Forums » Nekategorizováno

Chuť na bdsm

• 14. februára 2015 10:59:39 CET
    Zdravím. Potreboval by som poradiť respektíve váš názor... už dlho sa venujem bdsm a robím self a vždy si to veľmi užívam a vzrušuje ma to, no vždy keď sa spravím tak ma chuť na bdsm na niekoľko dní prejde až sa mi niekedy bdsm mierne zhnusí... no potom to zas príde späť ? Je to všeobecný problém alebo to je len nejaká moja nerozhodnosť alebo ako to nazvať ... Budem rád ak sa zapojíte do tejto diskusie :)
  • 25. apríla 2015 10:48:20 CEST
    Prečo mu to vysvetľuješ???
    On nepochopí, my nepotrebujeme.
  • 25. apríla 2015 9:06:36 CEST
  • 25. apríla 2015 8:00:27 CEST
    Super
    • Moderator
    • 33 posts
    25. apríla 2015 1:26:39 CEST
    Naše konverzace společně s vámi "Gandalf" byla smazaná ve chvíli kdy jsem zrušil váš účet, tedy doložit nemohu. Nicméně asi bude stačit i konverzace ve foru:

První věc kdy jsem vás upozornil 17.03.2015 22:47 ve vlákně "Vyjádření":
    "Poslední věc je že přidám ke třem smazáným vlánkům další dvě vlákna "curak" a "pica a řiť" jelikož takové vlákna jsou moc a snad autor zváží tohle mé vysvětlení a připadné další vytvoření vlákna."

Druhá věc, kdy jste urážel ostatní 11.04.2015 02:07 ve vlákně BDSM a alkohol:
    "Tu zrušilo konto už veľa normálnych ľudí skuste porozmýšľať prečo asi,?,
    fuj je mi na grc z Vás,
    Svinské kreaatury pretvarujuce a hrajuce sa na priateľov,
    Obyčajne malomeštiacke svine ste,"

Třetí věc jsou neslušné konverzace jen tak ve vláknech:
    1. "Možte mi políbit šos všichni,,,takmer,"
    2. "dnes mám jebací den = jebem na všetko a všetkých,,"
    3. ...

Doufám že vám tohle tedy stačí..
    Beru že občas se napíše "Kurva to bylo dobrý" apod.. jenže beru občasné unešení ale né ve většině vašich příspěvcích a myslím že ne jenom mě to kazí čtení při pročítání tohoto fora.
    Myslím že jsem ještě dost tolerantní v pohledu na jiné webové stránky a měl by jste brát ohled na vše a vzít si to k srdci..
    Co se týče vyhrožování soudním předvoláním není problém. Pokud mi dáte důvod,a vězte že už mi dochází trpělivost, nejenže vám smažu účet(to už tu bylo a věřím že by jste si vytvořil jiný) ale také zablokuji vaši IP adresu. Hlavně nezapomeňte na soudní výlohy které by jste v případě neúspěchu musel uhradit.
    Dále vaše ohlížení za minulostí je furt dokola, já jsem tu nebyl a nemazal jsem žádné témata a určitě nemůžete obracet vaše chování k tomu jaké to tu bylo předtím, teď jde o vás a pokud změna tohoto webu ve vás vyvolává takové závěry tak asi tu sám být nechcete jak píšete tak pak nechápu proč sem chodíte když podle vás je to tu špatné..

Já se snažím napravit tento web, snažím se web předělat a hlídáním fora od sprostých slov, urážek a nadávek očistit konverzace od bordelu.

Upozornil jsem vás, jak se zachováte nadále a jak budete jednat je na vás.
    Admin

• 24. apríla 2015 22:59:05 CEST
    Sezam zatvor sa,,,
  • 24. apríla 2015 22:25:01 CEST
    KONEČNE
  • 24. apríla 2015 17:09:14 CEST
    Už nemožem reagovať dostal som posledné upozornenie od admina vraj nepíšem inteligentné témy a používam sprosté slová,,,
    No,,,?,,takže sa lučim chlapi možem sa vy,,,,, na takuto slobodu prejavu ked inteligentné témy admin zmazal a doteraz nenapísal dovod prečo,,
    Inak admin ja sa nemám čo skrývať a len ti oznamujem že na novinových portáloch ani jeden výraz čo som použil nie je nadávka ani sprosté slovo,mal by si si naštudovsť zákony kým ma zmažeš,
    Tým že ma zmažeš mne žily trhať nebude gréckych koníkov už mám prichystaných,nadávať budu iní,,
    Viem od koho to pochádza nie od teba ale od ľudí ktorým ležím v žaludku 4 roky,a sustavne ti píšu a sťažuju sa,
    Práci česť udavačom,
  • 24. apríla 2015 16:43:38 CEST
    Keď udrie priamo do baráku, je možné, že sa pokazia aj niektoré odpojené prístroje.
  • 24. apríla 2015 10:37:05 CEST
    Admin písal som o bdsm,,
    Možné upálenie,výbuchy,šoky od elektriny,takže sa držím témy,dakujem,
  • 24. apríla 2015 10:35:38 CEST
    Chuť na bdsm chlapci by sa ešte zvýšila keby ste boli ministrami,
    A k tomu motoru Vlados,
    To už musím tie anomálie zapisovať,
    Statický elektrický obluk od solárnej elektrárne k hromozvodu a na kotvenie tyče a balkona, ,,
    Len 11V mínusový prud ale uplne stačil aby pomýlil mikroprocesory,,
    Kua 6x som to dával hore a dole,lebo mi to nešlo do hlavy že v ruke mi to išlo a na stožiari nie,,, ,
    Jediné riešenie = rozrezaná rohožka z auta otočená okolo stožiara a na to pripevnený motor,,,
    ,užasné veci,,,a meter vedľa stožiara mám 50 litrov benzínu a.7 kW generátor,nechcem ani pomyslieť čo by bolo so sídliskom keby,,,,,,
    Ono uzemniť elektráren je diskutabilná vec nikto sa nevie zhodnuť či áno či nie ako právnici ked máme školenie,,, ,,japonec,nemec,čínan,kanadan,slovák = každy má svoje skusenosti a názory,
    Niekedy to može narobiť viac škody,lebo blesk sám osebe solárka nepoškodí po ráme bočné vetvy zletia krátkou cesto do zeme,ale ak ho uzemníš skor schytáš bočné šupy priamo do diod ak ti blesk jebne aj 5 km od mesta,, ,
    Žiadne prepäťové ochrany neexistuju na to ani sa to nikdy nevyrobí,neexistuju také rýchle čipy aby to dokázali včas odpojiť,,beruc do uvahu silu blesku,,
    Ak aj odpoja cez obvody to preletí ako metrové napätie,,to by bolo treba mať manuálne odpojenie kompletne od všetkého ked ide burka,
    Síce ked niekto vynájde obvod rýchlejší ako svetlo tak to bude paráda,
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:20:44 CEST
    Mimo všetku politiku, kde by sa dalo o všeličom diskutovať, v tomto prípade s Tebou plne súhlasím, (a myslím, že by súhlasil aj Leon - aspoň principiálne ).
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:13:31 CEST
    Hej to poznám,lenže tu maju smolu to vedia,,otestovali svoju nepriestrelnosť vlani ked chceli krádnuť kolesá u áut,mne veci zo skladu atd,
    Zostalo pri chcení a prestrelených nohách,,
    5 Malých činžiakov,uzavretá komunita,vyslužilí vojaci,spolužiaci zo škoky čo su na kriminálke a polícii,sudcovia,právnici 2 menší mafiáni,
    Nikto z počerných to už viac neskusil ani nevolal tv za rasizmus,
    Na taku chamrad musiš tvrdo,snažím sa to inde objasniť Leonovi nechápe to,
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:05:54 CEST
    No na mieste Ti zostanú už len tie neželezné časti.
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:05:07 CEST
    Ak je vnútri nejaká iná zložka ako železo, potom to stačí chvíľu nechať vonku nepovšimnuté a zlaté ručičky niektorých našich spoluobčanov to roztriedia na to tata.
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:01:29 CEST
    Vdaka kuknem sa na to,lebo mi je to divné ked ho dám dole tak ide ale su o polovicu kratšie káble,,
    Vo vedení asi nie kedže napätie svieti v motore zelenou,ak by bol skrat tak je červená,a ked na nom stlačím ručne gombík tak ide normálne,len nedáva spätný impulz do dekodéra a na obrazovku,,
    Može byť to čo napísal Vlados,,no s tým bude problém,to už neurobím,musím hľadať nový motor,tieto srandy su zliate z jedného kusa odliatku a zlepené v kope tou dvojzložkovou metalovou zmesou,žiadne skrutky,,,iba ak kladivo a majzlík,,,
    • 5 posts
    23. apríla 2015 9:00:26 CEST
    Ak si myslel, že v jeho vedení (ako že si stojí na kábli), tak to si viem predstaviť aj peknejšiu samovraždu.
  • 23. apríla 2015 6:48:40 CEST
    Nebude chyba vo vedení?
  • 22. apríla 2015 22:56:29 CEST
    Satelitne motory maju vnutri taky maly istic kvoli prepetiu. Ked ho vypne tak vsetko akoze ide, ale je odpojena mikroelektronika. Preto....mozno donho nieco buchlo a sa ten istic vypol. Ked sa pozres ku svorkam, tam vacsinou byva.
  • 22. apríla 2015 21:40:49 CEST
    A Ty si myslíš, že ak by som mal plat ministra, že by ma chuť na BDSM prešla?
  • 22. apríla 2015 20:52:38 CEST
    Boha vy máte za problémy kurva však sa vyjadrujeme k téme nie,?,,
    Celé pobede sa drbem s pojebanými káblami a satelitným motorom,zažil som už kadečo,,ale toto,,?,,
    Vo vnutri ho zapnem všetko ide zapnem ho vonku na.stožiari a nič,,lenže ked stlačím na nom manuálne reštart tak sa točí,čiže dostáva napätie,
    Ale tuner vyhadzuje nemám signál,
    Zapnem hlavice napriamo ide to,prepnem cez motor a nič,,
    Kurva merák hlási že všade je prud tak čo sa v tom jebe,,?,,,
    Bol tu týžden víchor ako svina,potom nešiel,
    Takže osobný názor tie stovky Taiwancov čo vo vntri točia kolieskami dostalo závrat a ked ho vystrčím von tak sa zľaknu a jednoducho nemakaju,,
    Admin téma je bdsm = závrat a zľaknutie,neodbočujeme,
  • 22. apríla 2015 20:41:53 CEST
    S tým padaním mám skúsenosti aj ja, kľudne by som mohol robiť ministra padania. (pádov, trapasov atď), no hlavná vec že by platili.
  • 22. apríla 2015 20:23:29 CEST
    ...mas jednoznacne pravdu, ja by som pokojne mohol riadit aj republiku. Ked sa tak obzriem po svojom zivote, kazdy clovek musi uznat, ze vdaka mojej inteligencii, pracovitosti a vseobecnemu rozhladu so mnou vsetko stoji aj pada. Ehm, doteraz len ehm padalo, ehm, ehm.
  • 22. apríla 2015 15:26:20 CEST
    Čudujem sa že riadiš kamión. S Tvojím nadaním by si dokázal kľudne riadiť aj túto republiku.

Väčšie škody (ako vznikajú teraz) by určite nevznikli.
  • 22. apríla 2015 15:23:53 CEST
    Tie techniky ("ruined orgasm)nepoznám, no je normálne ak si si sexuálne uľavil, že Tvoje emócie sú uspokojené a teda slastne utlmené, no rozum nie. Ten sa dostáva na koňa a z toho to zhnusenie. Presne to vystihla Dollores Q.
    Ani písmenko naviac tam nedokážem dopísať.
  • 22. apríla 2015 15:15:09 CEST
    ...myslim, ze toto je vazny problem daneho prispievatela, a vy namiesto toho aby ste mu strucne a rozumne poradili, tak sa tu rozvlacne a mimo temu rozpisujete. Ja vas dorazne ziadam a vyzyvam aby ste dodrziavali hlavne strucnost a tiez sa drzali temy. Je dolezite byt strucny aby sme nezahlcovali toto vlakno roznymi dlhymi prispevkami, ktore nikto ani nedocita do konca lebo zaspi. Hlavne je byt strucny a vystizny ako napriklad ja v tomto kratkom prispevku kde vasvyzyvam k strucnosti.