2. marca 2015 19:40:22 CET
Normalne, som si zapla notebook kvoli tebe. 2x som si precitala, co som ti napisala a potom, co si napisal ty mne. Hladam spojitost, nenasla som. Kde tam ja pisem, ze na akcie nechodim kvoli tebe? Toto mas z kadial? Zas si o sebe nemysli neviem, co ze kvoli tebe by som nesla na nejaku akciu. Hahaha blbec....
Bol to pokus odbit ma, akoze kukajte na mna aky som vtipny, ale dopadlo to skor opacne, kukajte na mna aky som trapny.
Poklad si volaj koho chces, ale mna tak laskavo neoslovuj, hnusi sa mi to.
Nemusis mat moj nazor, preboha, ja nemam take nizke IQ, ani tak malo hrdosti, aby som sa bala ludi, kt maju iny nazor ako ja. Len maj konecne nejaky nazor, staly, kt nevymazes, ked sa ti to bude hodit, kt sa nebudes snazit interpretovat inak ako je napisany(tu opat narazame na tvoje chabe komunikacne schopnosti) ide len o to, aby si bol chlap, ako tvrdis a nie neisty trtko, kt svoj nazor meni castejsie ako ponozky.
Pozri si MASH, Frank Burns si ty, fakt, ze ano...co som kto som hovno z nosom...
A ano, co som ja urobila pre slovensku BDSM scenu? Nic, moja bdsm scena je totiz v okoli mna, mojho Pana a mojich kamaratov..
https://www.youtube.com/watch?v=y4G7Gb_gQDg