4. februára 2015 2:03:32 CET
Rozbehli ste to poriadne len zbežne som pozrel,
No neurazte sa páni,teraz ste si našli na ranu nás troch za tie roky čo som tu vlákna zasierali 3 osoby z toho 1 ženského pohlavia to bolo ok pretože to boli pobližbratislavčania,,akonáhle zdakekoslovák napíše už sa donho obuvate,
Dalej aká uroven čoho,,?,,za tie toky čo som tu sa tu akurát držia vlákna o stretkách ktoré ani nemusia byť,stačí jebnuť kalendár v januári z rozpisom RVHP , snemu zloženie strán a zjazdy KSČ a máte to vybavené,
Keby sa pár ľudí doslova neobetovalo a nenapísalo bud poviedky alebo príbehy o živote tak dávno je všetko zhnité a v riti,
Vy ste takí sprostí či ešte sprostejší že Vám to nedocháda,,?, celá vaša aktivita je zbuzerovanie niekoho alebo hurá po roku jedna veta niekoho že sem nepíše tak na nieho boha je tu aby sa ukájal,,?,,
Normálne baby čo sem písali radšej išli robiť za more ako hniť tu a tých pár normálnych ako mám dnešné ss bude tiež onedlho odchádzať za hranice pretože sa tu nenašli chlapi na stretkách ktorí by o ne javili záujem takí ste vy frajeri a dominanti,akurát veľké hovná s rečami corwin a.spol,
A ked už niekoho zjebávate že nechodí na stretká,prečo vy nechodíte do Košíc no,,?,,aké dáte výhovorky,,?,,že je to dakeko,,?,že spoje,,??,aha,,hlavne že osierať vie blava celé slovensko tupci,
Asi toľko páni profesori premudri,