6. januára 2015 21:10:22 CET
Nie. Keďže aj mňa oslovujú subinky, či majú ísť na stretko, lebo sa boja že hneď sa po nich vrhne 20 sexuchtivých chlapov, alebo mi píšu, že im tiež píše 300 správ ten a ten, tak im pomôžem ako viem. Keď ma niekto neosloví, tak nie, lebo ako som povedala, mám svoj život a chcem sa venovať tomu.
Akože nikto nič nepovedal? Veď som ti povedala že napríklad ja som povedala dosť závažnú vec a rozuzlenie vieme aké je :-) nemá zmysel niečo hovoriť. jediný zmysel má to, keď k tebe človek príde sám a pýta sa, ako sa pýtajú subinky mňa. nič iné ma nezaujíma, len to, čo ja viem ovplyvniť a môj život, aby mne bolo dobre. sama seba som si uchránila, postavila som sa na stranu ľudí ako je ajko, corwin, blacksun, mike23 lebo si za tými pre ženy môjho typu dôležitými vecami stoja, i keď aj oni sú len ľudia, a už každý nech si sám zváži veci. Nejako tu rozprávať zlé nemienim, lebo načo? Po tom rozuzlení aké tu bolo, by som na isté akcie už ani neišla, a na niektoré pôjdem, keď tam pôjde moja partia. ak nie, alebo sa tiež na mňa dohodnú, tak si pôjdeme tí čo sme si blízki v súkromí. To že drunken chce niečo vybudovať je pekné, ok, ak je to tak, ja mu to prajem. Je to cesta ktorú si vybral.