17. februára 2015 19:17:18 CET
Ano fantastický pocit,bondag ma nazve trollom,hlavne že partia pár ľudí čo sme držali nad vodou tento zdochýnajuci server,bola vdaka Vám zablokovaná,pretože za pol roka ste dokázali vypotiť 1.vetu do vlákna aj to o hovne,
Jednoducho / okrem Rory / ste nezniesli že tu bola aj zábava a všetko Vám vadilo,nikto z nás Vás nenahlasoval adminovi ked ste nás cez imaginárne nicky urážali a preto išla aj kopa báb odtiaľto preč pretože dostávali vulgárne SS,,Vám by vyhovoval server pre seba, ste pokrytci a tak sa aj správate,keby sme my boli svine tak dávno máte IP adresy bloknuté,ale to je pravé slovenské najviac kričia tí ktorí su ,,,,,naj,,,pomoc admin,,,tvuj,,
Akurát Vás ľutujem akí ste ubožiaci a nezabudnite ma zasa nahlásiť,budem mať nickov ako Al Caponne bankových kont,,,
Iba by som bol zvedavý z akého dovodu mi admin zrušil nick Durag,pretože nikde nikomu som nenadával ani neosočoval,, admin máš kurva šťastie že som dakeko inak by si trávil dlhý pobyt v liečebni ak by som dobehol k Zemanovi,,,nevraviac o závistlivých hajzľoch čo na každého bonzuju,,takže.ŠTB nevymrela,,huráá,
Blbci,,
RORY teba sa to netýka,prepáč,