Forums » Nekategorizováno

BDSM výskumná anketa

• 3. februára 2015 17:55:39 CET
    No ovecky nazad do kosiara. Toto vlakno sa mi zda byt ponekud zesrane- slovami klasika.
  • 3. februára 2015 17:42:28 CET
    Spokojny?
  • 3. februára 2015 17:40:38 CET
    Vyjadrenie k ankete = veľmi zaujímavá a inšpirujuca,,,akurát má jednu chybu že by som musel tohto somára vypnuť a zapnuť druhého kde by som to krvopotne musel naťukať a čakaaať kým a či to načíta,,ale napriek tomu že neviem o čom to je vyjadrujem vdaku,
  • 3. februára 2015 17:36:28 CET
    No podľa toho kto ako cigáni tu trtkaju od 13 po nociach v cintoríne a cigánky id 12 už padla jedna tabuľa z hrobu,,a potom sa divime že ani jed na potkany už nezaberá,,,
    Už len kastrácia,,,,hor sa do boja.slovania a Mor Ho,,,,,lebo bude pozde,,,
  • 3. februára 2015 17:22:21 CET
    toto vlákno vďaka nám spriazneným bude mať veľký úspech
    ..dík Vlados že si ma na tak zaujímavú tému upozornil
    ..a vďaka Acolyte že si sem dal svoj príspevok idem to očekovať pozornejšie
  • 3. februára 2015 17:07:55 CET
    Ja som raz cital vysledky ankety, kde zistili ze az 90% ludi zacina so sexom vo veku od 16 do 30 rokov.
  • 3. februára 2015 17:04:17 CET
    to bylo těžší, já s minulým nebyla ve vztahu a bylo to pár měsíců. Tak jsem se snažila tak všelijak odpovídat a dám to na další servery. Jinak jsem moc ráda za ten odkaz.
  • 3. februára 2015 17:02:11 CET
    No kto to videl takýchto kokotov čítať nie aby sa vynnnadrovali k vláknu a výskumu,,
    Výskum samozrejme hodnotím kkadne tak ako všetky dotersjšie výskumy vedené v rámci podobných záležitostí naposledy americký výskum sexuologickeho ustavu vedeného rodenými američanmi zo Švédska,postaveného na.starom indiánskom pohrebisku,kde zisťovali čo všetko dokáže absorbovať ženská vagína a iné telesné otvory,či existuje chobot kťorý by sa do nej nevojde kolko trvá orgazmus ako sa správaju pri sexe normálne ženy a kurvy,ako reaguju bradavky,klitoris,rozličné fázy vzručenia atd,,,
    Došli k záverom že každý chobot do otvorov vlezie aj viacero naraz ked sa to vie,výnimku tvorili politici ktorých museli z testov vylučiť,nepochopili princíp a podstatu testu,
    Čiže dospeli k záveru takému istému ako skupina.Slobodná Europa = Analýza dokázala hovno,
    Dakujem,
  • 3. februára 2015 17:02:05 CET
    Tak jsem zvědavá, snad to bude pro dobrou věc.
  • 3. februára 2015 16:58:12 CET
    Spravim pre teba este nieco, aby si sa necitil trapne, ze ti tu nikto nepise. Poslem par ludom SS, zeby sem hodili niekolko prispevkov. Bude to sice len komparz, ale zachranis si cest.
  • 3. februára 2015 16:54:22 CET
    Z tych 88 mame my traja takych 80.
  • 3. februára 2015 16:18:12 CET
    Mne nejde a ani mi nešlo o to, že tu vo fóre bude kopa reakcií aj keby nebola žiadna mne stačí keď si to aspoň pár ľudí z tých 88 čo si to otvorilo, pozrie aj bez reakcie vo fóre.
  • 3. februára 2015 16:00:36 CET
    No, ale aj tak ti dakujem za.....este neviem zaco. Ale aj na to pridem.
  • 3. februára 2015 15:59:41 CET
    Ako sam vidis, tvoja tema bola zaujimava len pre mna a mladeho otroka. Pre nikoho ineho. My dvaja sme ta zachranili pred strapnenim.
  • 3. februára 2015 15:50:02 CET
    Bolo to dané do fóra ako informácia pre tých čo to zaujíma. Tá posledná veta bola myslená držať sa témy presne z dôvodu ako napríklad pre reakciu na:
    1. Mladyotrok je to výskum našich susedov z Čiech keď si dáš tú námahu a klikneš si na ten odkaz tak v úvodnom linku máš presné informácie.
    2. vlados len jedno zamyslenie presne pre podobne reakcie som písal tú vetu, že reakcie ku téme lebo na tomto fóre je veľa zbytočných vlákien kde sa dá kecať o ničom a ja pridávam len vlákna ktoré považujem za všeobecne zaujímavé pre komunitu.
  • 3. februára 2015 15:10:03 CET
    Navyse, musim sa drzat temy vyskum a vyvoj. A podakovanie za zucastnenie prip nezucastnenie toho vyskumu predsa patri k teme, ci nie?
    Mimochodom ten vyskum prebiehal kde?
    Mam za to, zeby sme mohli rozviest klimaticke podmienky danej krajiny a ako to vplyva na samotny vyskum. Musime sa drzat samotnej temy....
  • 3. februára 2015 15:07:20 CET
    Chcem byt slusny, dakujem ti, ze si si to vsimol, este chcem podakovat......ehm......sam sebe.
    • 1 posts
    3. februára 2015 14:53:48 CET
    Pocuj ty posledne dva dni len dakujes
  • 3. februára 2015 14:50:23 CET
    Som rad, ze piseme len k veci, presne ako alkolite chce. Rad by som este podakoval vsetkym, ktori sa na tomto vyskume nezucastnili prip.zucastnili.
    • 1 posts
    3. februára 2015 14:40:51 CET
    Tym americkych vedcov zlozenych s Holandanov, Francuzov, Svajciarov,Talianov a jedneho Americana. Dokazali ze Americky vedci skumaju same kktiny. Koniec hlasenia.
  • 3. februára 2015 14:35:03 CET
    Nie aby ste sem pisali picoviny, ako acolite vygrcal-toto je vlakno bohavasho len na vyskum a vyvoj. Tak nebudte kokoti a piste len k teme. A slusneee.
  • 3. februára 2015 14:16:52 CET
    Link na anketový formulár dávam pre istotu aj samostatne do príspevkov. https://www.smartsurvey.co.uk/s.asp?i=61247pwvgj