Forums » Nekategorizováno

vajce, sliepka,vesmir

• 16. marca 2015 22:16:30 CET
    Mal by si vidieť vypracovanu maketu 15 rozmerového modelu vesmíru na ktorom makal najrýchlejší pc na svete 8 rokov,!!.podľa hypoteticky vypočítaných viacrozmetrových štruktur o ktorých písal už N,Tesla,Einstein,Davis,Hawking,atd,a to je predpoklad že to je iba základný model a tých časopriestorov može byť nekonečné množstvo,ale náš mozog fokáže spracovať ibá základné informácie už 4 rozmerný priestor si málokzto dokáže predstaviť nie vytvoriť,sme obmedzený svojím vnemom cez oči od narodenia,ale zopár vyvolených vidí dalej,
  • 16. marca 2015 22:16:11 CET
    ...pozdrav z Cadizu, ulica bahia blanca, to je v Spanielsku za Gibraltarom. Cez den tu bolo 24 stupnov.
  • 16. marca 2015 22:09:54 CET
    ...je zodpovedana otazka z nadpisu vlakna, nas vesmir sa rozpina v multiuniverze. Potom bude nasledovat opacny jav kedy sa nas vesmir zacne prepadat sam do seba. Ale to az v roku xxxxxxxxx, toho sa isto nedozijeme. Nas akurat tak odjebe asteroid apophis v 2032, sa mi zda.
  • 16. marca 2015 21:57:53 CET
    ...to o tom vesmire je trochu zlozitejsie... poculi ste niekedy termin multiuniverzum? Tiez niekedy komolene na univerzum? V skratke kraca o to, ze nas vesmir je len bublina akych je nespocet v multiuniverze.
  • 16. marca 2015 17:24:11 CET
    Kebyže dávame mená deťom podľa ich štýlu života ako indiáni tak napíšem,
    = Čaptoška ľavá ruka otlčená hlava
    sa zobudila musím k nej
  • 16. marca 2015 17:20:17 CET
    Kukni čítať Space Odyssea 2001 hlavne záver a to je Boh,
    Všadeprítomná energia,svetlo stvorenia,ked sa ľudstvo vymaní z mamonu penazí a prejde na ceste rozumu,može sa zmeniť na veľké energetické pole ktoré nebude mať hranice,bude putovať celým vesmírom kam sa mu zachce,ako zväzok energie,a zasievať život všade kde budu vhodné podmienky,ale to je predstava vyššieho ja pre 99% ludí nedosiahnuteľné myslenie
  • 16. marca 2015 17:14:35 CET
    Už to tu bolo spomenuté ked Vám len na guliach záleží,, ,,
    Kráľovná ide tiež dobre dozadu,ked odmyslíme že život sem bol dovlečený ako jednobunková forma,už sa nezamýšľajme kde kto ako ho mohol stvoriť to fakt vie len entita zvaná Boh,
    Tak áno Kráľovná,život,voda,ryby,ikra,nový život,plazy,vajcia a potom slepice a celosvetové bum z vesmíru celkovo 4 veľké obdobia vymierania života kedy zmizlo 95% života Zeme a zvyšný sa vrátil do oceánov aby prežil,dokazom su rozličné druhy čo tam zostali a prežili a už nechceli zostať na pevnine po zlých skusenostiach,,
    Tulene,mrože,tučniaky,delfíny,delfín je cicavec ale ryba,!! takže niekedy hlboko v minulosti žil na pevnine,
    Takže zhruba tento štýl vývoja,Darwin vo svojich časoch nemohol vedieť že život x krát takmer zanikol a preto naozaj jeho teoria dostáva veľa chýb,ale to je ako biblia,tiež veria tí čo iba chcu že taká bola stále a nijaká iná,nevadí že ju na konciloch prepisovali tak ako dnes grafiťáci začmáraju steny x krát,
    Howg,
  • 16. marca 2015 17:08:39 CET
    Podla mna panboh nas nestvoril. Sak jeho tiez dakto musel stvorit.
  • 16. marca 2015 17:07:08 CET
    ahojte no hezky zasa o nás bez nás
  • 16. marca 2015 16:29:00 CET
    sliepka sa vyvinula z niecoho pred nou, co vajcia neznasalo... a t nieco sa zase vyvinulo az z tych jednobunkovcov...a odkial dosli ti, to ani srnka netusi :)
  • 16. marca 2015 16:00:41 CET
    Nezvelicuj.
  • 16. marca 2015 15:58:35 CET
    Labužníčka
  • 16. marca 2015 15:43:44 CET
    Vtak s vajčiskami.
  • 16. marca 2015 15:36:22 CET
    A zas vták na obzore
    • 9 posts
    16. marca 2015 15:25:30 CET
    Ty si na nich už dávno asi nesedela,ked nám tak závidíš....
  • 16. marca 2015 15:13:04 CET
    :D chalani ,sak nesedte si na vajcach,lebo sa vam z nich daco vyliahne.
  • 16. marca 2015 15:00:23 CET
    ale ako to bolo s tymi vajciami ??? cize vtak sedel na svojich vajciach a bola z toho sliepka ???
    • 9 posts
    16. marca 2015 14:39:22 CET
    Hlavne na tom, aby si sa chovala slušne,ako sa na mladú dámu patrí ...
  • 16. marca 2015 14:20:48 CET
    Ok,tak kto mi to chce ako prvy dokazat?
    • 9 posts
    16. marca 2015 14:03:37 CET
    Všetkým nám na Tebe záleží....
  • 16. marca 2015 14:03:08 CET
    Tvoj vtak?
  • 16. marca 2015 13:55:51 CET
    Booze vy sa nudite
    najprv bol vtak aby oplodnil vajce
  • 16. marca 2015 13:50:58 CET
    Kukam,ze si si v tomto vlakne prisiel na svoje :)
  • 16. marca 2015 13:37:31 CET
    To že žijeme v Matrixe je viac menej jasné,,problémom je len dokázať to,,
  • 16. marca 2015 13:35:27 CET
    Teraz vážne,keby si na tuto tému kecala celý život nikto by sa nedopracoval k zhode,od astronomie som odišiel v 92 roku,vždy ked sa sem tam stretneme kecneme a vždy sa nachádzaju veci vo vesmíre ktoré su za a proti určitým teoriám,defacto teorie boli položené už dávno takmer pred 100 rokmi a k tým teoriám sa iba hľadaju častice hmoty aby ich bud potvrdili alebo vyvrátili,
    To isté o živote,áno vývoj druhov podľa Darwina je síce pravda,ale aj to iba do určitej časovej osi,je zaujímavé že čím staršie fosílie sa nachádzaju tým dostáva tá teoria trhliny,,
    Ked som preferoval v dizertačke prácu založenu na panspermii div ma dekan nevyrazil cez okno,dnes ked sa nachádzaju zárodky života v meteoritoch a kométach už sa na to pozeraju z iného uhla,vtedy som bol kacírom vážnej vedy jej odpadlíkom,,, ,,
    Ked sa podarí stvoriť život z neživej hmoty potom budeme stvoritelia,,dovtedy sme len žiaci,