Forums » Nekategorizováno

BDSM MASKARNY PLES

• 22. februára 2015 19:55:28 CET
    Presne takto to ma byt... kaslat na hlupe fora, ale teraz cez vikend sa potvrdilo, ze sme vsetci na jednej lodi a vieme sa vela smiat, zabavat, hrat a debatovat na urovni. Ja si odnesiem uuzasnee zazitky z Izualovych akcii, klobuk dole pred Dablom a jeho subinkou normalne som onemela od peknoty :)... a tak jo.... Drunken, ten workshop bol fajny, aj ked som bola len pozorovatel. Skoda ze tu poslednu akciu som sledovala len sem tam ockom, ta sa mi tiez pacila...
    • 2 posts
    22. februára 2015 19:40:17 CET
    Ďakujem všetkým účastníkom za vydarenú akciu a podporu:
    Femme - organizácia a moderovanie, fantastická torta
    Dr.jajbolito - príspevky do tomboly
    Dabrock - príspevky do tomboly
    Drunken, Raven, Mia - workshop bondage a scénky
    Jalka - príspevky do tomboly, koláče
    Ďabel - paráda
    neznama - koláčiky, dokonalý model
    Kontesky - drobček a Althi za dotvorenie scény
    Všetkým ktorí pomáhali upratovať.
    Petrabdsm, pasaran - prívoz materiálu
    James.cuff - výroba konštrukcie
    Goran - odvoz materiálu
    Goro - vyrovnáme sa ;)
    Všetkým výhercom blahoželám, masky boli geniálne...

Fotografie budú rozoslané účastníkom na maily v priebehu týždňa

Doplňujúca informácia: Chystáme aj tretí ročník a podľa hlasovania vyhrala téma MILITARY, takže na rok sa tešíme na vojakov a policajtov
  • 22. februára 2015 17:12:55 CET
    Ahojte, chcela by som sa velmi pekne podakovat vsetkym za prijemnu spolocnost na plese. Ako stale, stretla sa skupina fajn ludi, spoznali sme novych, a aj si zaakcnili. Sutaze boli skvele. Izual s neznamou vytvorili neskutocne krásne scénky, na ktore budem este dlllllho spominat :-*. Femme-fatale sa postarala o skvele moderovanie sutazi, a samozrejme mnamky tortu. a tombola potesila tiez:D Dufam, ze o rok sa stretneme znova ;-) Este raz, velke diki Izual a Femme!
  • 22. februára 2015 16:43:47 CET
    Btw stratila sa panska zimna bunda ak by niekto o nej nieco vedel nech da vediet
  • 22. februára 2015 15:56:15 CET
    ĎAKUJEM ! :*
  • 22. februára 2015 10:42:36 CET
    Dakujem vsetkym a dufam ze sa stretneme aj buduci rok
  • 20. februára 2015 8:00:06 CET
    Vam masky netreba :D
    • 2 posts
    20. februára 2015 7:43:28 CET
    Prichod do siestej, tesim sa na skveli vikend ;)
  • 19. februára 2015 21:23:54 CET
    Tesim sa na vas dufam ze masky mate pripraveene lol
  • 19. februára 2015 16:43:04 CET
    Prideme okolo 14:00, nech este nieco pomozeme ked bude treba
    • 2 posts
    19. februára 2015 16:12:09 CET
    Ubytovať v hoteli sa môžete už aj v ranných hodinách.
    Upozorňujem na zľadovateli chodník a cestu.
    Zajtra sa vidíme, tešíme sa na vás...
  • 27. januára 2015 21:21:25 CET
    e ee eeeeeeeeeee
  • 27. januára 2015 21:18:36 CET
    hm no vies mal si sa prihlasit skor aslebo teraz cakat ci sa uvolnia miesta popripade moznost ubytovania v druhej chate :D
  • 27. januára 2015 21:07:39 CET
    sranduješ ???? JA a naaaaahradnííík ??!!!! ,,, takuuuu nehrali,,,
  • 27. januára 2015 21:04:18 CET
    ako nahradnik sa mozes pprihlasit ale kapacita sa velmi rychlo naplnila :D buduci rok budeme uvazovat o vacsom priestore :D
  • 27. januára 2015 20:58:28 CET
    tak,,,a chceli sme prísť,,,no čo,,,,už sa nedá
  • 27. januára 2015 20:32:39 CET
    tak uz sa to blizi ..masky pripravene ?
  • 15. januára 2015 9:50:49 CET
    tu thajsku maserku by som brala a este vytrvaleho masera noh....to by bolo idealne.
  • 15. januára 2015 9:48:53 CET
    Kurva východniare tak teraz tam do piči napíšete že kto má záujem o thajsku masérku,,, ,,
    To som mal vedieť ja chuj,furt ma kamoš východniar takto dojebau,ked po žure vykecol čo tam bolo ozaj,,
    No tfuj na Vás,nech sa Vám darí pakáž jedna,ak dožijem do roka tešte sa kua,,ake musí tam byť masérka,,,
  • 15. januára 2015 9:34:59 CET
    kapacita naplnena ...:D velmi sa tesim:D :D
    • 2 posts
    9. januára 2015 21:34:09 CET

Z kapacitných dôvodov uzatvárame registráciu účastníkov na čísle 45.
    Každý ďalší prihlásený účastník bude registrovaný ako náhradník a na ples sa dostane len vtedy, ak niekto z prvých 45 ľudí odvolá svoju účasť alebo nezaplatí do stanoveného dátumu.
    Nakoľko hotel má kapacitu 32 garantovaných miest (+19 prístelkov), budú niektorí účastníci umiestení v neďalekom hoteli. Druhý hotel je luxusnejší a cena sa zvýši o 15e/osoba pre celý víkend.
    Stravu budeme mať všetci zabezpečenú v prvom hoteli.
    Je nám ľúto, že sa cena pre niektorých zvýši, ale už tak je to podplultová cena.
    Prvých 32 účastníkov, ktorí zaplatia, umiestníme v prvom hoteli. Niektorí chcú byť na izbách po troch aj po štyroch, takže sa nejaké miesta ešte nájdu. Posledných (ak si s niekym nevybavia prístelku) budeme musieť umiestniť na druhom hoteli. Prípadne spoločne vymyslíme inú finančne nenáročnú alternatívu.
    Ak má niekto nejakú špeciálnu požiadavku (napríklad je tuhý fajčiar a chce izbu s balkónom alebo s thajskou masérkou ) nech kontaktuje usporiadateľov -
    Tešíme sa na Vás
    Nezabudnite masky!
  • 8. januára 2015 22:52:05 CET
    uz len posledne miesta kto sa neprihlasil jedinecna sanca :D :D
  • 8. januára 2015 18:05:36 CET
    plati ... a ked nie aj tesco tasky pod rit postacia :D sak kraj je tam krasny a hadam dovtedy aj nasnezi :D ale moc ne zasa nemam retaze na kolesa :D

Izual Femme prosim nehnevajte sa.. neprudim .. len vtipkujem nebojte na akciu sa tesim a vsetko bude suprove tak ako to naplanujete ... :)
  • 8. januára 2015 17:53:17 CET
    nevaaaahaj aj bobe vezmemeeeee
  • 8. januára 2015 17:45:07 CET
    aby sme neboli furt za tych zlych dajme mu pokoj ... beriem ta na sanky ? :D