Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2. marca 2015 18:35:42 CET
    Dojdite za nama budeme to robit s vama.
    S hrackama aj s jazykama.
  • 2. marca 2015 18:33:38 CET
    vstup na DeeSku len s ručením, vstup na DeeSku EASY bez ručenia... DeeSka EASY - pokecovo tanečné stretko pre celú komunitu kde bude možnosť získať ručenie na DeeSku... viac už čoskoro
  • 2. marca 2015 18:24:47 CET
    nemusí ti to prekážať
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:23:02 CET
    Mne zasa ano a velmy...
  • 2. marca 2015 18:20:00 CET
    mne ten stav neprekáža...že to tak je...len som sa nad tebou snažila zamyslieť...
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:16:41 CET
    Je to obojsmerne...
  • 2. marca 2015 18:15:50 CET
    napríklad ja som sa snažila pochopiť teba...myslela som si že sa mi to podarilo...ale nie nepodarilo a už ani nepodarí
    • 2 posts
    2. marca 2015 18:10:21 CET
    Prepac ale co bola otazka? Pokial si spravne citam tak koli mne nejdes na ziadnu akciu.. Prosim ta, ak si chces robit nazory podla toho co sa pise na domine tak radsej ani nechod. Pamatas sa ked som sa tu ospravedlnil? Myslel som to vazne, je tu vela ludi ktorych pristup je aj pre mna vzorom. Takze kritiku znasam velmy dobre a tiez stale kracam za jej pomoci dalej. Ale ty poklad, si meles len to svoje a stale sa nevies povzniest nad celu vec. OK ostan si kde si... Nutim ta ja do niecoho? Musim mat tvoj nazor aby som sa ti zapacil? Pomoz mi rozumiet ti...
  • 2. marca 2015 17:51:58 CET
    to myslíte vážne že ešte aj niekde na fb sa rozpráva o týchto incidentoch? to nemyslíte vážne? kto to tam preboha vycapil? na facebook???
  • 2. marca 2015 17:50:03 CET
    Stal sa tu z toho hon na čarodejnice.
  • 2. marca 2015 17:38:33 CET
    Jediny dovod preco sa do teba kazdy navaza si ty sam. Cital si sa niekedy? Neznesies kritiku a nie len to, ty neznesies ani iny nazor ako tvoj, ihned to beries ako utok. A prepac, ale jeden dominant ma byt vyrovnany a sebavedomy chlap, kt sa nema dovod obhajovat, alebo bat inych nazorov, naopak je schopny komunikovat a akceptovat ich. Ty to nedokazes, ty beries vsetko ako utok a myslis si, ze ti ludia zavidia, ale co? Inteligenciu? Ani omylom, komunikacne schopnosti to tiez nebudu nechci, aby som pokracovala. Ked zmenis retoriku a prestanes ludi poucovat o tom co je PODLA TEBA bdsm tak mozno prestanu aj oni teba buzerovat. V zahranici som bola aj ja, ale toto co sa tu snazis nastolit ty, je na mile vzdialene od zahranicia, navyse nevidim najmensi dovod, preco by sme sa tu mali hrat na nieco viac ako sme, toto nie je zahranicie, toto je ina mentalita ludi, to si treba uvedomit a nehrat sa na chudacika, kt nam sem chce doniest ohen, aby sme nezili v zime. Workshopy tu boli aj predtebou a tvojim egom, kt neodpoveda ani tvojej inteligencii ci skusenostiam.
  • 2. marca 2015 17:29:23 CET
    Radšej sklapnem,,jasnéé ja sa navážam ked sa pýtam,,ked cez desiatu osobu sa mi dnes večer donesie že Vás verejne rozobera celé Slovensko na FC ale tu je to tajné,,STOP,končím s týmto vláknom uletelo by mi niečo iné ako huba a bol by pruser,,,
    • 2 posts
    2. marca 2015 17:24:25 CET
    Odpoj tu vakuovu hadicu a pripoj si normal kabel spet prosim ta. Na workshope to bola neverejna akcia a prenieslo sa to aj na DeeSku kedze tam na to nikto nefrkotal.... Ked tam niekto prisiel od zaciatku som hovoril ze co je na DeeSke ostane na DeeSke a Queer robil to iste. Vseci to pochopili co tam boli a ty to nepochopis lebo si tam nebol tak bud tak laskavy a pytaj sa queera cez SS. Za akym ucelom to tu rozmazavas na fore? Co ti naozaj tak chybame ze sa tu budes do nas teraz navazat? Len hladas krmenie do svojho haterskeho gulometu a to uz som sa napocuval inych blbin tuto...
  • 2. marca 2015 17:15:59 CET
    Nie ste Vy nejakí vadní,,?,,,bolo to verejne prístupné,,,dnes od rána sa to verejne preberá na FC ,,?,,ja neviem niečo mi uniklo,,vynecháva mi mozog alebo,,,?,,pol Slovenska na FC už o tom píše a tu sa dozviem že je to sukromné,,,,?,,
    mám v tom chaos spýtam sa stonožky,,,
  • 2. marca 2015 17:09:37 CET
    k pravidlám: 1. čo sa udeje na akciách sa nepreberá na verejnosti.... 2. ak sa niečo podobné stane na akcii je povinnosť informovať organizátorov... 3. porušenie pravidiel sa trestá... a len otázka: kto ma o danom incidente informoval?
  • 2. marca 2015 17:09:01 CET
    4 z 5 Gandalfovych otazok boli ohladom verejnej disky. A aj ta jedna zvysna bola prakticky len ohladom organizacnych veci. (Prislo mi, ze bola snaha poukazat prave na nepritomnost slubeneho druheho instruktora, ale mozem sa mylit.)
    • 5 posts
    2. marca 2015 16:44:08 CET
    vyjadrenia k diskoteke nieje problem a Workshop som povazoval a povazujem za sukromnu akciu teda co sa tam dialo komentovat nebudem. Rovnako ako to nerobim ked som na Strbe. proste co sa odohraje na Workshope ostane na workshope. Istym sposob mi vadi ze tu mal niekto potrebu popisovat z akeho kolvek dovodu co sa tam dialo .
  • 2. marca 2015 16:34:32 CET
    Ak si ma pozorne čítal tak som začal ironizovať a rýpať až potom ked som na normálne otázky nedostal ani jednu odpoved,,nie som ani nasratý,ani nervozny ani neviem čo,už sa iba 50 strán zabávam a chránim bránicu,pred trepanáciou,ak sa slušne pýtaš a nedostaneš odpoved pokladám to za farizejstvo a to som použil veeeľmi mierny výraz,
  • 2. marca 2015 16:31:37 CET
    Na verejnej akcii tak to uz nehnevajte sa, taky clovek asi nemysli na svoju buducnost a karieru. Ale JA ano a naozaj by toto malo patrit do sukromia. Toto uz su moje hranice s kym som ochotna stravit svoj cas a byt spajana a nech vsetci povedia ze no a co tak nikam nechod ani ta tam nechceme, ale nevadi nech si mysli kazdy co chce o mne a rozoberat to nemusime.
  • 2. marca 2015 16:26:58 CET
    Pekne si to napisala. Ja mam sice zvieratka rada a nemam rada ludi ktori by kopli macku ale toto je take ludske zvieratko tak to nie je take jednoduche. Naozaj sa kazdemu nemusi pacit ze niekto koho absolutne nepozna za nim ide a nezastavi, a naozaj to nie je tak ze by niekto bol nedotklivy Alebo sa ma potrebu robit zaujimavy. Nabuduce si daju vacsi pozor. + ani poriadanie takejto akcie nie je take lahke a bezpecne a netreba to bagatelizovat. Na klasickych dedinskych zabavach sa toto robi aj sa to takto riesi ale z tohto si treba vziat poucenie lebo na sedlaciny som chodila pred 10 rokmi a vtedy som tam aj po papuli dala blbcom ale uz sa to nehodi
  • 2. marca 2015 16:25:52 CET
    Tak nejak som si povedal ......

KRALOVNA má pravdu !!!!!!!!!!!!!!

prečo by som sa JA mal zamýšlať nad správaním UCHYLNEHO PSEUDODOMINANTA ??!!!!
    S ktorého sa vlastne vyfarbil obyčajný PASAK !!!!!

AK chcú ludia takeho medzi sebou mať,,,,tak je to ich vôla !!!!!

TAK SA AKO KRALOVNA STAHUJEM S TOHTO VLAKNE,,,,

NIKOHO A NIC TAKE AKO JE DRUNKEN UZ NECHCEM V ZIVOTE STRETNUT !!!!!!!!

TAK SI HO UZIVAJTE,,,,,,

KOMUNIKUJEM LEN CEZ SS,,,

• 2. marca 2015 16:07:21 CET
    Nebola som, nevidela som. Jedneho z organizatorov nemusim, ale tento nazor nie je kvoli tomu.
    Vseobecne sa raz za cas stane, nejaky pruser na akciach, ja som sice bdsm akciu neorganizovala, ale ineho druhu uz niekolko. Pri mnzostve ludi 25 je to trosku smiesne, ze prava ruka nevie, co robi lava. Pri tolkych ludoch nie je problem mat prehlad. Ovsem, to by sa organizatori museli venovat dianiu a nie sebe. Organizator si musi uvedomit, ze akciu nerobi pre seba, ale pre ludi a tym padom jeho zaujmy su na poslednom mieste.
    Ak si tam niekto donesie sub, kt sa ma hrat na macku a ma sa obtierat o inych(uz tu sa mi otvara nozik vo vrecku ale budiz)ma si na nu davat pozor, keby pride ku mne niekto cudzi a chce sa ma co i len dotknut tak by som liezla od hnusu aj po stene.
    Niektore nazory hoc pravdive boli tu vyjadrene mozno drsnejsie, ale.chapem, ze.rozhorcenie z danej situacie bolo velke. Na druhu stranu ak nikto nechce, aby sa hovorilo, co sa tam dialo nemala to byt verejna akcia, ale akcia na pozvanky.
    Strasne ma mrzi, ze prave takito ludia reprezentuju BA. To mesto je super aj ludia tam, ale toto je hanba.

Edit:ano ano musela som sa vyjadrit lebo urobit akciu bez takychto hnusov nie je tazke a pri tom casovom.rozpati kt bol na pripravu to mohla byt ina show.
    • 2 posts
    2. marca 2015 16:01:32 CET
    Vyjadrujem sa z pohľadu nováčika, takže netuším či môj názor zaváži ale som vďačná že som sa zúčastnila sobotňajšieho programu. Bolo osviežujúce naživo spoznať viacerých ľudí, ktorí rozumejú podobným potrebám aké mám ja A verím že budem mať možnosť si to niekedy zopakovať.
  • 2. marca 2015 15:35:26 CET
    katastrofa
    • 0 posts
    2. marca 2015 15:30:05 CET
    Neocakavam komentar, viem o com pisem :D