16. februára 2015 20:10:28 CET
Dakujem a tesim sa na pozitivne zmeny.
Pekny vecer.
16. februára 2015 19:27:47 CET
Já se taky těším na změnu! :)
16. februára 2015 19:12:16 CET
Ja verím že toto bude len lepšie, a konečne budeme mať poriadnu stránku ktorá sa venuje BDSM! :)) Smelo do toho
16. februára 2015 19:04:34 CET
Samozřejmě se omlouvám pokud to znělo jako nějaké nařizování apod.. jen jsem chtěl zdůraznit věci ohledně banů a blokacích jelikož číst to téměř každý den mě nejspíše "vyprovokovalo" to takto napsat :-)
16. februára 2015 18:59:25 CET
uvidíme, možno to pomôže, možno to túto stránku položí, každopádne si zaslúži šancu,
urobil jednu velkú čiaru a ide niečo budovať a tvoriť...... uvidíme čo z toho bude.....
16. februára 2015 18:50:22 CET
Dobry den,
je mi luto, ze ste zvolil tak nestastnu retoriku... novy pristup sa tu uz dlho ocakaval, ale nie v duchu " no no no ja tuto skolku riadim".
Snad realita ukaze ze islo iba o Vasu chybu v komunikacii.
16. februára 2015 18:49:21 CET
Je to rozumný názor aj oznam zároven,nakolko mnoho zablokovaných bývalých vynadalo jedine adminovi že je časť orgánu z celej časti človeka,ale nenadávali na vlákne iným osobám,z toho mi vyplýva že admin je psychicky nevyrovnaná osoba a už som poprosil brata pána Cimrmana aby mu rezervoval jednu oddychovu zatlmenu miestnosť v sanatoriu,,
Týmto dakujem novému adminovi za jeho vstup a prajem veľa životných fistingov do buducna,
16. februára 2015 18:39:27 CET
Vela stastia zo zmenama na tomto webe. Dufam ze sa v buducnosti s nasima strankama dohodneme na spolupraci ;)
@all
Teraz ked je jasne ze nejsom admin.... :D