Forums » Nekategorizováno

Upozornenie

• 28. februára 2015 11:16:38 CET
    Ale ani ja jej nechcem zle. Len nech sa uz chova na svoj vek. A nema sa za co mstit. Sama vie, ze ona viac ublizila inym, ako ktokolvek iny jej. (okrem jej byvaleho...ale to je jej sukromie)
  • 28. februára 2015 11:15:57 CET
    Viem,samozrejme.
  • 28. februára 2015 11:13:10 CET
    poslušná Mors...vieš že ti nechceme zle však?
  • 28. februára 2015 11:11:07 CET
    Ospravedlnujem sa priatelia :)
  • 28. februára 2015 11:08:20 CET
    nenechaj sa poznámkami vyviesť z miery a z pokoja tvojej duše...kľud dievča kľud
  • 28. februára 2015 11:06:10 CET
    Bodaj ta buzerant do riti nalozil :D
    • 9 posts
    28. februára 2015 10:59:34 CET
    Zabudla si.....Slušná mladá dáma....
  • 28. februára 2015 10:50:38 CET
    Ty si sa tvarila ako kamaratka...a akurat si len KUPREZACKA. A pritom na mna nemas nic zle. Ja som ti nic zle neurobil. Tak sa ukludni. Pories si svoj osobny zivot a nenavazaj sa a nenadavaj tu
  • 28. februára 2015 10:47:25 CET
    Ty si ten posledny,ktory sa ma cn ozyvat.
    Psychopat zapraskany.
    Ja mam x nickov ,ty mas xyz tvárí. Ty si tak neuveritelne tupy kus vola,ze to nema obdobu.
    Neopovaz sa ma este dakedy porovnavat s hentou bordelmamou.
    Normalne mam velku chut tresknut kladivom medzi tvoje vytrestene bulvy a papucou ti dat po papuli,ze ti hlava odleti. Ze kto je neschopny :D to tu pise ten,co ma furt nejake prusery v tom svojom ubohom zivote. Ja si nemam co kompenzovat, ja len mlatim kladivom po hlave take nuly ako si ty.
    Zmizni mi z oci ty kundoňuch.
  • 28. februára 2015 10:27:37 CET
    MORS
    Ved ty si taka ista. Nepamatas na tvoju akciu na Xku ako Suka_Zuriva? Tiez si vytvaras nove nicky a inkognito z nich robis zakernosti. Si mozes s Jallkou ruky podat. Ona to aspon pod svojim nickom (takze kazdy vie, o koho ide). Ty si mala 4 rozne nicky na Xku. Tu (na Domine) si ich mala cca 3. Esteze ty si uplne moralne cista. Bravo...ja ze si s Jallkou najvacsia kamaratka. Je to tvoja krvna skupina, aj ked sa ma co ucit od tvojich zakernych nechutnosti.

QUEST
    Mors na stretnuti u Zemana bola raz, dokonca bola aj mila a ticha. Ona, ako hovoris, potrebuje svoju neschopnost v realnom zivote si kompenzovat virtualne a nam vsetkym zneprijemnovat forum vulgarnostami a navazanim sa do kazdeho druheho. A pritom nikto z nas jej nijak neublizil. Bez priciny.
  • 28. februára 2015 3:00:04 CET
    S problemom "pluvaca zlce"sa obrat na jallku a jej komplicov,ta pluve uz hrozne dlho,a nelen vo virtualnom svete.
    Ktovie co prezili ludia jej typu ake zazitky musia mat,ze tolko intriguju a vyrabaju kadejake pamflety voci druhym.
    Robit to potichu je najzakernejsie.
    • 9 posts
    28. februára 2015 0:51:22 CET
  • 27. februára 2015 23:58:18 CET
    Dakujem,konečne to niekto správne pomenoval,asi tak jašenie po tom všetkom strese čo človek poprežíva okolo decka,,vdaka,,,
  • 27. februára 2015 23:03:39 CET
    takto nieee...neblázni poznám veľa z tých ľudí sú skvelí...nepruď kašli na to...prosím ťa
  • 27. februára 2015 22:39:36 CET
  • 27. februára 2015 22:01:39 CET
    Dobry vecer.

Rad by som sa vyjadril k tymto verbalnym cviceniam, ktore tu prebiehaju uz dost dlho.

Pokial ide o organizovanie akcii, je to uz samo o sebe nevdacna uloha. Organizator nesie zodpovednost, a v zaujme vlastneho kludu a zachovania pokojneho priebehu akcie moze zakazat niekomu vstup na svoju akciu bez udania dovodu. Organizator vacsinou nema prostriedky ani chut riesit spory zucastnenych, o to viac, ak ide o osobne subjektivne antipatie. Reakcie niektorych odmietnutych castokrat len podporia domnienky organizatora.

Kedze niektori jedinci su ochotni organizovat taketo akcie dobrovolne, je treba na ich akciach respektovat ich pravidla hry, a v pripade ze sa mi nepaci pristup alebo pravidla, nezucastnit sa. Samozrejme nikto nie je povinny suhlasit s rozhodnutim organizatora (A v tvojom pripade Rebeka s nim napriklad ja, ako som ti uz vravel, nesuhlasim, ale rozumiem pohnutkam organizatorov). Su to taktiez len ludia, a castokrat nie je v ich silach byt vsade alebo zakrocit voci kazdemu kto vyraba problem alebo konflikt (O to viac, ak sa jedna o jeho kamarata alebo kamaratov).

Uprimne respektujem pravo kazdeho cloveka verejne sa znemoznit a svojim hulvatskym spravanim si vysluzit nehynucu bezvyznamnost a odmietanie.

Ak niektori z vas vzajomne neznasate alebo iritujete (niektorych poznam lepsie, niektorych kratsie - z mojej osobnej skusenosti su napriklad aj Rebeka aj Jalka prijemni spolocnici, ale baby ozaj mate niekedy velmi iritujuce prispevky:) ), skuste drzat svoj verejny prejav a verejnu komunikaciu v rozumnych hraniciach a primeranom rozsahu. Verejne diskusie alebo kecacie ci akcne stretka nie su vhodnym miestom pre vase spory z mnohych dovodov.

A hoci uzivatelia typu MORS (hoci po tom vsetkom by ma uz asi neprekvapilo, ak by nazivo bola prijemny spolocnik) do istej miery obtazuju ostatnych uzivatelov, je treba ludsky zvazit, co musi mat clovek za sebou alebo co sa v jeho zivote deje, ak je nuteny alebo ma silne nutkanie travit svoj drahocenny cas ako virtualny pluvac zlce. V podstate su to casto nevesele osobne pribehy a azda aj varovny prst pre tych, ktory maju tendencie sklzavat k podobnej forme prejavu.
  • 27. februára 2015 21:28:12 CET

Tiez sa cudujem
  • 27. februára 2015 21:16:44 CET
    Lais je mega super baba :D ja sa cudujem ze sa s nou este nepoznas :D
  • 27. februára 2015 20:48:11 CET
    ale veď Gandalf niekoho napáda? alebo robí zle inak, nie otvorene, ale manipulačne a potmehúdsky? veď ho nechajme, on sa len jaší :-)
  • 27. februára 2015 20:42:46 CET
    Vidím že čítaš a sleduješ pozorne,,,áno bolo to tam a po zvážení som to zmazal,nemusíš vedieť všetky podrobnosti,,stačí toto tu,nemám žiadne mac ani ip adresy,ani wifi,a to stačí,,
    • 5 posts
    27. februára 2015 20:33:48 CET
    hm, prečo si smazal tento dríst? - co si tu dal pred jednou hodinou poobede - " Ešte ma pouč o niečom,,MAC máš možno ty na ako sa to volá,?,jááj router toť taká sranda veľká hranatá,no smola to nepoužívam,,,po tých blokáciách mám plávajuce kody a nepripájam sa cez žiadne wifi ani podobné veci chlapče,,nepoužívam ani mac ani iné adresy a idem priamo z pc,ale podrobnosti su už v mojej Prášilovej hlave ako správne píšeš,,,,možem sa pripojiť odkiaľkoľvek,,,skus si nalinkovať Glonas a Tomalinksat,,,,už si našiel muj rádce našel,,?,"

a teraz sa tu tváriš , že si došiel a reaguješ akože na novo ..ale ako vždy opat od veci
  • 27. februára 2015 20:26:23 CET
    Ani nevieš aký si dobrý ale z tých IT špecialit čo si opísal si sa netrafil ani raz ,netýkaju sa ma,
    Ake možem Ťa ukludniť si nádejný kandidát do vlády budem Ťa voliť práve takých tam potrebuju,,teoria 100% prax 00%,,,
  • 27. februára 2015 19:39:46 CET
  • 27. februára 2015 14:01:44 CET
    Ja som jej NIKDY nic neurobila a ani nebudem sa nikomu ospravedlnovat a klopit hlavu lebo nemam preco. Ale to s tou urovnou poviem ako je. Niketo kto NEMA MUDr nema co hovorit o predpisovani liekov ked nema za sebou vsetky tak narocne veci akymi doktor muai prejst. Ale vzdy najviac takych reci maju taki ludia ktori nemaju vzdelanie ziadne...stale len riesia preco inzinierka je taka preco doktor je taky a toto je to co taki ludia robia aj s tym minuskovanim na xku. Ale nikdy ziadny doktor ani inzinier neskloni hlavu. A dokonca ked niekto riadi zavod a su tam robotnici drzi nemoze im dat po papuli ale ich nejako upratat musi a nebude sa im prosit. Aj k tomu doktorovi chodia aj robotnicky a skusaju vselico ale on ich MA osetrit a nie sa im podlizovat. Vsetko co sa tu napise sa vsak otoci proti cloveku. Aj to ze ked som na mobile mi niekedy neodosle vsetko a nieco dopisem. A drunken sa im pomaly ospravedlnoval a potom ho zosmiesnili tak co z toho vyplyva. Sice on si zasluzil. Ja dobre viem prexo sa s niektorymi ludmi bavit proste nechcem. A nie JA som zla. Mam ludi aj bez vzdelania kamaratov ale su to DOBRI ludia. A aj ludi poznam ktori beru lieky a su to DOBRI ludia. Na zlu povahu nie je liek
  • 27. februára 2015 13:50:55 CET
    Jallka ja som nepovedala, ze si ty dnes zacala. A mne je to vlastne jedno kto to dnes zacal. Mna len nebavi citat ako sa dve skupiny urazaju stale. Nebavima, ze niekto kto ma nepozna ma sudi a pritom je to mozno clovek, s kt by som si rozumela.
    A to len preto, ze sa s niekym nemusim. Toto sposobuju tie vase hadky skupinkovanie. A tak si to odsereme vsetci. Mozno by som si rozumela s laislou ved oslavujeme v jeden den, mozno by som si rozumela s patrikom ja neviem. Mozno aj s tebou ale som sudena za to, ze som sa zaplietla do hadok a sudena ludmi, kt so mnou nikdy neprehodili vetu a nie som jedina na kt su ludia pozeraju ze jaj jezis to je ta co sa kamarati s nimi...a zas vela ludi z druhej skupiny pozera na vas ze jezis to su ti co sa bavia s nou. Pritom sme si vzajomne neublizili a aj tak sa neznasame. Je to chore a pre mnanunavne. V realnom zivote mam kamaratov kt su tak rozdielni su to take extremne rozdiely ale oni sa vzajomne respektuju a dokonca maju radi. Neviem preco to nedokazeme aj tu. Teraz to neber ako utok na teba uz je to myslene vseobecne.