Forums » Nekategorizováno

Nový majitel, admin a web

• 17. februára 2015 19:29:54 CET
    Tvrďáku . Pusť si v klidu rádio Jemné a přečti si to znov až vychladneš.
    Jo a mimochodem si myslím,že si to ty a tobě podobní kvůli komu jsem těch 90% lidí přestalo chodit,jenže si srab který se schovává za nicky.
  • 17. februára 2015 19:24:16 CET
    Tých 4-5 ludí tu držali vlákna aby sa uplne neutopili a na nikoho nenadávali,zorientuj sa a potom komentuj,vlastné vlákna kde to žilo sme mali,
    VLADOS,MLADÝOTROK,MOON,MORS,JUROŠÍK,DURAG,
    Prispievali Dadulka,Temná,Slávka,sem tam Zetor,a pár duší,
    A najdi mi koho tam kto urážal,Vladosovo vlákno bolo naše a nenajdeš tam jedinu urážku keby ovšem ešte existovalo,,
    Tu nasieraju tí ktorí su najviac ticho,a vdaka takým podrazákom odišli odtiaľto baby lebo im vypisovali sprosté SS,,
  • 17. februára 2015 19:17:18 CET
    Ano fantastický pocit,bondag ma nazve trollom,hlavne že partia pár ľudí čo sme držali nad vodou tento zdochýnajuci server,bola vdaka Vám zablokovaná,pretože za pol roka ste dokázali vypotiť 1.vetu do vlákna aj to o hovne,
    Jednoducho / okrem Rory / ste nezniesli že tu bola aj zábava a všetko Vám vadilo,nikto z nás Vás nenahlasoval adminovi ked ste nás cez imaginárne nicky urážali a preto išla aj kopa báb odtiaľto preč pretože dostávali vulgárne SS,,Vám by vyhovoval server pre seba, ste pokrytci a tak sa aj správate,keby sme my boli svine tak dávno máte IP adresy bloknuté,ale to je pravé slovenské najviac kričia tí ktorí su ,,,,,naj,,,pomoc admin,,,tvuj,,
    Akurát Vás ľutujem akí ste ubožiaci a nezabudnite ma zasa nahlásiť,budem mať nickov ako Al Caponne bankových kont,,,
    Iba by som bol zvedavý z akého dovodu mi admin zrušil nick Durag,pretože nikde nikomu som nenadával ani neosočoval,, admin máš kurva šťastie že som dakeko inak by si trávil dlhý pobyt v liečebni ak by som dobehol k Zemanovi,,,nevraviac o závistlivých hajzľoch čo na každého bonzuju,,takže.ŠTB nevymrela,,huráá,
    Blbci,,
    RORY teba sa to netýka,prepáč,
  • 17. februára 2015 19:15:26 CET
  • 17. februára 2015 18:53:59 CET
    To je právě ono. Na blife to za moc nestojí a byl to omyl se tam registrovat.
    Já sem chodil už pred lety než domena poprvé změnila majitele. Býval to solidní web a jeden z prvních. Teď člověk vidí, že je tu ve fóru cca.3-5lidí,kteří všecky prudí.
    Snad to da nový admin dokopy. Není to lezení do př*ele,ale přání.
    • 13 posts
    17. februára 2015 11:55:05 CET
    Nikto sa tu nikomu do riti nepchá a ani si nepotrebujeme dvíhať ego. Jediný kto si tu potrebuje dvíhať ego si iba ty. Tvoje komentáre a fantázie hovoria samé za seba.
    • 13 posts
    17. februára 2015 11:49:49 CET
    Máš niečo z toho že urážaš a nasieraš ľudí? Prináša ti to niečo? Aspoň dobrý pocit?
    • 4 posts
    17. februára 2015 11:00:21 CET
    Rory neregaju na neho vôbec je to iba obyčajný internetový trol ktorý nemá nič iné na práci len sa do každého navážať a trolit. Vôbec ti za to nestojí.
  • 17. februára 2015 10:56:25 CET
    Nikomu sa do riti nepcham. Ale nebudem sa donho navazat hned ako sem pride. Uvidime, co bude a ako bude a az potom budem sudit. Btw. Mne je jedno ci ma niekto blokne a kedze som sa nie raz navazala do drunkena kt za cele fiasko na domine moze, riskovala som to uz predtym.
  • 17. februára 2015 10:43:03 CET
    nech sa dari..
    • 2 posts
    17. februára 2015 10:04:14 CET
    Rory,,,,,leon,,,,,domi,,,,,bondage,,,,Acolyte,,,,maroš,,
    Už máš prvých riťolezcov,,výber dominy iste ti to pozdvihne ego,hned za sebou toľkých čo sa ti pchaju do riti len aby si ich božemoj nezablokoval,,len či ti tam toľkí vlezu,,,to by bolo strašné enoego pre nich,,
  • 17. februára 2015 9:27:14 CET
    Nj, mna lajfko znechutilo tod nedavno, ked som sa tam pytala ci sa zmeni to, ze sa tam ludia nemozu registrovat zo slovenska. Velmi prijemne reakcie ludi. Ale tusim, ze tebe tiez neodpovedali na to podla coho sa pripisuju body, ze?
  • 17. februára 2015 8:39:51 CET
    Jsi mě rozesmála s tím blajfkem, ale máš pravdu. Já si hledala nový web, kam si chodit povídat. Zatím u mě vede fetlife a pak tady :)
  • 17. februára 2015 6:43:47 CET
    Čeká tě hodně práce.Skoro mam strach,že je to pro jednoho moc.
    • 0 posts
    16. februára 2015 23:24:30 CET
    admin
  • 16. februára 2015 22:43:05 CET
    Držím tiež palce..
    • 13 posts
    16. februára 2015 22:31:51 CET
    • 9 posts
    16. februára 2015 22:11:47 CET
    Drzim palce.
  • 16. februára 2015 21:04:37 CET
    Tak este raz....ked s lajfkom nic nemas, tak by sme mohli aj vychadzat...snad..:)Drzim palce
    • Moderator
    • 33 posts
    16. februára 2015 20:54:48 CET
    Můj popis směřoval tím směrem že tu musí být nějaké pravidla, meze a že budu shovívavý a že vás žádám o totéž.. Vaše odpověď rovnou směřuje tím směrem že neakceptujete žádnou morálku jelikož mi přijde že drsnak jste tu asi vy :-) Já jen slušně popsal jak to bude fungovat a jak bych byl rád aby to fungovalo z vaší strany :-)

Rory - Lajfko nevlastním, nebojte se :-) Budu se snažit co je v mých silách :-)
    • 9 posts
    16. februára 2015 20:49:30 CET
    toto tu uz bolo niekolko krat,tak som zvedavy....
  • 16. februára 2015 20:34:04 CET
    Jeeeej cech:) tych ja moooozem..:) Len dufam, ze nie ten, co vlastni lajfko, to by som sa asi rozplakala..:D

Kazdopadne verim, ze to tu bude spravodlive, a ze mas dost rozumu na to, aby si rozlisil medzi tym, kto je a kto nie je normalny, kto sa tu hra na nieco cim nie je.

K zmenam, verim, ze budu uspesne a ze to tu bude trosku farebnejsie a pestrejsie.
    • 2 posts
    16. februára 2015 20:33:58 CET
    No keď to tu budú podaktorí zneužívať na kompenzáciu svojho uboheho života tak to tu nikdy nebude normálne.
  • 16. februára 2015 20:24:48 CET
    pri chovaní sa istými členmi a cítanim niektorých for sem ludí nenalákaš,aj ja už málo kedy prispejem a to vzdy sa niekto najde kto si mysli ze moje slová su zbytocne
    • 8 posts
    16. februára 2015 20:14:58 CET
    Celo by to sem nalakat novych ludi :)