24. apríla 2015 10:35:38 CEST
Chuť na bdsm chlapci by sa ešte zvýšila keby ste boli ministrami,
A k tomu motoru Vlados,
To už musím tie anomálie zapisovať,
Statický elektrický obluk od solárnej elektrárne k hromozvodu a na kotvenie tyče a balkona,

,,
Len 11V mínusový prud ale uplne stačil aby pomýlil mikroprocesory,,
Kua 6x som to dával hore a dole,lebo mi to nešlo do hlavy že v ruke mi to išlo a na stožiari nie,,,

,
Jediné riešenie = rozrezaná rohožka z auta otočená okolo stožiara a na to pripevnený motor,,,
,užasné veci,,,a meter vedľa stožiara mám 50 litrov benzínu a.7 kW generátor,nechcem ani pomyslieť čo by bolo so sídliskom keby,,,,,,
Ono uzemniť elektráren je diskutabilná vec nikto sa nevie zhodnuť či áno či nie ako právnici ked máme školenie,,,

,,japonec,nemec,čínan,kanadan,slovák = každy má svoje skusenosti a názory,
Niekedy to može narobiť viac škody,lebo blesk sám osebe solárka nepoškodí po ráme bočné vetvy zletia krátkou cesto do zeme,ale ak ho uzemníš skor schytáš bočné šupy priamo do diod ak ti blesk jebne aj 5 km od mesta,,

,
Žiadne prepäťové ochrany neexistuju na to ani sa to nikdy nevyrobí,neexistuju také rýchle čipy aby to dokázali včas odpojiť,,beruc do uvahu silu blesku,,
Ak aj odpoja cez obvody to preletí ako metrové napätie,,to by bolo treba mať manuálne odpojenie kompletne od všetkého ked ide burka,
Síce ked niekto vynájde obvod rýchlejší ako svetlo tak to bude paráda,