Forums » Nekategorizováno

BDSM MASKARNY PLES

• 8. januára 2015 17:38:21 CET
    aj tak to je kokot a môžete písať že si ho meriaaaaaam,,,,porovnaaavam od ťaaaaľ po ťaaaaaľ,,,a to ťa luuuubim femme
  • 8. januára 2015 17:23:01 CET
    som rada, že sa v tomto vlákne vyskytlo niečo, čo sa dá pekne prečítať a súhlasiť s tým a nie len bitka, kto má akého veľkého. Už sa teším na ples ;-)
  • 8. januára 2015 16:30:11 CET
    Ja sa už tak tešíííím :)
    • 2 posts
    8. januára 2015 13:15:47 CET
    Rád by som sa vyjadril k trefnej poznámke od femme-fatale:
    Aj napriek tomu, že nás spája rovnaká sexuálna preferencia - sme a budeme rozdielni. To je prirodzená vec a je to v poriadku. V poriadku nie je ak si budeme zasahovať do súkromia alebo prezentovať svoje názory za jediné a správne. Ja takisto nemusím súhlasiť s názormi drunkena, ale na plese je vítaný. Nie som jediný kto je zvedavý na to čo ukáže a jeho aktivitu si cením.

Všetkých uisťujem, že jeho vystúpenie nebude mať komerčný charakter a nikto mu za to nemusí platiť. Cena ostáva fixná tak ako minulý rok.
    Taktiež nebudete počúvať jeho názory v nejakých prednáškach.
    Bližšie podrobnosti o programe sa dozviete priamo na akcii.

Štipka tolerancie a vzájomnej úcty zabezpečia naozaj výbornú akciu, ktorú si vytvoríme sami - to vám môžeme garantovať

• 8. januára 2015 12:14:39 CET
    takze prosim svoje osobne pocity si nechajte pre seba neutocte na ludi len preto ze vam nesedia keby to bolo na mne ze na plese su len ludia ktoi mi sedia na 100 percent je nas tam do 10 ...bdsm je o toerancii ...tak sa taki snazme byt :D :D ...
    drunken predvedie program na ktory mu dame isty priestor a isty cas ...tak ako aj dalsi program je o tom ze nie kazdemu sa paci to iste ...nemusi ten program sledovat je to dobrovolne :D :D ...ak by to niekoho pohorsovalo alebo co kludne moze opustit miestnost ..len nebudme agresivny voci sebe sme ludia a majme nejjaku uroven :D :D
    a ak mate vela casu na taketo utoky kludne piste ja vas zamestnam ze na nejake invektivy si ani nespomeniete :D :D :D
  • 8. januára 2015 11:51:22 CET
    Sak ved mne je ukradnuty ... ja rypem z principu... :D proste sa mi nepaci ako sa stavia k bdsm a je mi to vrcholne nesympaticke . To je vsetko. Taky clovek mi nema co dat ... daniel vies ze ja si rada sadnem a popocuvam ta vieme podiskutovat.. ale niekto kto za tym vidi peniaze pretoze je to vdaka 50 odtienom in.. a chce na tom zarobit sa mi bridi.. dopadne to len a len horsie aj v celku pre nas .
    • 2 posts
    8. januára 2015 11:31:42 CET
    Dakujem, posnazim sa o co najvyssiu uroven.
  • 8. januára 2015 11:29:16 CET
    som ozaj prijemne potešený, dufam že to vyjde a bude to ozaj prospešne a zaujimave pre všetkých ..
    • 2 posts
    8. januára 2015 11:26:40 CET
    Pojde o dve tematicky rozdielne aj ked nadvezujuce temy. Ak to izual bude povazovat za nutne tak sa to rozdeli na iny cas. Dohromady to zozerie dva krat 45 minut. Ak pojde aj tretia tema bude to dalsich 45 minut... Ziadna prednaska sa nekona. Vseci tu vsetko vedia tak naco? Live hra, interakcia, nie rozpravanie ale vidiet a citit.
  • 8. januára 2015 11:21:32 CET
    moja draha..ved ho uz nechaj..organizatori si to poriesia.
  • 8. januára 2015 11:03:54 CET
    Ak si vyberieme temy...

Akoze sorry ja si vyberam temu ignoracia drunkena.. ty si sa nam tu natiskal nasilu do programu a to este chces 2-3 hodiny.. akoze vies co.. toto uspech mat nebude... vzdaj to.. prid zabav sa pokecaj .. nepoucuj nenut nikomu nic na silu a ak bude par minut ukaz so svojou drahou co chces.. bez zbytocnych kecov len tak pre radost.. my to robime lebo nas to bavi je to nasim zivotom.. nieje to pre nas komercia ani snaha o obzivu... uz to pochop
  • 8. januára 2015 11:03:51 CET
    Ak si vyberieme temy...

Akoze dorry ja si vyberam temu ignoracia drunkena.. ty si sa nam tu natiskal nasilu do programu a to este chces 2-3 hodiny.. akoze vies co.. toto uspech mat nebude... vzdaj to.. prid zabav sa pokecaj .. nepoucuj netut nikomu nic na silu a ak bude par minut ukaz so svojou drahou co chces.. bez zbytocnych kecov len tak pre radost.. my to robime lebo nas to bavi je to nasim zivotom.. nieje to pre nas komercia ani snaha o obzivu... uz to pochop
  • 8. januára 2015 10:51:58 CET
    Nechcem sa Vám do toho srať,hore je napísané ples a pár akcií,
    Víkend nie je nič extra drunken,počítaj a uvažuj kým sa tam ľudia zídu ubytuju,chcu sa rozhliadnuť po okolí ráno ranajky do 7,30 lebo maju pár hodín na pekné vybláznenie vonku rátaj od 8,30 do 14,00 to nie je bohviečo lebo je tma,zohriat sa,nažrat pokecať trocha.relaxovať preberať témy medzi sebou a pokecať o normálnych veciach,
    3 Hodiny,,,??,drunken kapitána som vyhodil zo školenia a.strčil mu hlavu do hrnca s čajom ked nás mučil 2 hodiny politickým školením,,/ no za.15 natvrdo to stálo/
    3 Hodiny,,?,,,3 hodiny,,,?,,,košice = bratislava cesta,,,3 hodiny,,?,,,bože 3 uspokojené baby a nie školenie,,,
  • 8. januára 2015 10:40:46 CET
    Pozor pozor zítra ráno bude školení bigošu a konzerv vod tanku učast nutná,bude se predvádet protitanková munice a její učinky na techniku
    Ráno všichni nastoupeni čumeli jak vypatlanec s hvezdičkami na rameni začal skákat po mine na tanky určené,
    I všichni včetne nezučastnených vojáku z celýho pluku mu s.radosti šli na poslední cestu když zustatky jeho to pytle pozbírali,načemš po lampásacké hmote zelené pekná vdovička kurvička zustala co za manželem dlouho neželela,,
    Pekne školení to bylo krátké a rychlé,,, ,,
    • 2 posts
    8. januára 2015 10:35:21 CET
    Poslal som ti mozne temy, s Izualom som si vcera volal. Nechcem menit predosli prispevok ale Izual mi povedal do telefonu nieco ine ako to prezentujes. Uz to opakujem asi treti krat. Rad si zaplatim zabezpecenie materialu ak si vyberiete temy ktore mozem prezentovat. Som stotozneny aj stym, ze sa nakoniec budem musiet zmestit do toho co tam mate. Mam v umysle prezentovat interaktivne BDSM predstavenie kde zatiahnem publikum priamo do diania a robil som to uz vela krat. Jedine co chcem vediet je ci mi niekto vie pomoct spravot pee vas takyto zazitok viac autenticky, krajsi, veselsi. Vies mi stym ty pomoct?
  • 8. januára 2015 10:20:50 CET
    Dostane asi po papulke lebo sa nevie spravat k zenam ale co je horsie nevie citat..
    • 2 posts
    8. januára 2015 10:11:40 CET
    Prepac.
  • 8. januára 2015 10:03:08 CET
    ak dobre citam, tak ti femme-fatale napisala, ze nieco tam bude, ale ak budes chciet cosi specialne, tak si to musis zabezpecit sam na vlastne naklady. Myslim, ze to takto precitali a pochopili vsetci. Nevidim dovod byt na femme-fatale tak ostry.
    • 2 posts
    8. januára 2015 9:57:21 CET
    O com prosim ta rozpravas ohladne zabezpecenia a prezentacie? Uz sa toho ujal Izual. Ty si neodpovedala ani na ss a teraz mi povies ze na to nemam? Nerozumiem na co presne nemam... Tabulu? Skolsku lavicu? Alebo si to myslela tak ze nemam otravovat a ked si to nedonesiem sam tak to mat nebudem? Skusim... Ale potom do poslednej chvile nemozem slubit program na plese co ma mrzi...
  • 8. januára 2015 8:25:35 CET
    takze ..citala som vlakno dominanti na domine tam je tiez tema plesu
    DRUNKE- co sa tyk vybavenia nejakeho nieco tam bude ak chces nejake extra vybavenie musis si ho zabezpct a uhradit sam ...ty sa chces prezentovat ...kazdy ma svoje vybavenie na prezentacu priadne pouzije to co je a neprezentuje nieco na co nema :D tolko k tomu
    velmi ma tesi zaujem senatorov a ich ucast na stretku este viac ma tesi ze zabudli na svoje blacklisty a su stotozneny s ucastou BUBAKA dabelskeho (ktorý je srdecne vitany)--sice mi to pride trosku pokrytecke namojich akciach nie a budem proti nemu zbrojit na inych akciach sa budem spravat slusne a nevadi mi ziaden bubak ..ale snad zistia ako sa veci maju ...ved niektori bubaka v zivote nevideli :D a rozpravanie inych ..ale no ..podme citat rozpravky bratov grimovcov :D :D
    rebelka ...neajke reakcie som citala .nie jalka to nesposobila ze nesmies prist sposobila si si to sama (treba zodpovedne sa k tomu stavat..ak by to bol nazor jednej osoby neberiem ho do uvahy) ..a ak sa nemylim dostali sa ku mne reci ze ta niekto obtazoval na plese ...velmi ma to zaraza ze ko organizator som sa to dozvedela z druhej ruky...a od teba som doteraz nepocula ani pol slova ...ktore si mi mohla kedykolvek adresovat na plese som bola po cely cas v miestnosti kde sa odhoravala akcia a tiez za mnou si kvoli tomu neprisla ..kvoli inym somarinamm nebol prooblem :D cize opet spravenie jedna babka povedala ..ale neviem komu :D ..
    samozrejme tesim sa na vsetkych na plese ..stav mame plny ..vybavyli sme uz dalsie ubytovanie a dufam ze uz pripravujete masky
  • 8. januára 2015 0:01:12 CET
    Posledna bodka odo mna tu
    Peknu zabavu
  • 7. januára 2015 23:57:43 CET
    MORS uprimne ma absolutne nezaujima co si v zivote dosiahla ...len prosim ak chces prispievat do tohto vlakna tak sa vyjadruj k teme maskarny ples bez vulgarizmov a urazania ludi ...na vulgarizmy a urazky si zaoz ine vlakno tu na to nikto nie je zvedavy ..dakujem
  • 7. januára 2015 23:29:07 CET
    Nesme na kare moja.
    Nemam rada ak sa dakto chce na mna vyzvedat od tretich osob! Neprajem si,aby ktokolvek prehovoril.
    Jo,a zvladla som toho viac v zivote nez ty.
    Cau.
  • 7. januára 2015 23:27:07 CET
    Ved uz je vsetko ok
    • 7 posts
    7. januára 2015 23:23:27 CET
    Toto tu už vážne preháňaš,poprosím ťa,skludni sa.