18. februára 2015 17:07:59 CET
Vážení Páni, neviem či si uvedomujete ako veľmi zasahujete do fungujúceho DS vzťahu. Subanna je subinka, nežné a krehké stvorenie a ja som jej Pán. Prestante, prosím, vypisovať hlúpe návrhy a vstúpte si do svedomia. Dnešným dňom počnúc má Subanna príkaz nahlásiť Vaše dotieravé návrhy mne a Mii, tiež zablokovať alebo dať Vás do ignorácie. Ak sa Vaše správanie ani po tomto upozornení nezmení, napíšem Vám osobne a zverejním Vaše nicky, aby o Vás ostatní vedeli.
28. februára 2015 15:22:33 CET
už som ti napísala že sa ti nepodarí ma vyprovokovať
28. februára 2015 14:59:42 CET
Ak si si nevšimol,tak sme jej vulgarnosti neobhajovali,práve naopak,snažili sme sa ju zastaviť.
Este stále čakám na Tvoje poučenie,ako sa to mám správať vzhľadom na môj vek....
28. februára 2015 14:29:16 CET
A ked sme pri tej svojpravnosti...mas pocit aj s Jagom, ze Mors je nesvojpravna, ze jej musite sekudnovat a obhajovat jej vulgarnosti a neutichajucu zlobu? Aj ked vidite, ze to prehana? Ze si neda celeho pol roka pokoj? Naco teda kecas o svojpravnosti, ked to nedodrzujes????
28. februára 2015 12:27:52 CET
Shadow neprajem si,aby si sa ku mne este niekedy tu a na inych miestach niekedy vyjadroval. Ani ja to nerobim.
Vytesni ma z hlavy a upokoj sa.
Potom neni dovod na hadky.
Zaroven sa ospravedlnujem,ze som ta tak ranila , ne kazdy ma tak zdrave ego ako ja,bohuzial.
A este aj za parseKUNDOVE zverejnenie tvojho neslovenskeho surname.
28. februára 2015 12:23:25 CET
Ja ano,sak mudrejsi ustupi,je tak?
28. februára 2015 12:18:02 CET
Práve prestala....
Že mám pravdu Morthisa....???
28. februára 2015 12:16:05 CET
Dobre..nesprestanes. Ako chces. Ste vsetci svedkom, ze jednoducho nechce prestat. Takze si si vybrala sama
28. februára 2015 12:08:24 CET
Fakt by si už mala aj Ty sklapnut a vydýchat sa
28. februára 2015 12:05:38 CET
Ale to je fakt drzost a vrchol kokotizmu,obvinit ma zo zneuzitia fotiek maciatka. Co ja s nou mam? Ani ju nepoznam,ani som s nou nekomunikovala,az sa stal tam ten incident. Praveze mnohi si mysleli,ze si to urobil ty sam. Dovod? Zverejnil si aj moju fotku. Ja vidim,ze ty potrebujes tak dostat po chrape,ze ti ho nezdrotuju do leta.
28. februára 2015 12:04:58 CET
a ty sa fakt že skľudni!!!
presne o toto mu išlo tak mu to neumožňuj!!!