Forums » Nekategorizováno

vajce, sliepka,vesmir

• 21. marca 2015 1:53:19 CET
    Ibaže to su témy o ktorých vedci nechcu viesť diskusie,pretože potrebuju písať tak aby mali zaručený príjem a dochodok,tí ktotí to už dosiahnu zrazu začnu písať to o čom nemohli kecať kým boli závislí od iných,vid J,vonButtler,
    Tiež detičky učia že v minulisti bol jeden prakontinent a zem bola spojená,už im zabudnu povedať že sa to cyklicky opakuje každých 550 milionov rokov a že toto je už 7 x čo sa znova kontinenti rozišli a opäť sa znova spoja,čiže tu už mohlo vzniknuť a zaniknuť toľko civilizácii že až,
  • 21. marca 2015 1:09:56 CET
    ,,tak tak,skus si nalinkovať mesiac dozadu české vydanie Epochy a podobných časákov,tam je to rozoberané,a je toho viac,
    Nič nie je nemožné,dejiny sa opakuju vesmír sa rodí a zaniká,a či sme v realite alebo nie,,?,
    To nie je podstatné,hlavné je prežiť život najlepšie a najkrajšie ako sa dá,
  • 20. marca 2015 22:53:59 CET
    A co malo znamenat toto?
  • 20. marca 2015 22:49:27 CET
    Nic nie je,,,ahojte
  • 20. marca 2015 22:48:57 CET
    No,konecne sa mi da písať,nejak som zrusil aj co som dal hore
  • 20. marca 2015 22:42:36 CET
    Co je!
  • 20. marca 2015 22:32:34 CET
    Hurá uz mal dúš. Je to zas clovek!!!!
  • 20. marca 2015 21:50:12 CET
    Tento hologram sa nejak asi nevydaril
  • 20. marca 2015 21:24:00 CET
    Duuuuuuuuš,to proste nemá chybu
  • 20. marca 2015 21:23:28 CET
    http://www.aktuality.sk/clanok/241988/hra-boh-kocky-je-mozne-ze-nas-vesmir-je-len-hologram-tvrdia-fyzici/
  • 20. marca 2015 20:50:19 CET
    Úchylák
  • 20. marca 2015 20:27:44 CET
    Tak nič zas to tu zdechlo,idem zahnať ceckaté prasce do košiara podojiť a šup ku slepiciam do kurína ,,,
  • 20. marca 2015 20:23:13 CET
    Hej historiu poznám,aj prerozdelené love na sukromných učtoch,ved to by bolo voľačo strašné dostavať tunely,potom by vyvolení nemohli mať sukromné airparkoviská v Karibiku,
    Čakám teraz čo sa im zadarí okolo Žiliny,vodu už dojebali tá zmizla z podzemia,a podložia,ešte tak navrtať nejaku zabudnutu letecku bombu a maju dovrtáné,,
    • 5 posts
    20. marca 2015 19:15:38 CET
    nakolko maličko znam zakulisie výstavby a viem, kto bol architekt, tak ti poviem, že on naprojektoval trošku iné veci, ako nakoniec vidíš konečný výsledok.
    Projektant dostal podklady a akú sumu na to má. Naprojektoval dva samostatné tunely, a aj maličko iné parametre, ale potom mu bolo vysvetlené, že ta suma určena na tunel sa bude maličko inak "prerozdelovat". Takže zasadla projektantská komisia a jeho povodný zámer "trošku" okresala. Mal byt totiž razený aj tunel na pravej strane od toho únikového. A možeš hádať, kde sa tie peniaze stratili :-)

Inak do budúcna sa uvažuje, že sa aj ten druhy tunel spraví, len na to sa budú potrebovat aj nové peniaze :-)

• 20. marca 2015 18:23:44 CET
    V každom prípade je zaujímavy napad,dať dekle z kanálov na strop
  • 20. marca 2015 17:52:33 CET
    Ten projektant asi ratal s tym, ze pokial sa branisko dostava, tak uz davno bude platit norma euro 22. Trochu sa preratal a skoncili s tym o 50 rokov skor.
  • 20. marca 2015 17:07:09 CET
    Náhodú,ja som si dnes počas jazdy fotil Tatry,krásne zasnežené,ale ten ,co projektoval tunel Branisko,je genius,len ho asi nikdy nikto nepochopí,,,desat áut a dymu ako v údiarni
  • 20. marca 2015 17:00:13 CET
    ahojte všetci moji chrústici a moje berušky
  • 20. marca 2015 16:56:25 CET
    ...mas svätu pravdu, tiraci sa musia sustredit na jazdu. Nepoznam ani jedneho co by sa za jazdy na nieco nesustredil. Vacsinou pozerame dvdecka, noviny, holime sa, sme nahuleni, sme z vikendu nasrot... . Aj ja som poctivo kukal dvd, ale potom som si nevsimol kruhac, tak uz si davam vacsi bacha. To si myslis, ze niekto dokaze byt den co den 8 az 10 hodin sustredeny na volant? To tak mladi zobaci, my ostatni sa spoliehame, ze nas je viac vidno a sme tazsi. A keby si vedela ako biedno upevnujeme tovar, uf... A keby si este vedela co spravi kamion ked dostane defekt na predne koleso, uf... asi by si ani nemala jazdit osobakom.
  • 20. marca 2015 15:29:25 CET
    Tak to by si sa divila,,preto som sa asi pár krát vytrepal že človek určité useky ciest berie ako povinnu jazdu a že nič sa mi tam nemože stať ved ich poznám naspameť a vtedy zver a prásk,,,
    Ver že staré cesty su krásne nevravím o dianiciach,u nás som po dlhom čase len tak v požičanom prefrčal po starej ceste popod Tatry cez Hybe a to ti bola večer nádhera ked zapadalo Slnko,krása prázdne bočné cesty bez aut a príroda ako pod Alpami,
    Aké mesto,,,?,,pznať svet znamená obchádzať mestá,mestá su žumpa svet je okolo nich,
  • 20. marca 2015 15:19:36 CET
    Pochybujem,ze tirak si tu krajinu nejak vychutna,ked sa musi sustredit na jazdu a nema cas sa po meste sa poflakat.
    • 5 posts
    20. marca 2015 15:04:04 CET
    Niekedy sa vravelo že najkrajší pohľad na svet je z chrbta kona,,
    No a dnes je to z kabíny tiráka alebo dodávky,,
    Teraz ale fakt,tu robotu ti nahradí ten fakt že vidíš veci a krajinu o ktorých iní iba snívaju,
  • 20. marca 2015 13:27:11 CET
    Fuj, ja teda kamionistom fakt nezavidim.
  • 20. marca 2015 13:18:59 CET
    Jo,jo,jo,od kilometra,ale s dodávkou,samý termín,ale už som v BB,ešte nejakych 160 km a duuuuuuuuš
  • 20. marca 2015 12:23:32 CET
    Asi ho odfuklo za Moldavou,ozve sa z Madarska,, poliak na Orave to tiež kalil od km a napraskal do dvoch kolegov čo pred ním zastali,,,alebo včera pri Prahe ked slováci zastali pre poruchu v odstavnom a zozadu ich zošrotoval Tir,,