bavime sa o niečom inom ...disko neusporiadava drunken, ale niekto iny, drunken sa na tom iba vezie a robi zo seba organizatora :-) ....skus trošku sledovat
mne je jedno co ho stoja priestory ja sa pozeram na reálnu sumu premňa a to je 5 euro,ked to zhrniem,mam program,mam dobr hudbu a este sa pobavím zo známymi
Dobry napad tato DS party :) keby som bol v BA i ked nechodim na akcie na takuto by som sa prisiel mrknut a za 5 €. To moze byt pjekny vecir :) minimalne s kamosmi na pifko...
:-) ok, takže ked najdem v karlovke priestor za 500 eur a komunite ho ponuknem za 1000, tak na nej néchcem zarabat :-) diky, že si mi dala dobru radu .. :-D
povedz na rovinu, že na tom chceš zarbit a je ti jedno, kto tam je ...ved 50 odtienov sivej toi naženie vela ovečiek, ktoré nad tym budu hykat a ty sa budšš tvarit ako ...ehmm ten Grey :-D
Maju tam byt naozaj len ds? Ved kazdy o tom vie co tam bude a sluzba bude mat pokyny na narusitelov tak neviem ci by som isiel do nejakych dalsich obmedzeni... Mozno nejake jednoduche heslo pri vstupe ale ak nemate iny napad tak nic. U zemana toho bolo tych zabezpeceni :)
ano, chcel som par veci zmenit, ale nie to, že ty sa začneš tváriť ako najvačší Alfa na Slovensku a placat o tom, že na Slovensku o bdsm nemaju ani šajnu a ty im každemu ukážeš ako ma bdsm vyzerat ..
..na rozdiel od teba, tejto komunite pomaham ..aj ked som mimo republiky ..mam realne nazory a na rozdiel teba , nechcem zarabat, nepodporujem stalking atd. ...
Nuz ja neviem co ty stale somnou mas... Ja este stale cakam ze sa postavis celom realite a ako senior slovenskeho BDSM zacnes pomahat tejto komunite cinom a nie slovom. Si same obvinenie, nevola, zhadzovanie a zavadzanie... Kedysi som si ta velmy vazil. Co to stebou je? Minuli rok si povedal ze chces nieco zmenit. Nic si ale nespravil len tu do kazdeho kto sa snazi prudis.... Ach kaslem na to davam ta znova na ignore...
Ja si myslim že svoju cieľovú skupinu určite nájdu a to tých čo boli cez víkend V kine takže ja to ako blbost nevidím len neviem čo tam dskari budú robiť