ked ta po tom prejde chut. Len si si vybil energiu, ktora tu chut sposobovala :-)
Skus techniky tzv "ruined orgasm" a ta energia by sa mala vybijat pomalsie :-)
Su aj taki chlapci ktori si nechcu priznat ze ich pritahuju tlste, chude, romky, starsie...whatever. Alebo taki ktori si nepriznaju ze ich pritahuju muzi. Sice sa aj ozenia tak aby im to spolocnost schvalila - ta spolocnost ktora tiez len preziva...a kde sa vsetci boja co povedia druhi. A tak taky clovek len preziva VEDLA niekoho a obcas sa stretne S niekym koho chce naozaj a to mu dodava sily na to prezivanie.
Ale clovek ktory nema rad sam seba dostatocne na to aby so priznal ake ma preferencie...taky clovek nezije naplno. To najlepsie co clovek moze urobit pre seba je byt stastny a na druhych drbat. Nech aj tento panko ma stastny zivot prajem.mu to je to super
podľa mňa fakt, že sa ti zhnusi bdsm po masturbacii úzko súvisí s tým, že svoju sexualitu nemáš celkom spracovanú. nie si zmiereny a vysporiadany s tým, že sa ti to paci a vzrušuje ta to. považujem sam nad sebou, začni samého seba akceptovať, začni sa mat rad.
na rozdiedl od mestanskeho bezdaka,ma vidiecky carodej aspon svoje stadocko ktore nemusi urazat invektivami ako slaboduchy a rozumu pozbaveny markizak,,..sa divim ze ta pustaju k pc na uzavretom oddeleni a v kazajke,tabletky si nevzal tak ti hrabka v bednicke,,