Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2 posts
    6. januára 2015 22:23:20 CET
    Ked prides na Workshop, vela veci ta prekvapi. Dovtedy ti ja urcite nesadnem... Tolkej skody. A tie hlupe poznamky co si mam dat k menu, co takto dat si k svojmu "skutek utek" MIRAGE "ani z voza, ani na voz". Hned by bolo kazdemu jasne co si myslim ja o tebe z pismeniek.
  • 6. januára 2015 22:21:24 CET
    od 11/2012 mám tu na domine inzerát a nič.....slubotechny, zberatelia fotiek

nuž asi som už stará a nežiadúca

moja odpoved....na domine sa nedá nájsť seriozny dominant
  • 6. januára 2015 22:20:58 CET
    ty.si.bola.v.Modre.na.chate?..to.by.sme.sa.mali.teda-poznať.ja.ti.ale.za.toho.otca.neviem.kto.si
  • 6. januára 2015 22:17:38 CET
    ..co sa pohorsujes, ved aj slaboduchi a negramotni mozu byt dozaista dobrymi dominantmi...:D
  • 6. januára 2015 22:16:38 CET
    ....co sa pytas mna..ved ja ta nepoznam...ci si myslis..ze si zly?....ale vies co...pomozem ti zaradit sa...ja si myslim..ze pred meno si uved gigolo....za meno SZČO...a dominant daj az za tym:-)))
  • 6. januára 2015 22:16:29 CET
    "Som zlI dominant"??? DD, oprav to ale okamzite
  • 6. januára 2015 22:11:50 CET
    vaz co pises . to ze ty vies co chces svojou myslienkou povedat by sa aj malo odrazit na tvojom prispevku pretoze ho bude citat vela ludi a potom sa nemozes cudovat ked t i ludia nerozumeju ze potom sa k tebe spravaju ako sa spravaju .
    vacsina tvojich prispevkov nema ani hlavu ani patu i ked je vacsina stale o tom istom .
    nechcem aby si toto brala ako utok alebo urazku tvojej osobnosti . len taka mala pripomienka ..

a ked sme pri tych menach bola som to tusim ja prva co ti minuly rok po plese vycitala ze si sa menami len tak ohanala na chate(čete na xbdsm) a upozornila som ta na to ze v tejto "komunite" to nie je velmi ziaduce .. ak by sme tu vsetci chceli byt menovaní bolo by to robene formou fb a nie formou nickov ...
    • 2 posts
    6. januára 2015 22:11:08 CET
    Neviem ako vela dominantov poznas. Neviem ani ci nejakeho poznas. Mam ale otazku. Som zly dominant? Odpoved poprosim ;)
  • 6. januára 2015 22:03:18 CET
    Cakal som ako dlho vydrzis:))))))))))
  • 6. januára 2015 21:51:10 CET
    ..teraz si nie som ista ci som ta spravne pochopila, ale ty to robis za prachy?
  • 6. januára 2015 21:48:41 CET
    Wau..wau..wau...ako to vsetko krasne znie:-)))je mi az smiesne ako hrozne sa snazis aby si z toho vysiel ako nie ten "zly"dominat na ktorych sa tu tolko "nakydalo"....vy dominanti...pravdaze cest vynimkam...nech sa niekto neurazi...to mate tak skvelo vymyslene....ty to robis za peniaze?...ja som myslela,ze pre potesenie:-)))....jaaaj..pockaj nie...ty to robis pre dobro subiniek...z lasky k bliznemu....si ako prevadzkovatel:-))))...coho?..to si doplnis sam...len dnes uz voda..zachod...snaha vyhovoet poziadavkam zakaznika su viac ako samozrejmostou...len dufam,ze popri dobre vykonanej praci nerozdavas aj nejaky bonus a dezinfikujes si nastroje:-)))
  • 6. januára 2015 21:34:46 CET
    viem ale nepoviem :D viaze ma slub mlcanlivosti :D
  • 6. januára 2015 21:34:39 CET
    ďakujem. ja súkromie iných rešpektujem, kým ku mne neprídu sami že mi ho povedia :-) beriem to ako elementárnu slušnosť.
    Ja viem že ľudia si aj tak to čo som povedala všetko, preložia po svojom, ale je mi to jedno :-) veď s takými sa nebavím bližšie. Len s takými, ktorí to pochopia a sú rozumovo na tej istej úrovni. Viem na čo bolo založené toto vlákno a chápem aké to je keď je žena frustrovaná z toho že niekto jej urobil niečo čo nemal, ona sa s tým musí vysporiadať sama, a zametie sa to pod koberec. Ženy potom majú celej komunity dosť a idú si po svojom, len v súkromí, a na akcie už nejdú radšej. Potom sa tí zodpovední pýtajú, prečo sa žiadna neozve. No lebo keď sa to tu rieši štýlom aby držali hubu a ... tak si to vyriešia po svojom a idú v živote ďalej.
  • 6. januára 2015 21:32:10 CET
    a moje nevies ??? zabudla som uz ako sa volam
  • 6. januára 2015 21:29:53 CET
    tak meno som odtial vymazala ked uz je to take tajne :)
  • 6. januára 2015 21:28:24 CET
    ja síce tvoje meno neviem ale tiež ti ďakujem že si ho prezradila ľuďom ktorí možno nechcem aby ho vedeli keďže si ich určite nechcem k sebe púšťať...potom ďakujem za to že mi radíš ale ja viem čo chcem povedať, to že to niekto nepochopí nie je môj problém...kto si v tom chce nájsť pre seba užitočné informácie, si to nájde, ja som hovorila len v tomto vlákne a celý rok tu určite rozprávať nebudem :-) tak v dobrom som to myslela...aj to je samozrejmosť že meno sa nehovorí keď už ho neviem ako vieš.
  • 6. januára 2015 21:24:12 CET
    aj ked mozno nevies kto som, ale dam ti taku kamaratsku radu- nereaguj nasilu na vsetky prispevky, ktore niekto prida. tvoje vety potom stracaju zmysel a ako celok nevypovedaju o nicom
  • 6. januára 2015 21:20:59 CET
    to je ok že je to pre vás samozrejmé a to sa mi aj páči. s takými pre ktorých to samozrejmé nie je sa nebavím. ale je pravdou že medzi nami sú. tak čo je podľa vás správne?
  • 6. januára 2015 21:15:10 CET
    Pre mna (a X daksich)je to co pises uplne samozrejme. Takze nemame potrebu to zdoraznovat, ako by slo o nieco vynimocnene.
  • 6. januára 2015 21:10:22 CET
    Nie. Keďže aj mňa oslovujú subinky, či majú ísť na stretko, lebo sa boja že hneď sa po nich vrhne 20 sexuchtivých chlapov, alebo mi píšu, že im tiež píše 300 správ ten a ten, tak im pomôžem ako viem. Keď ma niekto neosloví, tak nie, lebo ako som povedala, mám svoj život a chcem sa venovať tomu.
    Akože nikto nič nepovedal? Veď som ti povedala že napríklad ja som povedala dosť závažnú vec a rozuzlenie vieme aké je :-) nemá zmysel niečo hovoriť. jediný zmysel má to, keď k tebe človek príde sám a pýta sa, ako sa pýtajú subinky mňa. nič iné ma nezaujíma, len to, čo ja viem ovplyvniť a môj život, aby mne bolo dobre. sama seba som si uchránila, postavila som sa na stranu ľudí ako je ajko, corwin, blacksun, mike23 lebo si za tými pre ženy môjho typu dôležitými vecami stoja, i keď aj oni sú len ľudia, a už každý nech si sám zváži veci. Nejako tu rozprávať zlé nemienim, lebo načo? Po tom rozuzlení aké tu bolo, by som na isté akcie už ani neišla, a na niektoré pôjdem, keď tam pôjde moja partia. ak nie, alebo sa tiež na mňa dohodnú, tak si pôjdeme tí čo sme si blízki v súkromí. To že drunken chce niečo vybudovať je pekné, ok, ak je to tak, ja mu to prajem. Je to cesta ktorú si vybral.
    • 2 posts
    6. januára 2015 21:05:39 CET
    Chvalit sa s niecim co by malo byt normalne a samozrejme? Reklama? Ale ano mas pravdu pretoze ak by sa dominanti chovali k subinkam ako k "zakaznickam", sli by po najlepsom tovare. Vazili by si ze vobec o ne zakopnu a boli by posraty nieco spravit zle lebo by stratili "klientelu". Uved si, ze robis to aj ty a kazdy kto ma rozum. prides do restauracie, obsluha pride az za 15 minut, potom dalsich 15 minut cakas na pivo a 30 minut na syr s hranolkama... Jebnes po stole, bez spropitneho a uz v zivote tam nepojdes. Vsetkym kamaratom povies aky su tam pomali a syr bol obhorany, tatarka moc kysela, pivo moc drahe. Poviem ti to inak. Ty co na tom zarabaju su rovnaky ako trebarz predajna elektra. Budu sa KURVA snazit aby ti vyhoveli a aby si sa vratil a znova prispel na ich chlieb a mlieko. Nas zakaznik nas pan! Nechaj si to prejst hlavou, znova...
  • 6. januára 2015 20:26:35 CET
    Tu sa to zvrhlo na chvalenkarsky kutik+reklama.

Stale sa to ale vyhyba teme! Kde su tie subinky, ktore sa maju vyjadrovat svoje zelania o dominantoch, pripadne anonymne svoje zle skusenosti.

A ze niekto tu to vyuzil na sebaprezentaciu...divny sposob uputavania, hlavne, ked ako pisu, maju tych subiniek "haldu" a este si musia aj reklamu robit...Mne to pripada ako reklama pre zakaznikov. (kedze ponukaju inzerenti bdsm sluzby za financnu odmenu, pouzite slovo "zakaznik" je namieste)
    Toto nie je reklamne vlakno, ani zoznamka.
  • 6. januára 2015 20:25:12 CET
    Dakujem všetkým za prejavenu skorosučasť,,či učasť či ako,,,
  • 6. januára 2015 19:57:31 CET
    k tebe pôjdem na workshop kedykoľvek :-)
  • 6. januára 2015 19:52:06 CET
    tak držím palce, lebo blbcov je tu dosť a tým pádom aj pokazených subiniek...je dobrá vec, že sa pokúšaš niečo vybudovať a dúfam, že to bude fungovať.