Forums » Nekategorizováno

Pre zabanovanych

• 15. februára 2015 23:46:53 CET
    takze pre vsetkych co dostali bann a maju staticku ip a maju este chut sa sem vratit mam pre vas typ ako vyjebabrat s ip treba kliknut na link http://anonymouse.cz/anonymizer/ na stranke napisat adresu popripade s akeho statu chcete IP a je to vybavene.Tak ak mate kontakty na zabanovanych treba im to zdelit ak maju zaujem. s pozdravom vas M.O.
  • 20. februára 2015 3:21:47 CET
    Ja velmi dobre viem,kto to je.
    Ale naco sa o tom bavit. Nemozem plytvat energiou na quoquotiny
  • 20. februára 2015 3:00:42 CET
    Ale figu on je lampas zelené neurony to nevieš ešte pod starým nickom sa prekecol,,,
  • 20. februára 2015 2:56:56 CET
    To je pištolka z paintballu
  • 20. februára 2015 2:55:19 CET
    Nazdar,,bacha na bondaga,má sniperku myslí si že je frajer,, ,,,
    Jedna Ochudobnená kumulatívna uránová RPG čka by ho vrátila do reality,,ale nie som násilník takže radšej udriem bleskom,,,bum,,,,,
  • 20. februára 2015 2:01:36 CET
    Ahojte lásky
    • 2 posts
    17. februára 2015 21:23:21 CET
    Nebudem na teba reagovať pretože si zmažeš narážku a ja zasa budem za blbca a nadávača,,teš sa kým si,,
    • 13 posts
    17. februára 2015 20:22:44 CET
    Na teba by mi stačila igelitka a špáradlo
  • 17. februára 2015 20:13:05 CET
    A myslíš že by ti pomohla,,?,,
  • 17. februára 2015 20:12:13 CET
    Uplne suhlasím akurát staviam mohylu na počesť Slovanských Bohov pradávnych čias a prenášam kamene silou vole z novostavby diaľnice do hlbokeho lesa samozrejme v noci,cez den by to bolo divné keby ľudia hlásili letiace balvany nad hlavamy
    Pozývam ťa ku kolaudácii stavby bude mať tvar pentagramu a Leonardovo médium bude krstným otcom,Merlin dozrie na zrod nových čias Camellotu,a na vrcholochvTatier budu zapálené pohanské znamenia
    Ak všetko pojde podľa plánu na.Diablovu noc by to malo byť hotové a kolaudácia nastane počas.Walpružinej noci,
  • 17. februára 2015 20:10:25 CET
    Nie je umelá :D si môžeš biť istí
    • 13 posts
    17. februára 2015 20:04:37 CET
    Preto že máš umelu sniperku v profile si myslíš že si frajer,,?,
    je rozdiel v ironockých poznámkach a vtipoch a v inteligencii ich pochopiť,
    Ináč ti vysvetlím Durag,Vlados Mkadýotrok,Jurošík,Moon,= Nikoho neurážali,,
    Gandalf prešiel cez fľakaté mínové polia serverov a preto sa len usmieva zhovievavo na chlapca čo si myslí že by ho dokázal v lesnom suboji o život poraziť,,,
    Myslenie je matka omylov,,,
    • 13 posts
    17. februára 2015 10:41:34 CET
    Nedá sa ináč len plne súhlasiť s tim čo píšeš. Len stačí prečítať pár riadkov dole a už je jasné že to aj tak fungovať nebude.
  • 17. februára 2015 10:28:25 CET
    • 4 posts
    17. februára 2015 10:25:06 CET
    ako vyjebat s banom?....stači ked sa budete chovat ako inteligentne bytosti a potom nebudete musiet hladat sposob ako obísť blokovanie, aj iný nazor sa da vyslovit slušne a inteligentne
  • 17. februára 2015 0:01:31 CET
    ten plameň anoru ťa poriadne pripiekol kde si sa bil nad pripasťou khazadoom----- len teraz neviem či si gandal biely, ale flakatý
  • 16. februára 2015 23:23:58 CET
    Človek prekonal očistu duše a zahodil minulosť do spomienok času,aby nemusel zasa hľadať náhradný server a nick,pc sa hromadia ako v sklade,zakaždým novu IP,asi bude výpredaj tých starých nových,
    Ešte tak očista tela by bodla a subka nikde kuwa,,,
    Pán jurošík menej oškvarkov a viac zeleniny a ovocia sa doporučuje,,,aj ked v našom prípade tá rada stojí za hov,,,,,,
  • 16. februára 2015 23:22:47 CET
    Človek prekonal očistu duše a zahodil minulosť do spomienok času,aby nemusel zasa hľadať náhradný server a nick,pc sa hromadia ako v sklade,zakaždým novu IP,asi bude výpredaj tých starých nových,
    Ešte tak očista tela by bodla a subka nikde kuwa,,,
    Pán jurošík menej oškvarkov a viac zeleniny a ovocia sa doporučuje,,,aj ked v našom prípade tá rada stojí za hov,,,,,,
  • 16. februára 2015 22:37:21 CET
    čuvaj starký zabudol si na južnú moravu a tú mačetu s tým bizónom čičo...
  • 16. februára 2015 22:31:33 CET
    odlahlo mi teda..
  • 16. februára 2015 21:35:33 CET
    Keby som tu nemal priateľov tak píšem takým štýlom že mi nemenovaný nie priatelia možu vyliesť a ešte by sa mi pchali do ako by som im podhadzoval story,a neprišli by na to kto som,verte tomu,
    Ale ja som uprimný človiečik,prešiel som Horou osudu bojoval z démonmi z dávnych čias Melebodžu v hlbokých priepastiach Vallhaly,prešiel cez Styx s prievozníkom,vrátil sa na Elyzejské polia v hlbokých Karpatských lesoch podstupil meditáciu s Vladom Tepešom,sprevádzaný Welforinom a krátky čas využívajuc služby Batmana a Transformers, zmenil sa z človeka na bieleho čarodeja služiaceho osudu, tak bacha páni dominanti čo ste si usierali aby Vám len neovísali,,,
    Dobrý večer Madam Moon,,,Vy sa nemusíte obávať Vám neovísaju,,n
    • Moderator
    • 33 posts
    16. februára 2015 20:56:38 CET
    aj keby tam nebola interpunkcia aj tak viem aspon vie ze ho pol roka citam a teda poznam jeho styl
  • 16. februára 2015 20:34:48 CET
    Musíš sama uznať ze to nebolo vôbec ťažké :D
  • 16. februára 2015 20:21:11 CET
    ale ja som na to prisla prva
  • 16. februára 2015 20:19:49 CET
    Vôbec nebolo ťažké prísť na to kto sa schováva za nickom Gandalf. Už po prvej vete to bolo zrejmé.
    • Moderator
    • 33 posts
    16. februára 2015 19:06:40 CET
    Neviem o koho ide a koho tu spomínate ale snád Vás už opica prešla,prajem skoré vytriezvenie,