Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 9 posts
    3. januára 2015 14:09:28 CET
    myslel som že to je medzi nami a nemám to hneď vytrubit do fóra.a také že viem,ale nepoviem aby som bol dôležitý nerobím
    • 9 posts
    3. januára 2015 14:07:28 CET
    jaaj...tak som mal všetkým oznámiť že prečo si založila toto vlakno.
    • 9 posts
    3. januára 2015 14:05:36 CET
    tak potom si si určite všimla,že som Gorovy oznámil čo si o tom myslím...
  • 3. januára 2015 14:04:39 CET
    ..vcera o polnoci si mi volal..vysvetlila som ti dovod zalozenia fora..o par minut si verejne napisal..ze nechapes preco som ho zalozila...zvlastne ze?;-)))a ak si len trochu normalny..tak to co tu predviedol pan dominant sa ti pacilo?...uz len zo zasady by som nemohla urobit to..co ty
  • 3. januára 2015 14:03:10 CET
    ...lebo ste si tu s BaDeSaMkom vcera pekne hrkutali a vzajomne pohonkavali, aj napriek tomu, ze si videl akymi primitivizmami utocil na Mirage a dnes jej tu hodis suhlasneho smajlika...jak to je?..ze kam vietor, tam plast?....to by sedelo..

..si tiez myslim, ze ked je konflikt, v ktorom su zainteresovani dvaja ludia, pricom ty nemas problem so ziadnym z nich, tak je lepsie to uplne cele odignorovat a nekamaradickovat sa s kazdym jak slaboduchy dilino..
    • 9 posts
    3. januára 2015 14:01:16 CET
    nechápem....myslíš že potrebujem niekam zapadnúť???
  • 3. januára 2015 13:59:16 CET
    ...nechaj si to...chapem..ze potrebujes zapadnut do komunity...ale ked si potom co si tu cital dokazal liezt niekomu do zadku:-(((((uz len z principu by si to neurobil takto verejne
    • 9 posts
    3. januára 2015 13:58:21 CET
    prečo si myslíš že chcem byť s každým kamarát?
  • 3. januára 2015 13:58:10 CET
    So uz dost stara koza na to aby si si uvedomila pravidla prispevkov na domine.
    1, dodatocna uprava prispevkov, aby to pre verejnost vyzeralo lepsie, lebo potom by o dotycneho uz nik nezakopol
    2, V SS a prispevkoch do fora rozdielne nazory.
    3, ked uz nic nenajdu ostava posledna zachrana verejne osocit, ponizit.
  • 3. januára 2015 13:57:53 CET
  • 3. januára 2015 13:54:59 CET
    ..nie je to prilis narocne, ked chces byt s kazdym kamarat?
    • 9 posts
    3. januára 2015 13:53:50 CET
  • 3. januára 2015 13:25:18 CET
    ...a este musim dodat...ze dnes sa prispevky veelmi rychlo zmenili...vymazavali sa urazky..silne vyhlasenia...nadavky...noooo tak ja som obycajna zena..ale za tym co som napisala si stojim....ale ktosi sa tu posral:-)))))
  • 3. januára 2015 12:58:37 CET
    Mirage klobuk dole....
  • 3. januára 2015 12:48:36 CET
    ...pozrite...ja si to mozem dovolit povedat ako to vidim..citim a viem....dovody som uz napisala....presne som vedela co vyprovokujem...kedze ma nepretiahlo pol dominy...rychlo sa hladalo co na mna vytiahnut....co zenu vzdy zrani su reci o jej vzhlade...kilach...ale takyto chlap je u mna kus hnoja....a zvlast ak sam doma nema zrkadlo...ibaze ja uz nemam 15 aby som sa trapila co kto povie,alebo aby som sa kazdemu pacila:-)))).vytiahnut peniaze a udajny spor..ktory sa nikdy neodohral....zufalec....ale ja svoju hodnotu mam ....vazim so sama seba tak..ze sa neotrebujem vtierat podobnym zufalcom a ani sa ponukat ako obezivo....ak sa poucila co i len jedna naivna babenka...tak som pre tuto komunitu urobila taaaaaak vela;-))))))mam fajn pocit....zijem si svoj zivot a viete co mi pani "dominanti" mozete?:-))))
  • 3. januára 2015 11:56:23 CET
    a chceli ta aj umlcat :) ze cenzura
  • 3. januára 2015 11:55:39 CET
    tiez som len zirala..
    asi prvy krat co tu citam ze sa niekto nebal povedat ako to tu je
  • 3. januára 2015 11:42:08 CET
  • 3. januára 2015 10:46:25 CET
    Jagoo, ucel vlakna je jednoduche pochopit. Staci si precitat nadpis a prispevky na zaciatku. Vdaka Mirage za vlakno , ktore malo svoj ucel. Ze ho potom par jedincov pochopilo az prilis dobre a zacali gagat ako trafene husi, aspon sa prezradili. Mirage, si velky strateg a mas odvahu. Mas moje uznanie, uprimne.
  • 3. januára 2015 9:07:40 CET
    dakujem.
  • 3. januára 2015 8:41:20 CET
    Kralovna
    zaujalo ma tvoje rozpravanie. dikes
  • 3. januára 2015 1:41:49 CET
    Jagoo, vlakno plnilo svoj ucel, ale potom sa zvrhlo. Radsej mohli pokecat o akuvrtackach.
    • 9 posts
    3. januára 2015 0:49:16 CET
    ak som správne pochopil tak zakladatelka vlákna tému ukončila nakoľko vlakno splnilo nám neznámi účel....
    tak este pokecáme a necháme ho zapadnúť medzi ostatné zabudnuté vlákna.
    • 2 posts
    3. januára 2015 0:34:53 CET
    Pridal som do workshopoveho vlakna akciu na tuto temu. Ak chcete naozaj vediet nieco viac, pridte. Povedia vam nazor dom aj sub. Zvladnete to alebo vam stacia prispevky?
    • 13 posts
    3. januára 2015 0:31:51 CET
    neskúsite cez SS? fakt sa ti zdá že sa bavíte k téme vlákna ešte?