Forums » Nekategorizováno

Nový majitel, admin a web

• Moderator
    • 33 posts
    16. februára 2015 18:23:47 CET
    Zdravím všechny návštěvníky portálu domina.sk :-) Jmenuji se Michal a jsem novým majitelem těchto stránek. Rád bych prvně řekl pár věcí ohledně admina, blokování apod. jelikož se zde tohle téma v poslední době řeší docela hodně :-) Nevím co se tu stalo a myslím že ani nemá cenu to už řešit a pídit se po minulosti kdo co udělal nebo neudělal na téhle stránce. Momentálně budu zastávat admina pouze já, budu zde chodit každý den a budu zde kontrolovat obsah vašich příspěvků. Pokud se mi bude zdát že něčí konverzace prostě nepatří do veřejného fora, případně si bude někdo stěžovat, budu rozdávat napomenutí a upozornění. Jakmile se tohle napomenutí znova poruší, dám vám poslední šanci a pokud ani potom se někdo neumoudří tak daného člověka zablokuji,smažu jeho profil a více mě to zajímat nebude. Jsem férový člověk a chci tady pro vás něco vybudovat a tak budu i od vás něco očekávat :-)

Do budoucna (Co se týče témata admina, blokací apod) plánuji veřejnou kategorii, kde třeba v případě zrušení účtu či zablokování budou moci všichni uživatelé vidět všechna upozornění které jsme uživateli poslali a také důvody proč jsme to udělali, aby nedocházelo k případným omylům :-)

Tohle je jedna z mnoha věcí které vám chci říct :-) Nicméně nejspíše o víkendu zde vložím nový příspěvek kde vyjádřím veškerou představu ohledně předělání tohoto webu, nahození nového kabátů, nových funkcí a mnoho mnoho nových věcí, že za několik měsíců tento web ani nepoznáte :D Nicméně budu potřebovat následně vaši pomoc, aby jste mi radili co tu pro vás mohu udělat, aby tato stránka byla pro vás jako váš druhý domov :-) Tak o víkendu a přeji pěkný večer :-)
  • 20. februára 2015 3:19:08 CET
    Šak čav admin!
    Gandalf uz si spoko? Mi pomazali moje drahocenne a vysokopravdive prispevky. To je cista blamaž!
  • 20. februára 2015 2:59:09 CET
    Čawo a admina nepozdravíš,,že si v celosti nebloknutá,,?,,, ,,mne už dochádzaju aj nápady na mená kua,,rýchlo nech niečo nové zas natočia,,,
  • 20. februára 2015 2:54:26 CET
    Sérvus :D
  • 20. februára 2015 2:50:22 CET
    No s pánom Bohom,,o týžden toto bude zasa na predaj,,,
    Nazdar Nezbednica,,,
  • 20. februára 2015 2:37:34 CET
    Cajte detiska :D
    • 2 posts
    17. februára 2015 21:18:03 CET
    Bolo by veľmi zaujímavé vybrať Vaše príspevky kde ste urážali ako prví a potom rýchlo zmazali ked sa na.Vás reagovalo,
    Bez príčiny nie je reakcia radi provokujete zmažete a robíte zo seba svätých urazených ,
    Žiaľ neviem či moj návrh bude akceptovaný aby sa nemohli mazať takéto veci aby si každý mohol prečítať na čo bolo reagované,pretože moje,Vladosove a otrokove názory tu vypadaju ako monology,a vy.ste tí svätí,vyprovokujete a zmažete,
    • 13 posts
    17. februára 2015 21:05:19 CET
    Chod si podať ruku s flaskacom,bývsalým adminom a vlezte si spoločne kde chcete do mna sa nenavážaj,može to škodiť zdraviu,
    • 5 posts
    17. februára 2015 21:03:45 CET
    ..mno, ale presunme sa sem ....http://www.domina.sk/forum.php?act=viewall&menopic=3190&counter=1&logedin=df038a63a2a20180540a228114731797&lang=sk

rozprávky o nevinnom gandalfovi, alias duragovi sa viacej hodí do toho vlákna a nie sem
    • 5 posts
    17. februára 2015 21:01:46 CET
    ..no a teraz daj tu rozprávku o červenej čiapočke ...to je aspon klasika
    • 5 posts
    17. februára 2015 21:00:49 CET
    Daj kde kedy a koho som urazil,,monolog nie je urážka ani komentovanie,je to vyjadrenie svojho pocitu,pokiaľ nikoho nikto neuráža ale druhému vadí jeho názor tak sme prestupili z malého hovna.socializmu do veľkého hovna veľkého brata v obmedzovaní názorov a díktovaní svojhobnázotu a pravdy,dakujem takéto neprosím a nemusím,
    To že si si zmenil meno neznamená že neviem kto si,nevieš prehrávať a si stále naštvaný že som ťa ignoroval v literarnom vlákne kde si práve urážal ty pokiaľ nezasiahla Lissbeth,
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:57:11 CET
    Píšeš blbosti od veci o veciach ktorých nič nevieš,viem že som tam písal a bol aj ked som nebol,práve preto mi volali baby.aj chlapi z dominy lebo sa im štýl písania nezdal,možem ťa uistiť že na.Duraka nemám už hodne dlho prístup ak tam niekto písal isto som to nebol ja spýtaj sa urazeného flaskaca spojeného z bývalým adminom nech ti povie pravdu kto písal za mna,
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:56:10 CET
    Tak ale toto nie je vôbec pravda vliezol si do každého vlákna a zasral si ho svojími monológmy Leon bol jediný ktorý ti nenadaval ale sa vždy snažil ta slušne poslať preč a ti si bol ten ktorý mu okamžite nadával a urážal ho.
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:52:43 CET
    Pokiaľ viem s tebou som nemal žiadne spory,ani nemám dovod ich s niekým mať,ale musíš uznať že sa nedalo nereagovať na také sprosté vlákna ktoré tu otvárali uplní dementi lebo boli od veci pozri dozadu ak tam su,nekecal som do ničoho iného,,ale ked si dement vytvorí 5 nickov a vytvorí 10;rovnakých vlákien s tou istou otázkou,to je na liečenie taký človek,tak jasne že som si usieral z neho,
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:49:16 CET
    díky, že stale vyrabáaš prášiloviny na moj web ... naposledy si bol na duragovi den pote, co si založil nick Gandalf ..a to naozaj si myslíš, že niekto verí tým tvojim konspiraciam, ako sa zložito dostávaš na dominu a ako máš blokovanú IP?
    • 13 posts
    17. februára 2015 20:42:23 CET
    Ale ja ťa fakt z týchto vecí neobviňujem. A dokonca si v posledných týždňoch začal písať o dosť rozumnejšie a občas aj k veci. Mne fakt nebudeš nijako prekážať. Ak ťa nebudem vidieť na desiatke vlákien pod sebou s príspevkami od veci.
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:35:50 CET
    Ak si spomínaš vytvorili sme si vlastné vlákno kde nepadla ani jedna urážka,druhé mal jurošík kde písal inteligentné poviedky.a tretie moon ,,
    Nejdem menovať pána ktorý tam začal písať a.asi zostal urazený že nereagujeme na jeho urážky a dal nás zablokova,ť a.vymazať,,
    Najdi mi či som jednou vetou niekoho niekde urazil,,
    Ja nepíšem adminovi slzy v očiach hodím to do vlákna,nie som zákerák to sa obráť na iné typy ľudí,,ja ti poviem do očí čo si myslím,
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:35:18 CET
    aby tu gandalf, alias durag, nevvypisoval, že to nikdy nenapisal o zrušení ..tak tu je čast jeho príspevku z dnešneho dna o 19:17 ...
    "Iba by som bol zvedavý z akého dovodu mi admin zrušil nick Durag,pretože nikde nikomu som nenadával ani neosočoval,, admin máš kurva šťastie že som dakeko inak by si trávil dlhý pobyt v liečebni ak by som dobehol k Zemanovi,,,nevraviac o závistlivých hajzľoch čo na každého bonzuju,,takže.ŠTB nevymrela,,huráá,
    Blbci,, "
    • 5 posts
    17. februára 2015 20:31:14 CET
    hm, tak som sa pozrel ..do tejto chvile nick Durag nefiguruje medzi zrušenými nickmi ...
    kurnik, ked už si chcel obvinit admina, že ti zrušil nick, mal si ho vymazat
    • 13 posts
    17. februára 2015 20:00:12 CET
    prečo ste sa ale nezabávali na vlastných vláknach a museli ste zasierať úplne všetky? A kedy som ja koho urazil a nahlasoval. Vás neurážal nikto. Len sme vás niektorí žiadali aby ste sa nevyjadrovali ku všetkému čo sa napíše. A väčšinou úplne od veci.
  • 17. februára 2015 19:58:29 CET
    No ono před těmi lety chodilo dominám kromě nadávek ještě mraky spamu do SS.
    • Moderator
    • 33 posts
    17. februára 2015 19:51:19 CET
    Ano ja viem len som sa musel vyventilovať a dostať to von lebo by som podrazákom fakt rozbil huby,,
    Inak pekný večer chlapci,
    • Moderator
    • 33 posts
    17. februára 2015 19:46:23 CET
    Momentálně už zde nejsou staří admini které jsem ani neznal a tak prosím ty, kteří mají pořád nějaké problémy a komplexy s minulostí prostě zapomenout a začít znova, berte prosím trochu ohled na komunikaci mezi sebou a řešte přítomnost a budoucnost a nikoli minulost pořád dokola.. Bez obviňování zde můžeme všichni znova začít, nikdo si nemusí vytvářet nové nicky a všichni se tu můžeme bavit,komunikovat,poznávat se a mnohem více..
    • 4 posts
    17. februára 2015 19:46:21 CET
    Ja viem ale to by som dostal asi migrénu od jemnej melodie,,,, ,,,,
    Ale Gunses to naprávaju teraz,,,
    A za nimi si dám Kabát a Lucie,jediná normálna čs muzika čo sa dá počuvať,,slová su,,m
  • 17. februára 2015 19:36:37 CET
    Slovenské rádio jemné...jemné melodie
  • 17. februára 2015 19:33:35 CET
    Na tu som zabudol,ake to je už pani profesorka sledujuc všetko z pozadia a iba občas zadiahne,preto som za intekektuálneho somára obetoval Duraga,
    Asahi Jemné je čo,,,,?,,,však by mi uši pukli keby mi tam nezadunelo ACDC ,,,
    Teraz je tu Gandalf to bude iné čarovanie,,,