Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2 posts
    1. marca 2015 12:41:25 CET
    Ja osobne sa chcem tiez podakovat za prijemny vecer a noc :) Workshop vynikajuci, ludia rychlo prisli aj s vlastnym stylom, postupne sa najdu aj talenty ;) Uz pocas workshopu sa nasli odvazlivci na spank co urcite potesilo aj tych co prisli len pozerat a nakoniec sa pridali vseci :) Trosku ma mrzi, ze sa nakoniec neprisla pozriet aj Tana a mesiacik, som sa tesil na vas a nabuduce skusim najst lepsi sposob komunikacie aby sme sa na poslednu chvilku nedohadovali. Tiez ma mrzi ze sa zopar ludi nedostalo koli chorobe, vynahradime nabuduce :)
    Akcie po workshope boli super, vela ludi sa nechavalo peknym sposobom uniest. Kazdy si prisiel na to svoje a nenaslo sa nic co by padlo "mimo misu" takze to bola na zaciatok celkom pecka a latka sa nastavila vysoko. Doladime detaili s queerom a Envy, skusime sa zlepsovat ;)
    Este raz dakujem vsetkym
  • 1. marca 2015 12:41:19 CET
  • 1. marca 2015 12:40:05 CET

som sice Dčko ,,,ale tebe sa Tánička vžd rád ukloním
  • 1. marca 2015 12:39:31 CET
    Tak ako som napísal na začiatku tak to ukončím,,,
    Zaplatím si za Pink Floyd a príde polovica Kulicha,,,
  • 1. marca 2015 12:37:29 CET
    tak teraz si ma rozosmial, nie nie som jeho subinka, i keď môj nick by o tom mohol svedčiť,ale ten je z dávnej minulosti. Viem o tom...sľúbila som mu pomôcť,pokiaľ budem vedieť,šlo skôr o nejaké texty na stránku, poprípade pomoc s akciami. Ale pri takomto prístupe z jeho strany to budem musieť zvážiť. Každá spolupráca je záväzná svojim spôsobom pre obe strany a ja si ju teda takto naozaj nepredstavujem. Asi toľko...
  • 1. marca 2015 12:34:53 CET
    Takže takéto praktiky má DUNKEN a COMPANY
    SMUTNEEEEEEEE,,,,,,
    nemám čo viac dodať,,,
  • 1. marca 2015 12:32:07 CET
    dakujem,,,,to mi stačí,,,,takže predpokladam že nie str drukenova subinka ked pískne tak skáčete ..

potom nechápem prečo tu vypisoval niekolko týždnov o vašej učasti,,,

a ešte teda jedna otazka by ma zaujímala,,,,Viete o tom že ste sa stala členkov ENVY či ako to nazvali ???
    dakujem za odpoved Tánička...
  • 1. marca 2015 12:31:36 CET
    Vieš pokiaľ by teba niekto delegoval na nejakú akciu niečo predvádzať, tiež by ti to asi dal vedieť ešte predtým ako o tom bude niekde písať...to je základ spolupráce a slušnosti. Takže ma mrzí pokiaľ tam niekto šiel kvôli tomu, že som tam mala byť, ale nebola to moja chyba. Nuž stalo sa, už nieje čo riešiť, len sa poučiť do budúcnosti...
    • 5 posts
    1. marca 2015 12:29:15 CET
    mna by docela zaujímalo, kolko vlastne bolo ludí?
  • 1. marca 2015 12:27:19 CET
    Je to tak, že o tom, že sa so mnou počíta ako s inštruktorom som sa dozvedela v piatok okolo 13 hod. Nebývam v meste a mám problém sa dostať do Bratislavy a hlavne potom v noci domov.Nemala som odvoz, lebo som o tom nevedela. Na dotaz ktorý dal Drunken do fóra nikto nereagoval až vašnivá v sobotu poobede a ja už som mala iný program. Ja nie som na špagáte a pokiaľ so mnou niekto niečo chce má mi to dať vedieť vopred,aby som sa vedela zariadiť. Nieje to prvá akcia na ktorej som mala niečo predvádzať, ale to treba vedieť aspoň týždeň vopred. Takže asi toľko k mojej neúčasti na akcii.
  • 1. marca 2015 12:17:57 CET
    madam,,,poznám vás osobne,,,nechce sa mi veriť že by ste bola podvodníčka,,,že by ste niečo slubila a nedodržala,,,,poznáme sa už roky,,,,

PROSIM VAS a žiadam ked si toto prečítate aby ste sa vyjadrila ......
    bolo by dobre už konečne povedať celú pravdu lebo tých klamstiev ,,,zavádzania , faloše , tu už bolo dosť !!!!

Tak ako to vlastne je Tánička ????
  • 1. marca 2015 11:36:23 CET
    hm,,,ja viem že ja ti za odpoved nestojím,,,ale chcel by som sa tak ľudsky opýtať ,,,a CHaris tam neboa ??? Ved si celý čas prezentoval kvalitných inštuktorov !!! Teda bol som rád že tam bude fakt NIEKTO !!! preto som zaskočený ,,,ale fakt ma to zaujíma ,,tak ľudsky,,,lebo som mal za to že práve CHaris je človek ktorého si všetkým sľuboval a išli tam aj kôli CHaris,,,teda aspon si to tak TY a COMPANY tak prezentovali,,,,
    No ved ja zas nie som inteligentný ale ma to tak ĹUDSKY zsujíma žemzaplatím teším sa a zrazu neprišla hm,,,,
    No určite by som na TVOJOM a COMPANY mieste bol nahnevaný a trval by som určite na vysvetlní od CHaris prečo ma takto ocigáááánila a neprišla ked to sľubila a všetci ľudia sa tešili na odborníka !!!!
    hmmm aleboooo...čo si myslím že je skôr pravdepodobné,,,,,,,TY a COMPANY ste zneužili osobu a meno CHaris aby ste prilákali podvodom ludí na Tvoju a COMPANY akciu ,,a zaujímalo by ma ,,,vieš tak ľudsky,,,či ste TY a COMPANY s týmto počítali už do predu,,,lebo ak som čítal vlákno...ľudia sa ťa pýtali kto tam bude,,,a Ty si ani za svet nechcel prezradiť kto,,,

Ja nechápem ,,,ale vlastne chápem ľudí ktorí idu vychvalovať,,,bud im je trapne že sa dali nachitať,,,alebo ešte nazažili poriadnu akciu,,,tak nevedia ako to má vypadať,,,

Mňa osobne CHaris viazala,,,,na hm,,,užasnom stretku,,,,fakt krásny zážitok,,,,Takže prepáčte že sa tak ľudsky zaujímam a čakám odpoved,,a ak nie mne,,tak určite to ľudí bude zaujímať,,,,či si TY a COMPANY podviedli ľudí,,,alebo Vás podviedla CHaris,,,,+
  • 1. marca 2015 11:14:11 CET
    Ja musim tiez vcerajsiu akciu pochvalit a dufam, ze na tom mieste sme sa nestretli poslednykrat. Bolo to omnoho lepsie ako U Zemana a myslim ze ani ta vzdialenost by nemala byt problem ;-) personal uzasny, priestory uzasne, aj program a hudba, nemam co vytknut a tesim sa nabuduce
  • 1. marca 2015 10:45:57 CET
    Lokis: "....a to si zbudol podotknuť že s mojím zraneným ramenom.... :) :) "

A DAKUJEME bolo dobre..chce to pár vecí ešte doladiť, ale to všetko príde...ked prídu prvé ohlasy tak to Queer dufajme dotihne stale do lepšieho.
    Pre nas dobre...u man malo velke plus podlaha...super konečne som sa nezabijala na nejakej dlažbe v tých štekloch, trochu sme boli rozhádzaný pri sedení (trochu miesta na nejaké odkladanie veci nech tam nepošlapeme niekomu niečo) ale super cestu sme si k sebe našli. Keby sme neboli chorý tak potiahnem určite ešte ďalej. Tak, tešíme sa nabudúce
  • 1. marca 2015 3:04:41 CET
    Úžasná vydarená jedinečná akcia. Všetko to začalo mojou workshopovou (dúfam že dobrou) úvodnou rečou. Pokračovalo skvelým programom na workshope. Konečne som sa naučil viazať korzet - aj keď po svojom, (ja vám hovorím, že ma budete ešte prosiť aby som vám ukázal moju metódu ) Až také akčnenie, aké sa tam odohrávalo som nečakal, ale palec hore účinkujúcim. Anka ty mi ešte dlžíš zviazanie ma - nejako sme sa k tomu nedostali. Deeska samotná bola taktiež na solidnej úrovni, nebola to taká tá čistá bezhlavá tancovačka, ale dobre som si pokecal s mnohými ľuďmi. Goro tancoval na jednotku a Miška s Paťou Priestory samotné boli taktiež veľmi dobré. Queer, priznám sa na rovinu, tak ako si mi na fóre už začal trošičku liezť na nervy, tak som si ťa v reále obľúbil. Staff bol taktiež dobrý a ohľaduplný. Naozaj dúfam a pevne verím, že sa takto stretneme aj o pár týždňov a repeatneme to. Tentokrát musím vyzdvihnúť aj fajčenie, i keď toto normálne neriešim a sám fajčím cigary, bolo to dispozične pre nefajčiarov vymyslené na jednotku. Hladní sme neboli - chlieb s masťou a cibuľou a neskorší guláš boli naozaj chutné. 3. miesto za viazanie bolo duši lahodné a vínko sme si vychutnali. Super akcia, naozaj som nenašiel jediného negatíva.
  • 28. februára 2015 23:17:29 CET
    mooc sa teším
  • 28. februára 2015 23:12:14 CET
    Pre dnes sa s vami lúčim,idem hají
  • 28. februára 2015 23:08:34 CET
    Neboj mojko, len nech je teplejšie a zas budú
  • 28. februára 2015 23:07:27 CET
    srdiečko ty si úžasná žena a aj hostiteľka už sa teším na dalšie tvoje zrazy
  • 28. februára 2015 23:03:26 CET
    byť dobrým hostiteľom je prvoradá vec,taký by mal byť každý...a viazanie to je moje, veď to je jasné
  • 28. februára 2015 23:01:58 CET
    xi,,,viazala ma,,,boli sme u nej nie raz,,,a je aj ako hostitel skvelá
  • 28. februára 2015 23:01:11 CET
    bol som v Tvojich rukách aj ked som Dčko,,,,tak viem očom tupíšem,,,,si užasny človiečik,,
  • 28. februára 2015 22:58:53 CET
    Mna sa nepytaj, to je otazka skor na organizatora. :) Lady Charis zial nepoznam osobne, no zatial som na nu pocula len to najlepsie, takze Tvoje tvrdenie urcite spochybnovat nemienim.
    Ked to vezmeme hodne pragmaticky, beriem to z pohladu potencialneho zakaznika - ak si clovek za nieco zaplati, mal by to aj dostat. Resp. v pripade vyskytu komplikacii dostat vyhovujucu nahradu.
  • 28. februára 2015 22:57:10 CET
    Čo ty vieš....určite sa na slovensku ešte niekto na viazanie nájde...ale ďakujem
  • 28. februára 2015 22:51:44 CET
    hm,,adekvatna ťažko,,,,CHaris by kto vedel adekvatne nahradiť ??? je to jeden SKUSENY a EMPATICKY človek,,,,