Forums » Nekategorizováno

BDSM výskumná anketa

• 1 posts
    4. februára 2015 2:20:04 CET
    vies ze by ma vcelku zaujimal preklad do jazyka boroboro?
    • 5 posts
    4. februára 2015 2:13:54 CET
    Mna ste tiež zjebali že nechodím na streťká a nikto ma nepozná,zaujímavé že normálne osoby ma poznaju a maju moje fotky aj sa rozprávame telefonom,či baby či muži,
    Oni pochopili prečo nemožem chodiť ale vám to treba napísať vo výtlačkoch a.ešte preložiť do svahilčiny odtiaľ do inuitštiny a jazyka boroboro a ruštiny a somálčiny a nazad do slovenčiny,aby.ste pochopili,
    • 5 posts
    4. februára 2015 2:03:32 CET
    Rozbehli ste to poriadne len zbežne som pozrel,
    No neurazte sa páni,teraz ste si našli na ranu nás troch za tie roky čo som tu vlákna zasierali 3 osoby z toho 1 ženského pohlavia to bolo ok pretože to boli pobližbratislavčania,,akonáhle zdakekoslovák napíše už sa donho obuvate,
    Dalej aká uroven čoho,,?,,za tie toky čo som tu sa tu akurát držia vlákna o stretkách ktoré ani nemusia byť,stačí jebnuť kalendár v januári z rozpisom RVHP , snemu zloženie strán a zjazdy KSČ a máte to vybavené,
    Keby sa pár ľudí doslova neobetovalo a nenapísalo bud poviedky alebo príbehy o živote tak dávno je všetko zhnité a v riti,
    Vy ste takí sprostí či ešte sprostejší že Vám to nedocháda,,?, celá vaša aktivita je zbuzerovanie niekoho alebo hurá po roku jedna veta niekoho že sem nepíše tak na nieho boha je tu aby sa ukájal,,?,,
    Normálne baby čo sem písali radšej išli robiť za more ako hniť tu a tých pár normálnych ako mám dnešné ss bude tiež onedlho odchádzať za hranice pretože sa tu nenašli chlapi na stretkách ktorí by o ne javili záujem takí ste vy frajeri a dominanti,akurát veľké hovná s rečami corwin a.spol,
    A ked už niekoho zjebávate že nechodí na stretká,prečo vy nechodíte do Košíc no,,?,,aké dáte výhovorky,,?,,že je to dakeko,,?,že spoje,,??,aha,,hlavne že osierať vie blava celé slovensko tupci,
    Asi toľko páni profesori premudri,
    • 5 posts
    4. februára 2015 1:19:42 CET
    teraz si to prečítam ..velmi dobre čítanie ...aj s lahkým humorom
    • 13 posts
    4. februára 2015 1:11:37 CET
    Nie. Myslím že nie. Vďaka. Vyzerá to byť fakt dobrý materiál.
    • 5 posts
    4. februára 2015 1:08:56 CET
    našiel som jeden link teraz ...znáš to?

https://sexualnivariace.files.wordpress.com/2012/07/pospisil_postupova_prace.pdf
  • 4. februára 2015 1:04:10 CET
    Ked si sa tak chvastal, ze nepouzivas vulgarizmy, dal som si teraz tu pracu obzriet si tvoje prispevky. Musim uznat, ze si sa nechvastal, si slusny za kazdych okolnosti, a mas prispevky k veci. Hm
    • 13 posts
    4. februára 2015 1:03:13 CET
    to by ešte šlo. Podľa mojej osobnej skúsenosti, ľudí ktorí nie sú BDSM+ táto téma ani nezaujíma. Pozrú si fotky raz, pokývu hlavou a to je tak všetko. alebo ich to zaujíma ako ľahšia cesta k sexu prípadne. "Zviazaná baba neutečie"
    • 5 posts
    4. februára 2015 1:00:43 CET
    ..alebo tu: http://www.zoo-ostrava.cz/cz/novinky/474-pozvanka-na-prednasku-v-zoo/
    • 1 posts
    4. februára 2015 1:00:05 CET
    v meste stretko a vyhlasovane miestny rozhlasom? Kto si tu dal aku dobrotu? Vwed babicky a deduskovia by zinfarktovali a ty co nie tak ty by ta stareckymi palicami umlatili ked by si to povedal do rozhlasu
    • 5 posts
    4. februára 2015 0:58:50 CET
    mno, zvykne to robit vo VS kluboch, prípadne dajakých umeleckých kaviarnach., takže vacsinove tam je urcite laicke publikum :-)
    • 13 posts
    4. februára 2015 0:56:34 CET
    a prečo by laické publikum prišlo na prednášku o BDSM. Nejako mi to nedáva zmysel. Ešte tak v školách niektorých. OK. Občas sa také prednášky v česku konali. Ale niekde v meste? Vyhlásené mestským rozhlasom? Kto by tam šiel a prečo.
    • 1 posts
    4. februára 2015 0:56:11 CET
    Dobre to si ty. Mozno jeden z mala.Ty si stara skola. Ale povedz mi jednu vec ked ides do krcmy na pivo tam nepocujes ziadnu nadavku? A pocul si ako sa v dnesnej dobe vyjadruju male deti? Ja som to pucul a zenelo to : Co slovo to kkt co veta po pic..
  • 4. februára 2015 0:55:13 CET
    Si o mne prehlasil, ze som táraj. fnuk.
    Teraz vazne, naozaj si myslis, ze je lepsie osieranie a osobne invektivy ako hruba sranda?
    • 13 posts
    4. februára 2015 0:51:18 CET
    Domina fakt nemá žiadne VIP osoby. A ťažko nájdeš môj príspevok kde by som niekoho urážal. Snažím sa neurážať ľudí ani v bežnom živote z obyčajného zištného záujmu. Nič pozitívne tým nezískam.
    • 13 posts
    4. februára 2015 0:48:00 CET
    No nepatrí. Ja napr. by som také výrazy v diskusii nepoužil. (nevravím že ke´d si trafím kladivom po prste niečo také nezazneje.
  • 4. februára 2015 0:47:41 CET
    Na rozdiel od Vas- akoze vip dominy, ja som ziadnu babu odtialto nezahnal prec. A vzdy je lepsie robit srandu ako sa tu osierat a kydat spinu na seba. Radsej šašo ako kokot. Ja som len zaplnil medzeru v osadenstve, ohovaracov a chujov tu je vela.
    • 5 posts
    4. februára 2015 0:44:50 CET
    to musím pohladat :-) ..viem, že mala prednášky pre laické publikum, ale neviem, či tam nebola aj ona, ked myslím, že kazouh robil tu prednášku pred pár rokmi
    • 7 posts
    4. februára 2015 0:41:58 CET
    bol som kedysi dávno zdravotník a na rozdieľ od teba chcem pracovať,pokiaľ mi budú sily stačiť.
    Jasné,že rád pokecám.
    • 1 posts
    4. februára 2015 0:40:56 CET
    ja ked som sem zacal chodit mne neslo o nejake komunitne akcie mne slo o to zistit co naviac veci. Oka kde sa dalo dozvediet nieco takto narychlo ma napadne len vlakno o stretkach v BA inak vo vacsine vlakian kazdy kazdeho urazal. Neni to tak nahodou? To ze to nebolo mierene na mna okey ja som ti vyjadril len svoj nazor. A ak mas pocit ze je lepsie ked tu niekto na niekoho picuje ako citat sice debiliny ale aspon sa zasmiat tak potom nemam slov. Vulgarne ano mozno som trosku vulgarny to je vec vvkusu to ze sem tam napisem nejaku nadavku na to ti odpoviem otazkou. Nieje toto nahodou stranka s erotickym obsahom? Slovo kokot a pica podla mna k tomu patri nie? Alebo snad chces tu citat inzeraty typu : Hladam zenu na vaginalnu penetraciu? tomu 1/5 ludi na tomto fore ani nepochopi
    • 13 posts
    4. februára 2015 0:38:22 CET
    a akému publiku prednáša o BDSM
    • 1 posts
    4. februára 2015 0:31:38 CET
    pozri aby som ti to vysvetlil laicky. Kolko mas rokov? Pracujes este? Zda sa mi ze si vravel ze ako zdravotinik. No lenze ja ked budem v tvojom veku pracovat uz nechcem (ci sa mi to podari alebo nie to neviem) preto som rychlo utekal prec so stretka lebo som siel riesit biznis. A ak budem mat cas 13teho (ziatial nic nemam na plane) tak rad osobne odpoviem na vsetky tvoje otazky. Vies ze ja nemam problem komunikovat.
    • 13 posts
    4. februára 2015 0:29:34 CET
    prečítaj si moje príspevky, určite nenájdeš že by som menoval teba. Menoval som Vlados-a a Duraq-a. Ty sa zapájaš do diskusie väčšinou k veci, aj keď na môj vkus občas trochu vulgárnejšie ako by bolo treba. Ale si mladý a ja som asi stará škola. A nemôžem súhlasiť že si sa tu dozvedel holú p...u ako spomínaš. ja sem chodím tak 8 rokov možno a vždy sú tu informácie o dianí na slovensku a často aj v česku. O všetkých verejných akciách ktoré sa v tomto období konali
    • 7 posts
    4. februára 2015 0:29:03 CET
  • 4. februára 2015 0:24:54 CET
    Ved vidis ako dopadla diskusia, same urazky a picovacky. Ziadna sranda. A my sme kokoti. Teda pre vacsinu osadenstva dominy su blizsie ohovaracky a hnev ako sranda.