Forums » Nekategorizováno

vajce, sliepka,vesmir

• 16. marca 2015 9:19:26 CET
    Kto mi da na toto odpoved?

Gandalf neze si budes vymyslat hovadiny.
  • 22. marca 2015 18:07:10 CET
    Slepice kde ste,,?,,
  • 22. marca 2015 9:33:05 CET
    Čo ideš ocikávať sadrových trpajzlíkov,,?,,
  • 22. marca 2015 8:40:50 CET
    ...teraz prihlasit do vyzvy na vlakne envy, aby sa mohla akcia animal torture-piss aj realne uskutocnit. HNED.
  • 22. marca 2015 3:23:08 CET
    no veru hej,je to riadna strela,, ,,doteraz som čumel dobrý historický šuľal si tabačik,,no a teraz či sa mi vobec ešte oplatí ísť spať,,?,,
  • 21. marca 2015 21:38:07 CET
    Ty s tou malou mas iny sasafresk doma:D vzdy sa ujebavam
  • 21. marca 2015 20:58:13 CET
    Vsetky oci na envy....
  • 21. marca 2015 19:00:59 CET
    No nič idem hľadať varechu a šup do postele hnať bosorku,,dnes jej riadne hrkalo v hlave,ráno si vyrazila zub z huby ked letela ako torpédo a teraz sa strepala zo skrine kde sa vytrepala krava sprostá,,, ,,čerstvý vzduch a jar jej škodí rovnako ako všetko ostatné,,spaľuje priveľa kyslíka,no nič teraz si zasa riť zasekla v šerbli musím padať už huláka,,
  • 21. marca 2015 18:53:27 CET
    Inak terminátorku som minule nechal zaspať vonku potom som ju dal do kočíka,ja som sa išiel hrabať pár metrov do závozu zo zlatom,,iba počujem ako sa plašia kone,čo do zadku a medvedica s malým pár metrov od kočíka,,no kurva a berreta v kočíku,iba vojenský nož v ruke,,
    Nebolo mi všetko jedno,,,
    Potom ju spolužiak natočil a dal na net ked vyberala odpadky vo vedľajšej dedine,
  • 21. marca 2015 18:53:18 CET
    Neznášam papierovanie,,,wrrrr
  • 21. marca 2015 18:52:34 CET
    Hladam si submisivnu partnerku na bicovanie. Zn, urobim sa 123, neboj, manzel si nic nevsimne.
  • 21. marca 2015 18:46:52 CET
    Kleopatru prebrali,,?,,, ,
  • 21. marca 2015 18:45:57 CET
    Už som ti ho vytvoril ak ho dutozem nezmaže,,
  • 21. marca 2015 18:45:46 CET
  • 21. marca 2015 18:37:45 CET
    Áále figu admin sa hrabe v programe čím uspešne prispieva k samolokvidácii dominy,, ,
    Proti macovi plati väččšie medvedie hovno okolo chaty žiadna sila,, ,, aj babu uvítam ale žiaľ normálnu v horách som ešte nezažil,myslia si že to tu funguje ako vo filmoch a o 5,00 ked huláka kohut na Kráľove tak už je podojené,navarené,,, ,,
    Jedna sa javila ako tak kým nezačala o 5 hulákať z okna do lesa že si musí cvičiť pľuca,, ,operná speváčka,,bože začo ma takto trestáš,, ,,a tie daľšie ešte horšie,,
    Pre baby = chcete mať ranajky,?,teplu kávu,vodu na umytie,varenie,,ked si spílite strom,nakálate metrovicu narubete triesky a zakurite,,,Ste vítané,,,
  • 21. marca 2015 18:13:38 CET
    ...ako je to mozne? Chcel som pridat krasne vlakno o bdsm a nepodarilo sa mi ho vytvorit! Co mam nejaky ban na vytvaranie vlakien? Kto ho vytvori za mna? Ide o vylucne bdsm temu!
  • 21. marca 2015 17:25:13 CET
    ...jasne, kuse, brokovnice a ine zbrane az do kalibru 440 magnum povolene. Dobre, tak aj 45 ACP. Ale nic vacsie. Dobre, dobre, tak proti medvedom povolene vsetko, ak nebudu chciet tie medvede komunikovat tak budeme predsa ohrozeni. Inak, vies co je najlepsie proti medvedom?
  • 21. marca 2015 17:01:35 CET
    Ked sa bojíš tir tak ani do roboty nelez,n ,
    K počtu busov a tir a km čo nabehnu su po zemi bezpečnejšie už len vlaky,to iba novinári narobia halo ked sa niekde vytrepeTir,
    Ked som jazdil dlhé štreky osobákom vždy ked som sa potreboval niekde rýchlo dostať zavesil som sa kolonu Tir a paráda,vysielačkou im dal echo aby nestresovali že nie som fízeľ ani mafia,v noci svetlami,
    Žiaden fízel nezastaví konvoj Tir ked si to šinu rovnakou rýchlostou všade,a o to ide Tir drží konštantnu rýchlosť osobák musí ubrať a zrýchliť držať rýchlosť v dedine a trt sa niekde dostane skor,
  • 21. marca 2015 16:53:19 CET
    Ja som vedel že si moja krvná skupinová pomsta,, ,,
    Ale kušu možem zobrať,,?,nalovíme divinu ak nás nechytia,to bude žranica,,ak nás chytia nevadí,za taku blbovinu nám už len daju náramok a odsedíme si to doma,, ,,
    Chatu,les,,to beriem,,
  • 21. marca 2015 15:07:19 CET
    Mozno skončím aj ja vo francúzsku))))
  • 21. marca 2015 14:49:07 CET
    Uz som papala salat so smotanovym dressingom a teda ze ma precistil
  • 21. marca 2015 14:31:42 CET
    ..idem si dat obed, pridas sa? Mam knockenbrot, ramu, trvanlivy salam kmotr, origos svajciarsky platkovy syr, papriku a instantnu kavu jacobs kronung.
  • 21. marca 2015 14:28:33 CET
    Erkek, mam 4 vykladky po celom franc., takze aj so spiatocnou nakladkou som vo franc. do stredy a bezne robime kolecko de-fr-it-ch-de, takze na ranajky musis pockat tak do piatku, vyhovuje?
    Gandalf, neviem si predstavit urobit si dlhu dovolenku a zavriet sa pri nej do auta, to by som bol ako v robote. Pre mna je dovolenka zajednat si chatu zasitu nekde v horach, vypnut mobil a zahodit hodinky, kalendar musi stacit.
  • 21. marca 2015 13:54:28 CET
    V Lyone prednáša moj bratranec ako šéf katedry jadrovu fyziku,ale teraz je v CERNE pod Genevou,takže tč,by ti bolo na nič,,ale niekedy ked už budeme mať volnejšie mohli by.sme terminátorku naložiť a urobíme si kludný kruháč po Europe v karavane,to by šlo,2 mesiace prázdnin a relaxu bez stresu,paráda,
    A k tomu tie fajné srnčie klbásky čo dnes robím zo starých zásob,mnam a k tomu zapekanu kapustičku a knedlíček,uááá mnam,,,
    A MORS kupime otroka s umelákom,,
  • 21. marca 2015 11:59:16 CET
    Aj ja chcem raňajky,ale v utorok pri Mníchove
  • 21. marca 2015 11:02:53 CET
    .., mam knockenbrot, ramu, trvanlivy salam kmotr, origos svajciarsky platkovy syr, cibulku a instantnu jacobs kronung.