem sa stretnut a priatelmi . Izu s femm to skvele zorganizovali ako aj minuly rok a patri im moja a nasa vdaka za to vsetko . No napriek tomu by to asi chcelo vacsie a lepsie priestory .tot vsjo
    • 9 posts
    23. februára 2015 15:09:09 CET
    pozerať na to štýlom: kto chce príde, kto nechce, ten nie... je dosť prvoplanove. myslím, že je v záujme organizátora robiť akcie s ohľadom na ľudí
  • 23. februára 2015 14:59:25 CET
    Podla mna skor taku z gulatiny Proste kus kvalitneho hrubeho dreva :D
  • 23. februára 2015 14:52:28 CET
    Pre mojho ocelovu postel....
  • 23. februára 2015 14:47:43 CET
    Je to o ludoch kto chce pride kto nie nie. Samozrejme ak najdeme inu alternativu na inom mieste tak to by bolo ozaj lepsie . Ja som to napisala zk svojho pohladu pretoze som osoba taka ktpra radsej bude chodit stale na jedno miesto a ostane mu verna pokial sa nesklame ... ako skusat vzdy nove. Mam jeden bar kednu disku jednu restiku jedno knohkupectvo... ale urcite prideme na sposob ako vyhoviet vacsine a urobit vsetko preto aby aj o rok bola alcia maximalne vydarena a celkovo aby bol kazdy spokojnojny a prisiel aj o dalsi rok...
    • 9 posts
    23. februára 2015 14:21:15 CET
    VM je hlúposť. každá akcia ma špecifický formát. ak budeš robiť všetky na tom istom mieste, atmosféra bude stále rovnaká. myslím, že mať na Slovensku 4 rôzne zrazy, plesy, oslavy na tom istom fleku je odsúdené na neúspech. stereotyp ubija. ľudia nebudú chcieť prísť 4x ročne na to isté miesto.
  • 23. februára 2015 12:56:10 CET
    VM je skvele miesto a super majitel moj navrh bol skusit to premiestnit tam ale to sa este dohodne ... ja som len vyjadrila moj nazor ktory nieje alfaomega podstatny ... bolo super aj tu ved slo hlavne o to byt s priatelmi co sa aj podarilo ...
    • 13 posts
    23. februára 2015 12:45:06 CET
    nájsť dobré miesto je celkom problém
  • 23. februára 2015 11:52:24 CET
    Najst vacsie priestory.. ;)
  • 23. februára 2015 9:22:26 CET
    dakujeme za skvele ohlasy ...do buduceho roka doladime detaily a tesim sa na vas opat :D :D
  • 23. februára 2015 7:42:19 CET
    Ja aj s partnerkou sme sa ozaj dobre zabavili, chceme podakovat za skvelú atmosféru a ozaj dobré zorganizovanú akciu. Skvele sutaze, hodnotne ceny a ozaj skvele neplánovane vystúpenie dabelskeho, ktore v nas oboch zanechalo prijemne pocity. Veľmi sa tešíme na dalši ročník, isto to bude zas super akcia.
    • 7 posts
    22. februára 2015 22:58:55 CET
    Stretol som opäť s ľudmi,ktorích som sa aj rok nevidel.
    Najsamlepší bol Romanov vstup s fakľami,nič lepšie som ešte nevidel,krásna,kreatívna scénka.
    Ďabelský so subkou predviedli niečo emotívne -racionálne,klobúk dolu.
    Luckina tortička nemala chybu.
    Prvá cena-nádherné aktuálne masky.
    Drunken a spol.sa má čo zlepšovať,hlavne v empatii k starším,ale je fajn,že ukázal,čo vie.
    Ja som nechtiac prehnal jednu reakciu k môjmu priateľovi Ivkovi,začo sa jemu aj ostatním ospravedlňujem a je mi to veľmi ľúto.Pevne dúfam,že naše priateľstvo to negatívne neovplyvní.
    Veľmi by ma to mrzelo.Spravím všetko preto,aby sa niečo podobné nikdy neopakovalo,sľubujem.
  • 22. februára 2015 22:07:37 CET
    Uzil som si krasnu akciu s vacsinou milymi a velmi sympatickymi ludmi. Bolo mile vidiet ludi ktorych sme nevideli ci uz rok alebo v niektorych pripadoch aj po 8 rokoch :) Asamozrejme spoznanie s novymi tvarami. Este aj krasne pocasie super lyzovacka :) Dakujeme za krasnu dovolenku ;)
    Ples bol super a gratulujeme vitazom najlepsich masiek. Jednoznacne zasluzena vyhra.
  • 22. februára 2015 20:02:51 CET
    Mandala odkazuje: Dakujeme organizatorom za moznost stravit pekny vikend a vsetkym, ktori pomohli vytvorit prijemnu atmosferu :-) Tesime sa zas o rok :-)