Forums » Nekategorizováno

Upozornenie

• 27. februára 2015 6:56:28 CET
    Kto si BaDeSaM,ze nazyvas rebeku tupym zenskym mozockom?
    Mal by si tieto oznacenia smerovat viac na vychod,hoc aj svojim oblubenkyniam. Je mi to u riti. Rebeka ma vysoko nad tamtu zberbu timu luxus v teplakoch alias bordelmama tím.
    To co organizuju neni dsko,ale obycajna bordel party. Nema to ziadne profi charakteristiky.
    Obycajny kurvinec.
  • 27. februára 2015 6:48:07 CET
    lebo to čo som tam musela riešiť a ako sa tí ludia ešte potom správali to ja riešiť nechcem sa znižovať takto len aby som niekomu hladkala zakomplexované ego
    to že vy to vzťahujete na seba, alebo na mňa, to už dokazuje, že debata s vami je zbytočná, neviem z čoho máte komplexy alebo sa to snažíte na mňa otáčať ale si uvedomte že je to trápne. viac k tomu nemám čo dodať. jedine ešte môžem napísať kto všetko je k...a kto je p... nech ten ban mám mať za čo. prečo ja by som sa mala doprosovať kadekomu :-D nech sa tí ludia uvedomia že je to úbohé. kardinál písal tiež nadávky na drunkendudea a žiadny ban nedostakl. ja si to vyargumentovať viem ale je to zbytočné. všetci vieme ako to je. zbytočne to na mňa skúšate akurát seba zhadzujete. nemusíme sa vôbec nikdy v živote baviť a po tomto ani nemám záujem a ani tam ísť nemusím načo. bude to dobré pre všetkých aj pre mňa, čo si myslíte. už to konečne pochopte že ja nikoho nepotrebujem a ešte aby ma takí ludia mali radi? haha a ano chce sa mi žiť lebo ja sa bavím len s kým sa mám o čom a nie s hovadami ktoré závidia tak aj keď som na nich milá ma budú urážať a intrigovať. a ešte platiť si za to aby som medzi nimi bola? no ano chce sa mi žiť lebo mám inteligentnejšie záujmy než majú tí ľudia ktorí ma nemajú radi, je len prirodzené že sa neznesieme, keď sme iné kasty. dúfam že som to dostatočne objasnila keď provokujete :-D
    • 13 posts
    26. februára 2015 23:21:18 CET
    Slováci sú zaostalí národ a Slovensko je zaostalá krajina. Stále lepšie. Že sa ti to vôbec chce žiť a prispievať k nášmu pozdvihnutiu k civilizácii.
  • 26. februára 2015 23:15:46 CET
    a čo takto,že zaostalá ženská zvaluje všetko na krajinu????Porozmýšlaj nad tým tým svojím feministickým tupým mozočkom
    je mi úplne jasné,prečo ti niektorí múdry ľudia dali "ban"na akcie,aj ja by som ti dal.
  • 26. februára 2015 21:09:35 CET
    Ok bambuľky pokeckajte si ja idem čumieť Mierotvorcu hrá tam moja krvná skupina Nicoll Kidman tiež uletený blíženec,,,aj Vy si to kuk máte tam ženský idol Georga,
  • 26. februára 2015 20:17:57 CET
    že na to nebudeš upozorňovať dokola to isté
  • 26. februára 2015 20:14:37 CET
    čo teraz konkrétne?
    že sa tí ludia nevedia absolútne chovať a treba s nimi urobiť bordel? dobre to som možno už hovorila ale pointou bolo, že toto je tak zaostalá krajina, že sa to zvaluje všetko na ženské, čo sa tu zas aj ukázalo. Nie že chlap sa chová ako hovado, ale ženská lebo...niečo si už nájdeme. ja som len povedala to, že keď sa dominant chová ako sedlák tak je jasné že si tí chlapi povedia, eeej vrznem si aj ja!
  • 26. februára 2015 20:12:40 CET
    myslím si, že si uplne v pohode. niektorým lezieš svojimi príspevkami na nervy ale podla mňa správne chápeš že virtuálny priestor je priestor na zábavu a relax, kde netreba všetko brať tak vážne, a už vonkoncom nie zisťovať kto ten človek je, pozerať si jeho ksicht, a neviem čo ešte. škoda len, že to každý nechápe také elementárne veci a ešte to stále otáčajú všelijako proti nepohodlným ľuďom.
  • 26. februára 2015 19:51:42 CET
    dakujeme :)))
  • 26. februára 2015 19:41:07 CET
    juuj ja ti to z celého srdiečka želám a manželovi samozrejme želám teba...
  • 26. februára 2015 19:40:02 CET
    juuj ja ti to z celého srdiečka želám a manželovi samozrejme želám teba...
  • 26. februára 2015 19:33:17 CET
    šťastne :) :) :)
  • 26. februára 2015 19:31:31 CET
    ahoj kočena ako sa máš? dllllho som ťa nikde nečátala...
  • 26. februára 2015 19:28:27 CET
    nad tym lesbismom som uz aj ja jedneho casu rozmyslala
  • 26. februára 2015 18:48:05 CET
    ahoj to si už písala niekoľkokrát
  • 26. februára 2015 18:41:48 CET
    Ty nie,,?,,tak ok vdaka za upozornenie,prepáč lebo mi tu už vynadalo toľko ludí že tých čo mi nevynadalo začiarkam na jednej ruke,,icon10:
  • 26. februára 2015 17:47:17 CET
    Ty si nic take nerobil za co by som ti mala vynadat. Nemyslim ze to mas v povahe. A ja nie som ani nejaka zakomplexovana ale tym ludom co stale otravuju fakt par koliesko musi chybat.ale ja uz na to nebudem upozornovat. Ono sa veci casom ukazu
  • 26. februára 2015 17:46:23 CET
    Prepacte ale je mi to jedno. Lebo je to pravda. Ani nechcem aby ma mali vsetci radi. Ti ludia sa spravaju ako sekta a to ja v mojom zivote nechcem.
    • 13 posts
    26. februára 2015 17:36:55 CET
    Náhodou Leon ja ju mám rád aj ked mi vynadala chápem ju je asertívna a má zlé skusenosti,,a dávam jej zapravdu ked tu pobehuju trotlovia čo akurát vypisuju sukromné kraviny babám,,ani sa nedivím,,skor sa divím že sa z niektorých báb ešte nestali lesby pri takých voloch čo su tu,,
    • 13 posts
    26. februára 2015 17:09:34 CET
    "Slováci hlavne muži, sú bohužiaľ ešte tak zaostalý národ, že..."
    fakt sa čuduješ že nie všetci ťa majú radi?
  • 26. februára 2015 5:29:51 CET
    dobre, už nebudem hnusná...
    • 1 posts
    26. februára 2015 5:29:07 CET
    Aj mna tesi

To si dobre pocula. Len treba niektore veci brat s nadhladom alebo ich ignorovat. Inak pride na rad vyrok Harryho Karasa: Doba mne rozemlela. Fuuu ja uz som tiez na vselikoho vo svojom zivote narazila. Ale to uz sem fakt nepatri
  • 25. februára 2015 22:14:08 CET
    teší ma :-) no hej ja som až príliš vážny typ, čo už so mnou. všelijakí sme. ani sa nechcem zmeniť, lebo keby nebolo takýchto úbožiakov ktorí sa takto správajú, a tiež sa nezmenia, tak by som bola omnoho veselšia a bola by som v živote inde. bohužiaľ na takýchto človek narazí všade a nedajbože má žena rozum a ambície...ale treba si život pekný urobiť, niekde som počula
    aj mňa stále otravovali napríklad dabelskym, mamrads, a nechápem že nerozumejú, hlavne tem prvy psychopat, že sa niekto s nimi nemá o ČOM baviť alebo keď už má zena to svoje a v živote si buduje svoje veci ďalej tak neviem co ten druhy sa strapnuje... niektorí to robili rafinovanejšie a keď som to vycítila tak sa tvárili že som paranoidná. Ten zly pociylt z tych ludi zostane. aj sa človek snaží si s nimi poradiť normálne a nejde to NIJAKO. aj ten čo toto vlákno založil sa nevie chovať, tak ja by som nenadávala tú subinku...proste tí ľudia vidia že on sa nevie chovať tak sa skúšajú k nej dostať.
    • 1 posts
    25. februára 2015 21:08:33 CET
    Tak sa zoznamme :-)

Ja presne viem ako si to myslela, len nic v zlom, ale beries to prilis vazne. Tu v podstate neslo o tych otravovacov, ktorych su tu desiatky, ale skor o to, ze dospela zenska si nevie poradit a zvlast v tomto virtualnom svete. Nechapem ako si moze Dom vazit taku osobu, ktoru treba este aj na internete vodit za rucicku. No nic je to jeho vec, len mi to pride smiesne.

Gandalf
  • 25. februára 2015 20:01:23 CET
    síce sa ešte nepoznáme, do istej miery bohužiaľ musím súhlasiť - Slováci hlavne muži, sú bohužiaľ ešte tak zaostalý národ, že HOCIČO si vysvetlia ako pozvánku. Ja som toho názoru, že človek si môže robiť čo chce, a NIKTO nemá právo sa mu PCHAŤ tam, kde ho nikto nevolal. Dúfam, že to neznie útočne, ale sama za seba môžem povedať, že som niekoľkokrát skúšala rôzne situácie, a problémy som mala v akomkoľvek oblečení, s akýmkoľvek správaním, s akýmkoľvek slovníkom. Každý by sa mal naučiť hľadieť si svojho a ženy by mali byť radšej samé, ako s nejakým trpákom, ktorý sa nevie správať, nepodvoliť sa takýmto prenasledovačom ktorí nechápu že keby sa správali normálne, tak ženu majú. A práve tí, ktorí na niekoho hovoria že je netolerantný, sa správajú najmenej tolerantne. Podľa toho, čo som naznačovala už v nadpise môjho predchádzajúceho príspevku, to dievča otravujú práve preto, že sa zhodnotia ako väčší samci od toho jej.