Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 4. januára 2015 21:26:36 CET
    toto.je.presne.o.tom.že.písmenká.znesú.všetko.....reálne.ste.iní
    chodte.už.do.prdele...corwi.dávam.eneter...
  • 4. januára 2015 21:26:33 CET
    ...pani..pani...ani som netusila aky pretlak nacelnikov BDSM sceny zalozenim tohto vlakna tu vyvolam....ale vitajte...aj ty diabol sam;-))))
  • 4. januára 2015 21:25:12 CET
    Mors my tam nebudeme zrejme
  • 4. januára 2015 21:23:37 CET
    ha ha ha a mne by už ani klučku nedal chytiť ha ha ha,,,,božeeeeeeee ako moooože takýto niekto existovať,,,,matička zeeeeem čo ho nezožereš a nechaaaaš ho chodiť po sebeeeeeee
    • 5 posts
    4. januára 2015 21:23:06 CET
    • 5 posts
    4. januára 2015 21:22:13 CET
    za seba ti dakujem a zelam tiez vsetko naaaj
    • 5 posts
    4. januára 2015 21:22:13 CET
    myslím, že Aliancia za rodinu má taký ....mažú všetko, čo nie je v ich intenciách :-)
  • 4. januára 2015 21:21:55 CET
    https://www.youtube.com/watch?v=uTx9JdGL1BM
  • 4. januára 2015 21:19:22 CET
    Jezisi,no TO chcem vidiet ten mierumilovny web,kde sa ludia nevyurazaju raz za cas. :D
    • 5 posts
    4. januára 2015 21:19:05 CET
    cim som ta urazil? ...pravdou? ...mno, tak aspon viem, že na tvoj web nepojdem
  • 4. januára 2015 21:19:04 CET
    Želám všetkým bez rozdielu len to najlepšie v novom roku. Veď najvačšiu šancu na splnenie toho čo chceme máme vtedy, ak to doprajeme iným. Veľa štastia a radosti i v BDSM.
    • 2 posts
    4. januára 2015 21:16:26 CET
    Nerob vlny, nic take som nepovedal. Na mojom webe ked niekoho urazis letis ;)
  • 4. januára 2015 21:15:08 CET
    Konečne niektooooooo,,,,a zbožnujem inzerat ktorí v kuse dáva z drunkeho partii dom pár ,,,,ktorý neustaaale a do okola hladajú subinku ktorá tuuuuuži slúžiť,,,,Pre Pááána Jána taký pár si musí vedieť subinku vychovať a vlastniť na veky !!!!!! a nie ako žobraci v kuse vypisovať ,,,,
  • 4. januára 2015 21:13:33 CET
  • 4. januára 2015 21:11:38 CET
    • 5 posts
    4. januára 2015 21:09:39 CET
    nechcel som tu už písať, ale musím ..., drunken, ty z akého dovodu tu píšeš, že ja , alebo badesam ešte možeme na verejné stretnutia u Zemana? . už som ti to viackrat napísal ...nie si boh, alebo nadsamec, si jeden z nás, takže sa podla toho, laskavo chovaj ...dokial ja, alebo badesam nespravíme dajaký velký pruser, tak bud tej lásky a nerob zo seba človeka, čo rozhoduje o tom, ako bude fungvat bratislavské stretko.. už som ti to napísal, ste partia, čo robia stretka, nie vládcovia, čo rozhodujú o tom ako sa kto bude chovat ..prečo to všetci v "senáte" pochopili, iba ty nie??? ..ste na rovnakej úrovni ako zvyšok slovenskej bdsm sceny ...ked máš údaje o tom, že niekto robí zle, tak to tu daj a bojuj za nápravu, ale inak bud jeden z tých čo tu fungujú a nie "nadčlovek"
  • 4. januára 2015 21:04:09 CET
    čvarga
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:54:43 CET
    Nevlastnim toto forum, nemam ziadnu paku tu niekoho riesit aj keby som velmy chcel. Niesom ani stotozneny s nazorom ze ty co tu najviac urazaju maju byt bez "trestu". Na webe ktory sa pripravuje bude lepsie, budete informovany, budete mat moznost stazovat sa a budete "vypocuty". Toto viem slubit. Dal som sem kritiku tochto webu, vlakna, prispevkov. Zodpovedal som vsetky otazky ako najlepsie viem a rad si stebou aj zavolam ak chces. Mojim dlhodobym cielom je prisposobit BDSM na slovensku k standardu ktory som zazil v zahranici a tym dat kazdemu tu sancu prispiet do a zit si svoj kludny BDSM sen. Na to vynakladam nemale usilie a zdroje. Novy web, workshopy, sukromne ukazky, seminare, organizovanie podujati, nove priestory, nove prilezitosti...
    Prepac, ale rozhodol som sa, ze mna budu definovat moje ciny a nie pismenka. 90% mojich prispevkov su vedomosti z realneho zivota, naucili ma to dom a sub alebo IT seniory. To ostatne je moj nazor.
  • 4. januára 2015 20:38:33 CET
    ...tak potom to tu naco cele pises?...pre koho su vsetky tie pravidla....cenzura a tie reci?...pre tych,ktori to ani nepotrebuju....vsetko zle a na smiech...rovno si mohol napisat..ze su tu nedotnutelne osoby...vo vsetkom.....na grc
  • 4. januára 2015 20:36:10 CET
    Uz sa fakt neposerte z tych pravidiel. Furt chcete mat daco nalinajkovane a hovno z toho.
    Aktivita sa mina ucinku a akemukolvek respektu.
    Uz to cele je smiesne,jak kohuti na smetisku,paradna groteska.
    Bravó
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:32:55 CET
    Co presne ocakavas? Vzdy ked sa taketo vyvrbilo, porozpraval som sa s Badesamom, dostal mozno vynadane, mozno nejake ponaucenie, on mi ich dava tiez. Su tu taky ktory sa stebou vobec nebudu rozpravat a pocuvat. Takych potom ignorujem.
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:28:19 CET
    Zial nemas pravdu. Toto sa riesilo napriklad aj v hernych forach tak 10 rokov dozadu kde ak mal niekto nejaky nazor a ostatny ho doslova zozrali, vznikol nazov "toxic" a neskor nazov "cyber bullying". Na toto uz su dokonca aj celkom slusne cenzury. V podstate ide o to, ze internet dava tvojej podobe a sposobu komunikacie trosku iny rozmer. Neviem ako je to s prekladom, myslim ze sa to da najst pod "disinhibition effect" v anglictine. Viac si dovolis ako na ulici. Je to proste tak. A kedze ludia vidia zlo, robia zlo. Podla studie prave o tejto teme je kazdy uzivatel citajuci prispevky vtahovany a doslova ma nutkanie prispiet k likvidacii jedinca ak tam je dost inych likvidatorov :D Sa tomu teraz smejem ale cenzura tomuto aspektu internetoveho sveta celkom pomohla. Komplexne riesenia cenzur uz su pripravene chranit ludi pred psychologickou ujmou a to schvalujem na plnej ciare presne ako 65% respondentov ;)
  • 4. januára 2015 20:20:58 CET
    S tým čo napísal drunken suhlas v tom bode o zavedení linku ako je to v novinách kam píšem,ak sa jedná o určitu tému,tak sa baví o nej,pod príspevkami su linky
    Reagovat na príspevok= reagujete na tému,
    Dobrý príspevok = / zbieraš body,hodnotenie,plus alebo minus od iných iba raz nie opakovane/
    nevhodný príspevok = síce je to kruté ale po linknutí sem vám zmažu všetko týžden dozadu všade,
    Posledný je nahlásenie.adminovy = no a to je stopka na dni,týždne alebo mesiace,bez možnosti vstupu,
    Vyberte si,jedná sa o témy vo vláknach,mne je ti lajtrfuk lebo máme vlastné kde si akosi vobec nemusíme ani nemáme dovod nadávať,hm,furt rozmýšľam prečo,,,?,,žeby rozum,,?,,
    Vlado ak si na ceste bacha od Popradu sa hrnie kamion v protismere na Mikuláš chlapec si asi myslí že je na ruskej magistrále,,,,
  • 4. januára 2015 20:20:20 CET
    ....ako poriesis gora...potlapkanim po pleci a opytanim ako sa mas?
  • 4. januára 2015 20:16:44 CET
    stale píšeš, mať na to právomoc, alebo ma to byť verejné... podstatné je aby vo fore zostalo to čo tam bolo napísané... a nemenili sa obsahy či statusy fora.

a čo sa týka otázok Mirage síce nie na mňa.
    ale k tej poslednej si dovolím BDSM nie je o majetku ale o ludoch. podstatné je aby sedeli ludia ( zväčsa dvaja) sami sebe, aby mali radosť a uspokojenie zo vzájomného súžitia.... a čo budu vyvádzať a ako je len na nich.