1. marca 2015 11:36:23 CET
hm,,,ja viem že ja ti za odpoved nestojím,,,ale chcel by som sa tak ľudsky opýtať ,,,a CHaris tam neboa ??? Ved si celý čas prezentoval kvalitných inštuktorov !!! Teda bol som rád že tam bude fakt NIEKTO !!! preto som zaskočený ,,,ale fakt ma to zaujíma ,,tak ľudsky,,,lebo som mal za to že práve CHaris je človek ktorého si všetkým sľuboval a išli tam aj kôli CHaris,,,teda aspon si to tak TY a COMPANY tak prezentovali,,,,
No ved ja zas nie som inteligentný ale ma to tak ĹUDSKY zsujíma žemzaplatím teším sa a zrazu neprišla hm,,,,
No určite by som na TVOJOM a COMPANY mieste bol nahnevaný a trval by som určite na vysvetlní od CHaris prečo ma takto ocigáááánila a neprišla ked to sľubila a všetci ľudia sa tešili na odborníka !!!!
hmmm aleboooo...čo si myslím že je skôr pravdepodobné,,,,,,,TY a COMPANY ste zneužili osobu a meno CHaris aby ste prilákali podvodom ludí na Tvoju a COMPANY akciu ,,a zaujímalo by ma ,,,vieš tak ľudsky,,,či ste TY a COMPANY s týmto počítali už do predu,,,lebo ak som čítal vlákno...ľudia sa ťa pýtali kto tam bude,,,a Ty si ani za svet nechcel prezradiť kto,,,
Ja nechápem ,,,ale vlastne chápem ľudí ktorí idu vychvalovať,,,bud im je trapne že sa dali nachitať,,,alebo ešte nazažili poriadnu akciu,,,tak nevedia ako to má vypadať,,,
Mňa osobne CHaris viazala,,,,na hm,,,užasnom stretku,,,,fakt krásny zážitok,,,,Takže prepáčte že sa tak ľudsky zaujímam a čakám odpoved,,a ak nie mne,,tak určite to ľudí bude zaujímať,,,,či si TY a COMPANY podviedli ľudí,,,alebo Vás podviedla CHaris,,,,+