Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2 posts
    4. januára 2015 19:31:48 CET
    Verejne forum je vecsinou tematicke. Vyspele stranky a kultura ich uzivatelov sa postaraju o to, aby ostala tema vlakna zachovana. Cenzura do istej miery produkuje pozitivnu skusenost citatelov. Kontraproduktivna moze byt ak je cenzura prilis prisna. Ziadna cenzura je podla statistik horsia ako tvrda cenzura.
  • 4. januára 2015 19:29:26 CET
    ....prosim ta o to..aj na kavu a obcerstvenie:-)))
  • 4. januára 2015 19:28:31 CET
    Prispejem ti???
  • 4. januára 2015 19:28:08 CET
    Pretlacat cenzuru mi pripada ako zasadna chyba hodna komunistov. Preco sa bat inych nazorov? Lebo o tom to je- strach pred inym nazorom. Nech to cenzurovatel odprezentuje akokolvek.
  • 4. januára 2015 19:26:53 CET
    Maros
  • 4. januára 2015 19:26:13 CET
    ...dala som este viac podnetov..citaj v prispevkoch nižšie. ...k tvojej otazke...ak naskrabem na vlak tak pridem-))))
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:26:02 CET
    Verejne forum je o prezentovani nazorov, postrehov, skusenosti. Ten kto sa nevie zmestit do koze, v prvom rade zhadzuje sam seba. Akákoľvek forma cenzúry spochybnuje objektivitu. Mne by tu postacilo aby sa uz vlozeny prispevok nedal nijak upravovat.
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:23:55 CET
    V pohode :) Nebolo uplne nasite na mieru nikomu len to bolo z ineho nemenovaneho prispevku. Ohladne nejakeho organizovania stretnuti v BA... Neviem ci si informovana, v Senate uz niesom. Workshopy robia iny ludia somnou a organizaciu stretnuti u Zemana ma len a len Blacksun na starosti. Apropo, prides na workshop?
  • 4. januára 2015 19:22:26 CET
    ....este otazka...odpovies mi aj na ine podnety?
  • 4. januára 2015 19:21:21 CET
    ...doplnila som svoj prispevok...nech nie som za kretena:-)))
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:21:19 CET
    Nenarazal som tym na teba.
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:20:01 CET
    Nemam to v umysle.
  • 4. januára 2015 19:16:51 CET
    ....zapchat hubu niekomu s koho nazormi nesuhlasim nie je dobra cesta...
    ....forum je tu na diskusiu preco by sme si mali pisat cez ss?
    .....ujasni si kto tu zacal urazat koho...
    ....ako clovek,ktory sa podiela na organizovani stretnuti by si mal vazit slova a prehodnotit slovnik...nazvat niekoho kretenom....ccccccc;-)))
  • 4. januára 2015 19:16:16 CET
    Ked niekto sekne 4 prispevky za sebou, asi ich chce vyznamovo alebo inak oddelit. Kedze narazas na mna a nazyvas ma kretenom nie je pre mna dolezite dalej sa zhadzovat a komunikovat s tebou.
  • 4. januára 2015 19:15:47 CET
    ....tento clovek sa teraz podiela na sprostredkovani stretiek v Ba?
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:09:18 CET
    Clovek ktory sa ta spyta cez SS a diskutuje stebou spravama, chce prispiet a ide do tuheho na fore a ja mu poviem nech to neriesi a ak chce nech napise Mirage do SS je podla mna statocny clovek. Lebo:
    1. nepridava tu dovod na hadku aj ked je jeho nazor spravny/opodstatneny.
    2. vie sa postavit nad vec a komunikovat s ludma ktory necvicia egoyogu na pismenkach.
    3. Lebo si vazia aj inych/ostatnych ktory by mohli byt nepravom urazeny jeho prispevkom.
    Zatial co kreten prida 4 prispevky zasebou ;)
    Cenzura a administracia prispevkov je vzdy viacstupnova. Na novej stranke bude najprv dvojstupnova. Najprv spravca webu uplatni filtre na profanity content, potom na spam a pishing. Potom si majitel vlakna v ramci ustanoveni na webe musi ustrazit vlakno a na to bude mat aj mazanie/editovanie. Ak bude majitel mazat vsetko, je to jeho pravo ale po case mu nebude nikto prispievat. Ak naopak majitel vlakna vladne svojmu vlaknu rozumne, bude mat zivu a zdravu diskusiu. Tretia uroven neskor bude tiez. Ak je vlakno tzv "mrtve", da sa do archivu. Ak bude neslusne, slabo administrovane, bude uzavrete, atd.
    A este prosba na koniec. Pis spravy aby som si prestal mysliet ze to tu robis pre honosenie svojej nadbytocnej pismenkovej kultury prosim ta.
  • 4. januára 2015 19:07:44 CET
    Dobre, naozaj by som nechcel aby sa to ti dvaja dozvedeli.
  • 4. januára 2015 19:06:20 CET
    nie nie som ako hrob :D
  • 4. januára 2015 19:05:06 CET
    Len o sexe tam je minimum prispevkov, naposledy mors slubila duragovi, ze mu poskace po kokote. Ale nie aby si im prezradila, ze som ti to natrel.
  • 4. januára 2015 19:01:03 CET
    uuuu lakave
  • 4. januára 2015 18:59:34 CET
    Pritom na tom vlakne riesime zavazne problemy dennodenne. Napr.sme riesili Slavkinu stolicu, dubaky, cernobyl, duragov byt aj jeho chute....
  • 4. januára 2015 18:57:38 CET
    Som dost kratko
  • 4. januára 2015 18:56:25 CET
    ktore je tvoje vlakno?
  • 4. januára 2015 18:51:34 CET
    Dalsia, co necita moje vlakno. aj Slavku som zlomil aby navstivila vlakno, ale druhy x uz neprisla
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:44:39 CET
    áno,náš pristup je rozdielny,ale to neznamená že jeden z nich je nesprávny.kazdy máme iné životné priority a pozeráme na veci inak.