2-3 hodiny? zabudni na to radsej.
Uz som par prezentacii a show videl v zivote a nikto to nerobi na viac ako 10-20 minut. Hocico nad 20 minut ti ludia zaspia
Ak sa chces predvadzat 2-3 hodiny, chod do swingers klubu, ak chces naozaj nieco predviest tak si to naplanuj na 10-20 minut
este aj bondage vo fetish kluboch sa malokedy robi na viac ako 20 minut, a ak aj ano tak to urcite nie je na hlavnom stage
Vazne ne diky... berem so sebu sanky ... ja si program uz urobim.. ale 3 hodiny ho pocuvat pocuj to aby som sa bala.. vsetkych mi vas tam dokurvi na svoj obraz tak to neee to neeeeeee :D daniel podla mna ho opi skor ako zacne nech ani nezacne mame po probleme dokonca aby sa nepovedalo ze som svina jedno poldecko mu aj ja zaplatim :D
Ti prasi ??? Ako sorry ale to je moc toto... ked tak si to urob na svojej izbe kto bude chciet dokvitne i ked mam obavy aby si tam neostal zatvoreny sam...
Ahoj, rad by som prispel k programu na plese. Moznosti je viac ale potrebujem zabezpecit "stage". Ak by sa dalo vyhradit casovo bud dve alebo 3 hodiny. Ak je treba s pripravou pomozem.
Ak nahodou by sa nasla aj v prpgrame nejaka casova pauza na tvoju prezentaciu urcite sa jej nezucastnim.. nemam nic proti ak bude zaujem nebudem ostatnym branit aby ti v tom vyhoveli... ja sa zatim pojdem posankovat do tatier :)
Nesuhlasim s tvojim nazorom. Prepac. DS vztahy sukromne si riesi aj tak kazdy sam, to je ina kategoria. A asi by bolo zbytocne ti pripomenut ze za reziu zaplatim ak mi prezentaciu sch alia organizatory. Hladam niekoho kto mi za peniaze pomoze postavit scenku. Platit si ju mozem sam...
Drunken ja som organizator co sa tyka registracie kazda osoba musi byt registrovana na vlasny mail co sa tyka prrzentacie moc som to nepochopila ak by si chcel sa s niecim predviest nevidim v tom problem samozrrjme nejake pomocky tam budu aj pre ludi na piuzitie verejne prustupne ak ich nemac to platenie som nepochopila a myslim ze v rozpocte na ples nie je priestor na platenie nejakej prezentacie u nas to robia ludia lebo ich to bavi ak chces nieco speci cislo programu kludne do spravy a vieme ta tam zaradit
Aka pomoc nebud trapny...ak by som chcela pomoct pomozem tak ako robim vela veci pre priatelov a to mi ani vraviet nemusia... ide o princip.. ze by si leon vypytal peniaze za akcie dam mu ... aj dolores aj izualovi.. lebo ich poznam nielen osobne ale su roky na scene a su vazení a znami.. ale ze ty prides odnekial odnikial a zacnes tu nukat svoje prezentacie a co ja viem co a za to si chces nechat zaplatit.. ako ne diky.. taka blba niesom.. a ludia co cchu byt prinosom a chcu ludi nieco naucit to robia so zaujmom a s laskou.. pri pive pri veceri.. pri rozhovoroch a nepotrebuju byt financne motivovani . Bdsm by malo byt v prvom rade o vasni a zajjme nie o peniazoch.
Ako za registrovanu si dovolim takto verejne vyhlasit svoj nazor ak prides ukazuj co chces ale ja to za tvoju prezentaciu platit nebudem a zo svojich pomocok ktorych nieje malo nic nepoziciam. Niesme odkazany aby nam prisiel kazat a predvadzat o bdsm niekto koho nikto nepozna ... na to mame ludi ktorych respektujeme a robia to z dobrej vole a chuti nieco niekoho naucit a nie na tom zarabat..
Ak by bola moznost prezentacie ocenim to. Prosim o kontakt kto by bol ochotny pomoct s materialovo-technickym zabezpecenim. Reziu som ochotny zaplatit. Organizatora podujatia prosim o schvalenie.
Pomoc pri registracii dvoch osob na jeden majl?
Chcel som registrovat nicky miabestshi a drunkendude pod jeden majl. Rucitela som vybral prve v poradi. Rok narodenia 1977 ale podarilo sa mi zaregistrovat len jeden nick.
Tým menej chápavým upresním = miesto to jest čarovné ako z rozprávok,dušu Vám pohladí,
Ibaže koli okolitému indiánskmu kmenu sa doporučuje prísun na bakelitových tátošoch,z kovových Vám nič moc nezostane,
Živé tátoše sa tiež nedoporučuju možu skončiť v udiarni,,,
Prajem pekné zážitky,