Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2. marca 2015 20:23:36 CET
    ....nie preto bol moj prispevok kratky,ze uz nemam co ku kauze drunken povedat,ale preto,lebo niekedy je menej viac....myslim..ze by si sa to mal naucit,lebo nie vzdy sa ti podari vyjadrit sa v spravnej chvili....a spravnou reakciou
  • 2. marca 2015 20:19:31 CET
    Ved uz inak ...ako ironicky sa na to neda pisat. Lebo spociatku to bola sranda citat..ale uz to zacina nudit. A ja som za akciu...a nie plane reci.

Ja viem, ze Didi si zrejme na 90% neda poradit. Ale...sancu som mu chcel dat. Nie ako byvalemu kamaratovi...ale niekomu, kto chce poriadat akcie. Ako to jedno uznavam, ze si teda nasiel cas nieco zorganizovat, aj ked....nie je to nezistneho povodu. Ako toto jedine ma + u mna, ze sa snazi nieco zorganizovat. Ked to nie je uplne idealne...a ked sa pohrava s myslienkou, ze aj mne da BAN za moju kritiku...ale nechape, ze to je konstruktivna kritika.

JA sa nesnazim s kazdym si nasilu vychadzat dobre. Ja si hladam takych ludi, co im vyhovuje moja povaha a beru ma takeho, aky som. Didi ma tak nebral. Tak...ak ma niekto naozaj konstruktivny navrh, ako toto vsetko vyriesit a neriesit tu istu otazku mesiace dookola a nezahlcovat vsetky vlakna nadavkami, tak sem s tym. Ale konstruktivne..opakujem.

Dadulka - Ja som nikdy nebol svedkom, ze by ho niekto buzeroval osobne na stretku. Len ja som ten zly, co sa chopil spinavej a nevdacnej ulohy. Cim som si vysluzil nenavist od zopar ludi. Za to, ze nemam rad vyhrazky ...ale ciny.
  • 2. marca 2015 20:18:31 CET
    Len ho nechaj, ved to tu zacalo byt dobry kabaretny program. Ak skonci zabavat ma budes ty!!:)
  • 2. marca 2015 19:59:10 CET
    ...nevedela by som to lepšie vyjadriť...myslím že k tomu ozaj už netreba nič dodať
  • 2. marca 2015 19:57:36 CET
    ježiši kristove nožičky a ty kde na toto všetko chodíš? ako vieš že nik z nás s Marošom nikdy nekomunikoval tak či onak nedával mu mierne rady a a nekritizoval ho pred ním samým...že nik z nás sa mu nesnažil pomyselne pomôcť tým že sa ho snažil trochu krotiť aby nebol za blba?
    • 2 posts
    2. marca 2015 19:55:18 CET
    Porozpravalu sme sa s Lady Charis a nesmierne ma tesi ze prijala pozvanie na nasledujucu DeeSku ako VIP host :) Predbezne sme sa dohodli ze si skusime spolu nejake pekne shibari viazanie ;) Myslim ze sa mate na co tesit :)
  • 2. marca 2015 19:51:48 CET
    Myslim..ze zbytocne drunkenovi vysvetlujete kde robi chybu...on chyby nerobi...myslim..ze ma nejaky vazny problem ,lebo normalny clovek by sa aspon zamyslel. Ja chapem,ze Vas to vytaca,ked si nestoji za slovom a vyjadreniami...lebo sa to akosi od dominanta vyzaduje. Ibaze nekonecne omielanie jeho chyb aj tak nic nezmeni...nechapete,ze jemu na vasom nazore nezalezi?...On ma okolo seba skupinku ludi,ktori ho zda sa bezhranicne obdivuju a nedopustia co i len pokus o jeho kritiku. Ak mu to vyhovuje...nechajte ho...zbytocne plytvate casom a energoiu. Krasne ho vystihla Rory a vsetci by sme sa len opakovali. Ved cas ukaze.
  • 2. marca 2015 19:45:30 CET
    Na dalsie akcne stretko dokupit Didimu dva pary boxerskych rukavic do instalaterskeho kufrika. Corwin vyzve Didiho na pastny suboj. Rohodovat bude Ajko, ktory ma s tymto najvacsie skusenosti. Ja budem casomiera. Vytaz urci BANy na oboch stranach a porazeny sa verejne ospravedlni.

Jejda..ved to uz nenafukujte. Didiho akcie nie su zle. Ako organizator sa snazil. Druha vec je...je ten jeho postoj a povaha. Ale preco si to pani nepoviete do oci? Sukromne spory rieste sukromnymi spravami. Ale stale som za riesenie cestou realneho stretnutia. Osobne si rad zaboxujem s Didim aj s Corwinom. Robi niekto este zivotne poistenia? Hodilo by sa :-)

Z VAS vsetkych mam tu najtazsie srdce na Didiho ja.

Bol som na jeho dvoch akciach a nikdy som nesetril kritikou. AKO JEDINY Z VAS SOM HO KRITIZOVAL NAZIVO, ked som bol s nim. Nikoho ineho som nevidel, ze by ste s nim riesili veci osobne a stazovali sa mu, pripadne ho chceli nejako napravit. Tak konecne vyjdite z tiena a najdite odvahu. Mne slubuje konecne stretko. Dufam, ze pride aj s boxerskymi rukavicami.
  • 2. marca 2015 19:41:17 CET
    Pycha ti nedovoli. Vystupujes ako nejaky panboh. Len z vysky byva tvrdy pad na hubu.

Ozaj a vies,co si urobil z bdsm komunity?
    Velku kopu hovna a mas na to aj patent. To ta naucili v tom zahranici?
  • 2. marca 2015 19:40:22 CET
    Normalne, som si zapla notebook kvoli tebe. 2x som si precitala, co som ti napisala a potom, co si napisal ty mne. Hladam spojitost, nenasla som. Kde tam ja pisem, ze na akcie nechodim kvoli tebe? Toto mas z kadial? Zas si o sebe nemysli neviem, co ze kvoli tebe by som nesla na nejaku akciu. Hahaha blbec....

Bol to pokus odbit ma, akoze kukajte na mna aky som vtipny, ale dopadlo to skor opacne, kukajte na mna aky som trapny.
    Poklad si volaj koho chces, ale mna tak laskavo neoslovuj, hnusi sa mi to.

Nemusis mat moj nazor, preboha, ja nemam take nizke IQ, ani tak malo hrdosti, aby som sa bala ludi, kt maju iny nazor ako ja. Len maj konecne nejaky nazor, staly, kt nevymazes, ked sa ti to bude hodit, kt sa nebudes snazit interpretovat inak ako je napisany(tu opat narazame na tvoje chabe komunikacne schopnosti) ide len o to, aby si bol chlap, ako tvrdis a nie neisty trtko, kt svoj nazor meni castejsie ako ponozky.

Pozri si MASH, Frank Burns si ty, fakt, ze ano...co som kto som hovno z nosom...

A ano, co som ja urobila pre slovensku BDSM scenu? Nic, moja bdsm scena je totiz v okoli mna, mojho Pana a mojich kamaratov..

https://www.youtube.com/watch?v=y4G7Gb_gQDg
    • 2 posts
    2. marca 2015 19:38:49 CET
    Mate niekto chut a cas v stredu po piatej prist do KC Grange? Ideme si spravit malu brigadu :) Pojde o pripravu muciarne.
    • 5 posts
    2. marca 2015 19:31:34 CET
    daj tu paranoju, krive obvinenie a všetkých, ktorým niečo kazím :-)

zo senátu ta vyrazili za tvoje chovanie a prisvojovanie si zasluh, ked vznikol problem, mali to riešit ostatní, ked sa niečo podarilo, vystupoval si ty, ako jediny schopný

jaj drunken, si fakt tr..... a aby si pochopil, nehovorim o zahorakoch, ale o tebe, zahoraci su skveli ludia, mam tam kopec kamaratov sú tam aj skvelé subinky, len ty im to dajako kazíš.
    • 2 posts
    2. marca 2015 19:25:47 CET
    Hovoris asi o senate. Stretka u Zemana organizuje Black, vzdy to tak bolo a bude. Asi som sa zo senatu teda vyhodil sam... A tvoj ban bol za kryve obvinenia, paranoiu a vseobecnu zaujatost voci vsetkym co maju chcones robit nieco mimo teba. Stacilo na tvoje prispevky nemam naladu reagovat.
    • 5 posts
    2. marca 2015 19:20:41 CET
    ja nefnukam, ja sa na tom tvjom bane zabavam. Ale aspon si ukazal, co si zač, ty si mysliš, že ja stojim za tvojim vyhadzovom z organizovaní Zemana, takže si ma zabanoval na tvoje akcie.
    Sklamem ta, za prvé: ja sa o tvojom vyhadzove dozvedel až ked už ta vyhodili.
    a za druhe: tvoje akcie ma fakt nezaujímaju. Iba upozornujem ludí, že nie všetko, čo sa trpytí, je zlato.
    Neviem, či si si všimol ale na tvoje akcie sa presne hodí to porekadlo o mačke vo vreci...
  • 2. marca 2015 19:14:33 CET
    ok dík za odpoveď...ach jaaj
    • 2 posts
    2. marca 2015 19:11:02 CET
    uz nefnukaj sam si za to mozes

EDIT: Uznavam aj ten vyhazov z BDSMplus tak ty uznaj moj ban
    • 5 posts
    2. marca 2015 19:10:14 CET
    a zabudol dodat, že ja a kardinal máme BAN, takže my určite ručitelia nebudeme :-)
    • 2 posts
    2. marca 2015 19:07:05 CET
    Ahoj :) Na toto je odpoved zlozita. Bude to pekelny proces kedze sa to moze cele velmy nepekne zvrtnut. Napriklad ep je senior a bude moct rucit lebo ho povazujem za konstruktivneho cloveka aj ked mame rozdielne nazory, tym padom je aj kandidatom na zaskolovanie. Zasa k zemanovy chodila pravidelne KZZ co by sa dalo tiez povazovat za senioritu ale tam uz je prekroceny isty limit a tym padom takyto senior moze prist iba s rucitelom osobne nie len s rucenim niekde vo virtualnom priestore. V podstate by to malo byt bezproblemove napriklad v pripade vecsiny organizatorov inych akcii a napriklad ludia ktorypatria do ENVY.
    • 5 posts
    2. marca 2015 19:03:47 CET
    kolko počítaš, že ti bude chodit každú sobotu ludí na to EASY?

• 2. marca 2015 18:54:59 CET
    Nedá mi, kto patrí k tým seniorom???bude sa hodnotiť podľa veku? skúseností...alebo ako?
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:52:45 CET
    Ano vseci budu potrebovat rucitela. Kto pride ako novacik bez bude mat rychle skolenie od niektoreho zo seniorov. Taka je predstava zatial.
  • 2. marca 2015 18:42:42 CET
    nerozumiem ti...pýtala som sa či ho potrebujeme všetci...ručiteľa...prečo sem pridávaš pripomienku s banom?
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:41:31 CET
    Zoznam rucitelov dodame. V BDSM+ je clovek z banom to sa musim zamysliet nad tymto.
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:38:55 CET
    Takze dalsi workshop sa kona 28.3. na tom istom mieste a po nom druha DeeSka. Bude to lepsie a pestrejsie. Uz mame vecsinu zlepseni premyslenu s Queerom aj s Envy. Pravidla, rucitelia, intimne priestory aj vstup. Poprosim tych co sa este nevyjadrili co im chybalo aby pisali ss queerovy alebo mne pripadne envy.
    Zlapsi sa:
    Vstup a listky, DJ a hudba, VIP priestor, logistika (rozumej jedlo a satne), celopriestorove a sukromne pravidla (vstup len so suhlasom), fotografovanie, sutaze a vsetky drobnosti co sa stihnu.
    Zaciatok WS a Party zatial ten isty cas. Idem dokoncit hladomornu ;)
  • 2. marca 2015 18:37:01 CET
    ručenie potrebujeme aj tí ktorí chodíme na stretká k Zemanovi a na akcie BDSMplus?