Forums » Nekategorizováno

Workshop Envy

• 2 posts
    1. apríla 2016 13:15:52 CEST
    V sukromnych spravach mozno davnejsie ak aj na fore tak sa za to ospravedlnujem... Isty si byt nemozem samozrejme nicim na domine :D
  • 1. apríla 2016 13:12:00 CEST
    Jakze nadavky nepouzivas? Mam sem zavesit screenshot?
  • 1. apríla 2016 13:10:17 CEST
    Si tučná a miesto vysedávania na kave by sme mohli chodiť na korčule.
  • 1. apríla 2016 13:08:19 CEST
    Neviem ci je pre BDSM scenu prospešné ak robí akcie organizátor, ktorý vytvara demagogicky dojem nepriatela. To, ze dd tvrdi, že ja, kralovna a corwin by sme ohrozili akcie je podobné ideologii totalitného rezimu, ktory tu vladol v rokoch 1948-1989.
  • 1. apríla 2016 13:06:19 CEST
    Bože. toto sú teda problémy. ja mám horší. potrebujem nájsť šaty na svadbu v, ktorých nevyzerám tučná. no. teraz budte všetci múdri.
  • 1. apríla 2016 13:01:12 CEST
    Nevadi, dnesna debata nam nevysla, tak zas inokedy, casu mame, kym neumrieme. Zatial cau.
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:59:27 CEST
    Prepac, len raz som mazal svoje prispevky a poziadal som o to aj ostatncyh aby sa zachovala tema. Nadavky, ktore spomynas nepouzivam...
  • 1. apríla 2016 12:57:33 CEST
    Ach, to tvoje ego :) a muzska marnomyselnost...ja som sice tiez riadne nabubrala, ale pri tebe som slaby odvar. :)

PS: A ukludni sa, bo uz ti zas lietaju nervy, osocujes ludi,a tym si vyrobis samoBAN.

Uzivaj si pocit vlastnej vynimocnosti :)
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:56:40 CEST
    Neviem co tu splietas, pouzijem nasilie iba ak pekne poprosis :D Ale uz staci, dakujem ti za tvoje prispevky a posnazim sa, na tvoj podnet, aby sme ako ENVY vykryli aj podstatu zakona aj inych pravidiel.
    • 13 posts
    1. apríla 2016 12:55:42 CEST
    ak by sme všetci dodržiavali všetky nezmyselné nariadenia ktoré platia v tomto štáte tak by sme veľa toho nespravili. Týmto nenabádam k nejakému porušovaniu zákonov a pravidiel. Ale stále si myslím že sa až príliš jednostranne a len virtuálne zapájaš do BDSM života na Slovensku. Neviem aký máš cieľ. ja osobne nejdem na túto jeho akciu. ale na vianočnej som bol. A bola fakt dobrá. V Bratislave BDSM akcie proste chýbajú. a aj keď ENVY akcie asi nie sú dokonalé, určite (podľa mňa) je to pre BDSM na Slovensku lepšie, ako keby žiadne neboli ako doteraz.
  • 1. apríla 2016 12:51:47 CEST
    tak pardon. to od neho nie je pekné
    • 5 posts
    1. apríla 2016 12:48:38 CEST
    Nuž, nečítala si všetky jeho príspevky a nebudem tu zverejnovat SS.
    • 5 posts
    1. apríla 2016 12:47:50 CEST
    Vdaka za tvoje príspevky tu vo fóre, prave všetkým potrvdzuješ, čo o tebe tvrdím.
    Arogantny narcistický človek, ktorý nedokáže veci riešit inak ako fyzickým násilím.
    Dúfam, že sa ludom, ktorých si obalamutil, konečne začína rozsvecovat v hlave. A ako vidíš, nepotrebujem ich presvedčovat fyzicky, stačí len ukázat, aký v skutočnosti si.
  • 1. apríla 2016 12:46:37 CEST
    re 1- verejna akcia, V-E-R-E-J-N-A

re 2- Prezentujem svoje nazory. Rovnako ako ty, ked tu posielas ludi na fore do "pice" a pouzvas slovo "kokot", akurat ze ty to potom mazes.

re 3- ? Neviem o com hovoris. Grange si nevlastnil, nemal si s nim nic, neviem o ziadnych pravidlach a ani ty nie, bo ziadne nie su neboli a Grange uz nie je ani medzi zivymi. Vymysel.

re Zverejnovanie sukr.sprav- Tie ti chybaju,vravel si ze aj to som porusila.
  • 1. apríla 2016 12:44:49 CEST
    keď si S tebou chce niekto niečo vyjasnit, prečo myslíš, že ti chce hneď fyzicky ublížiť?
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:43:23 CEST
    Samozrejme necakam ziadne zaobchadzanie v rukavickach :D Pravidla platia pre vsetkych ;)
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:42:10 CEST
    Publikovala si veci co sa odohrali na akcii bez suhlasu akcniacich? ANO
    Osocujes tu na fore ludi? ANO
    Porusila si pravidla v Grange tym ze si nas neinformovala? ANO.
  • 1. apríla 2016 12:40:51 CEST
    mas pravdu
    • 5 posts
    1. apríla 2016 12:40:06 CEST
    požárník
    • 5 posts
    1. apríla 2016 12:39:33 CEST
    Inak, keby sa mi malo pri našom stretnuti vyjasnit. Pretože my dvaja sa môžeme stretnut iba na dajakej akcii poriadané v rámci BDSM, v tom prípade by si sám porušil pravidlo o slušnom správaní a dokonca hrubo.

Dáš si potom BAN na všetky svoje akcie???
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:38:50 CEST
    Myslel som do konca Aprila, prepac, uz sa citim na svojej velkolepej akcii 9.4. v Rustique s priatelmi, novacikmi, dobrim vinkom a BDSM akciou. A to najlepsie, BEZ TEBA :D
  • 1. apríla 2016 12:38:03 CEST
    Klamstvo. Ani jedno.

Iba si nikdy nerozdychal, ze som povedala, co si ty osobne robil na verejnej, opakujem VEREJNEJ BONDAGE akcii.

Tymto si pre mna klamar. Mozes sa hanbit. Klamar.
    • 5 posts
    1. apríla 2016 12:36:28 CEST
    Hm, kedy som zverejnil niekoho súkromnú spravu?
    Hm, kedy som na dajekej akcii porušil pravidla slušného chovania?

Všetko do súladu do konca mesiaca? Akciu robíte 9.4. , takže máš dnes posledný den na oznamovaciu povinnost. nemal by si sediet na domine, ale utekat na úrad vypísat všetky potrebné tlačiva.

Vyjasní sa mi? Drunken, stale potvrdzuješ jedno . Nemáš argumenty, tak vyhrožuješ.
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:34:05 CEST
    Vsetky 3.
    • 2 posts
    1. apríla 2016 12:32:46 CEST
    Svoje som povedal...
    K tvojmu BAN-u, porusil si vsetky 3 pravidla viac nez raz.
    K organizacii, osetrim vsetko aby bolo v sulade so zakonom do konca kalendarneho mesiaca. Kedze mi smerom k tebe nevyplyva ziadna oznamovacia povinnost, tymto padom som tuto konverzaciu uzavrel.
    Osobne, az ta raz stretnem, vyjasni sa ti ;)