Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 1. marca 2015 20:41:28 CET
  • 1. marca 2015 20:39:58 CET
    opakovanie je mačka múdrosti
  • 1. marca 2015 20:38:20 CET
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:37:52 CET
    kurnik tak rychlo píšešte, že aj moj príspevok zmizel a ja mal za to, že sa ani neukazal na ploche, preto ta dupla :-D
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:37:21 CET
    Ozaj vanilky veru dakto ich spomínal,,no kurna,ani si neviem predstaviť kebyže sem do klubu nabehne razia po 22 tam najdu bez dokladov 14 ky,,fu,,,no to by sme rovno mohli zavrieť,a predať aj so sebou,,
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:36:49 CET
    mno, hned prvá veta mluvi niečo o nenarušovaní intimného priestor :-)
    • 9 posts
    1. marca 2015 20:36:20 CET
    Ak tam nejaké vanilky boli,tak si utvorili jasný obraz čo je Bdsm....
    A určite ich budú zaujímať nejaké pravidlá o tom čo majú,môžu,nemajú,nemôžu hovoriť o tom čo sa tam dialo....
  • 1. marca 2015 20:34:48 CET
    ale veď nabudúce prídu vanilky, veľa vaniliek. toto je perfektná reklama. tak si dajú viac pozor a bude to mať úspech :-)
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:34:37 CET
    myslíš hned prvé pravidlo? ... Tolerantné správanie:
    - Účastník sa zaväzuje svojim slovom a skutkom, že bude tolerovať ostatných účastníkov a nenaruší ich intímny priestor ....
  • 1. marca 2015 20:34:37 CET
    Chudak vanilky keby tam dosli a videli by suky lizat si picky
    • 9 posts
    1. marca 2015 20:32:21 CET
    Ale veď pokiaľ viem,tak toto bola verejná akcia,kde dokonca mali mať pristup aj vanilky.....
    Tak prečo o nej nehovoriť? Alebo ak nehovoriť,tak vôbec,ani chváliť.....
  • 1. marca 2015 20:31:53 CET
    Didi by sa mal ospravedlniť Kráľovne zato, že Kráľovná kopla ***. Ja to vnímam takto, v prvom rade by sa mala ospravedlniť Kráľovná Anne a potom dajme tomu by mohol Didi napísať že keď si to nepriala, mala sa od nej Anna držať ďalej aby nenarušila jej osobný priestor. Ale prvá rana padá na Kráľovnú.
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:31:46 CET
    Precitaj si pravidla na tu party na vlakne ENVY. Je tam hned v prvej sekcii o tolerancii par viet.
  • 1. marca 2015 20:31:11 CET
    Tak sa pridam
  • 1. marca 2015 20:30:16 CET
    ľudia tu píšu pod vplyvom emócií a ani len nečítajú poriadne...
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:29:27 CET
    1= Skvelé zoznamovacie odznaky = boli,,,?,,,
    2=parádna show s DJ T = bola,,?,,
    3=rozne suťaže s cenami = boli,,?,,
    4= Veľa iných prekvapení = bolo,?,,
    5= uvod work o 16,00 = bol podľa oznamu,,?,,
    To ste písali Vy v pozvánkach ja som iba zvedavý čo z toho nebolo
    • 5 posts
    1. marca 2015 20:29:10 CET
    v čom porušila pravidla? ...pokial som si všimol, tak nicky tu prezradili členovia tej tvojej svorky a nie Kralovna, ta rozpravala iba všeobecne
  • 1. marca 2015 20:27:22 CET
    ..ako sorry, ale kralovna menovala akurat drunkena, na com nevidim nic zle, kedze slo o jeho subku.....konkretnu subku si tu ako prvy menoval ty, ziadne ine mena tu nepadli, tak bud si aj sam davaj pozor na to, co hovoris alebo nekritizuj inych...je to dost pokrytecke..
  • 1. marca 2015 20:26:28 CET
    ty si nám premenoval Zejelu na Zeleju :-D ale aj toto je parádna reklama podľa mňa. veď kto nechcel neišiel, komu sa nepáčilo už nepríde, ale uvidíte, koľko príde nových ľudí, bude to mať úspech
  • 1. marca 2015 20:24:29 CET
    nuz,,,ale vidíš,,,nemam slov,,,,len sa
    • 2 posts
    1. marca 2015 20:20:21 CET
    Ked to tak citam tak asi Kralovna povazuje postavit sa proti pravidlam organizatora za hrdinstvo a dokonca doviest to na uroven ked su jej pravidla vyssie ako pravidla v cudzom hrade do ktoreho bola pozvana... Ak dovolime, aby sa pravidla jednotlivcov stavali nad tie spolocne, bude mat kazdy svoje vlastne pravidla a to je anarchia :D

EDIT:
    Pravidla boli stanovene, boli tu, boli tam, kto stym mal problem nemal vstupovat takze... Preco mi to stale vychadza ze tam niekto prisiel hladat problem?
  • 1. marca 2015 20:18:53 CET
    Neni o com
  • 1. marca 2015 20:14:53 CET
    Bez urovne... Corwin kralovna kardinal rebeka..plne s vami suhlasim.
    Toto nema nic s BDSM spolocne.
  • 1. marca 2015 20:14:32 CET
    Napísal si to veľmi dobre. Súhlasím so všetkým. To že sa niekomu niečo nepáči v pohode. Ale hovoriť verejne mená/nicky - to sa nerobí. Ku kopancu sa vyjadrovať nebudem, videl som, čo som videl. Tak isto sa nebudem ofenzívne vyjadrovať na Kráľovnú, to že niekomu prasknú nervy, stane sa v pohode. Ale chce to potom aj ospravedlnenie. A to už nie je o postavení v DS či SM - to je o určitej dávke ľudskosti, tolerancie a pochopení. Ona jednoducho nemohla vedieť, že sa to tebe Kráľovná nepáči, preto bola tvoja reakcia neadekvátna akcii.
  • 1. marca 2015 20:13:25 CET
    nuz a máš to,,,,KTO PORUSIL PRAVIDLA,,,SI BOLA TY .....

a aj ked sme s Leonom priatelia ,,,a štve ho že som dominy poviazal,,,,lebo sa mi samééé dali ,,, nemyslím si ze by som si ťa nemal vážiť za tvoju odvahu napisať uprimne a otvorene,,,a Leona budem mať rád aj nadalej,,,kým mi osobne nepovie že on mna nie