Forums » Nekategorizováno

BDSM MASKARNY PLES

• 7. januára 2015 15:27:50 CET
    Jalka tie tvoje principy si strc do pice.
  • 7. januára 2015 15:04:39 CET
    Uz len z principu a ako komercne sa ku bdsm stavias sa nezucastnim . Nemam zaujem .
    • 2 posts
    7. januára 2015 14:53:44 CET
    Urcite sa vynasnazim zaujat predstavenim ak uz ja niesom pre teba zaujimavy. Ak to nepojde, bude ma to mrziet.
  • 7. januára 2015 14:49:48 CET
    Ja som naucena ze na workshopocb sa aj zapajam resp. ticho sedim a pocuvam nevyrusujuc mlaskanim ... kedze som zastanca ze bdsm neriesim s opitou hlavou ani alkohol by som ssi na takej prezentaciu nedala a nebrala... akoze ked uz tak mame odlisne nazory ako taka prezentacia ci workshop maju vyzerat. Ak uz chcem sa zapajat skusat diskutovat pokial je to mozne.. musi ma zaujat ako lektor tak tema ... a ty si nezaujal a ver mi to sankovanie bude zaujimavejsie... s respektom odignorujem tvoju prezentaciu pretoze ak nahodou ju bude niekto chciet absolvovat nech sa paci nebudem rusit kludne priebeh ... niesom az taka
  • 7. januára 2015 14:18:47 CET
    Ona chodi rovno obchodaku s plnym nakupnym vozikom -kdyby něco :D
    • 2 posts
    7. januára 2015 14:13:34 CET
    Ty mas talent vsetko zle chapat... Ked ides do kina alebo divadla chodis na stojaka s pivom v ruke? Divak X si vezme poharik vina, posadi sa za stol s partiou a vychutnaju si predstavenie. Divak Jalka sa postavy s popkornom a pivom pred podium a hodinu bude narusat viditelnost obecenstva a predstavenie samotne. Samozrejme kym ju to po desiatich minutach neprejde a preze ie sa radsej na sankach.
  • 7. januára 2015 14:08:29 CET
    Clenbuterol to spravi,neboj ;)
  • 7. januára 2015 14:04:47 CET
    Aj s obcerstvenim ? A co este ? Masaz alebo vyfajcit ? :D co si Britney spears ?
    • 2 posts
    7. januára 2015 14:03:16 CET
    Podium alebo iny priestor ktory mozem oznacit za intimnu zonu a nikto ju pocas predstavenia nesmie narusit. Ludia aby mali kde sediet aj s obcerstvenim a aby dobre poculi a vnimali dianie.
  • 7. januára 2015 13:35:04 CET
  • 7. januára 2015 13:27:58 CET
    .. v tom mame lavorovicu....takze dezinfikovane, mozeme aj operovat..
    • 13 posts
    7. januára 2015 13:24:34 CET
    Vezmite si staré lavore to je jazda aj ked je málo snehu a len ladová tráva,,n
  • 7. januára 2015 13:14:38 CET
    Neviem lyzovat ale sanky to istia a ak nie aj tesco taska pod rit bude dobra :D vsetko bude asi lepsie ako ta prezentacia a z takeho sankovania budem mat moNo aj nejaku tu modru pamiatku na riti.. a nie bolehlav ... sa bojim ze bud by som ho tam zbila alebo zaspala jak sipkova ruzenka..
  • 7. januára 2015 13:04:46 CET
    Dobre som sa pobavil vdaka malomeštiakom z veľkomesta,, ,,,
    To je to čo západniari nechápu,,tu ešte žiju ludia čo sa schádzaju pretože su ludia s veľkým Ľ,,ktorí sa chcu vidieť a pokecať,aj teraz po rokoch tu boli známi z Bardejova,nerozumel som im ani hovno ked spustii ale vobec nám to nevadilo hlavne že bola nálada,,,
  • 7. januára 2015 13:01:08 CET
    ako vidim, pojdes s nami lyzovat
  • 7. januára 2015 12:48:08 CET
    drunke nevidim problem nejaky cas ti tam vynahradit ...musim prerokovat s izualom ...ale napis mi prosim do spravy co ako mas predstavu predvadzat 2-3 hodiny co je celkom dost a co by si si predstavoval pod pojmom zabezpecit stage :D :D
  • 7. januára 2015 12:46:40 CET
    Ja specialne dakujem tej co ukradla tu basketbalovu loptu a ma ju pod trickom a dofukuje si ju :)
  • 7. januára 2015 12:46:21 CET
    Sak ved aj s nou som ratala alo pomoc :D

Izu a Femm naozaj sme vam neskonale vdacni ze aj tento rok pre nas usporaduvate tuto vikendovu akciu i ked je to iste kopec nervov :D ked uz raz sme ludia a vyhoviet sa neda kazdemu aj ked sa o to pokusate :D :*
  • 7. januára 2015 12:46:19 CET
    a kto sa chce registrovat tu je odkaz:
    http://bdsmsk.php5.sk/#uvod
  • 7. januára 2015 12:43:34 CET
    No dost, nerobme z toho vlakna diskuzny kružok .. Každý je na ples vítaný ... myslim že to za usporiadatelov povedat možem .. a chcem im velmi pekne podakovat že to pre nas všetkých robia.
  • 7. januára 2015 12:41:11 CET
    jop .. zaprianem aj Alika, budem mat dvojkonove sane :D
  • 7. januára 2015 12:38:23 CET
    Neboooj vezmem aj teba.. mozes si nas zapriahnut a budeme ta tahat :D ale ne do kopca dobreeee ???
  • 7. januára 2015 12:37:59 CET
    Ja tu nechcem usudzovať že drunken nema skusenosti, že nevie viazat, alebo spravit show .. budem ozaj uprimne rad ak predvedie skvelu akciu, ukaze aky je šikovny a kolko vela veci vie .. problemom nesu jeho skusenosti vramci BDSM praktik, problemom je že ide svoje nazory vnocovat ostatnym, zavadzat pravidla, určovat čo je a čo nieje dobre a posudzovat to ako sa kto sprava .. a na to nema nik z nas pravo ..
  • 7. januára 2015 12:36:05 CET
    Janka, isto je to tvoje pravo .. aj sankovat sa treba ...
  • 7. januára 2015 12:34:58 CET
    Ale sak pan drunken ma skusenosti a kontakty v zahranici on vie najlepsie ako to von chodi a co a ako... ale ako hovorim je to o cloveku nech vie co chce a robi co chce aa ma kontakty aj na islande.. dakujem neprosim.. a ani 15 minut casu mu nevenujem.. z nezaujmu z nepresvedcenia... ten cas mozem venovat radsej niekomu kto mi do zivota nieco da.. aj ked len usmev ...