Forums » Nekategorizováno

vajce, sliepka,vesmir

• 9 posts
    19. marca 2015 16:19:47 CET
    Zajtra ráno zavrieť sliepky v kuríne,bude sa rozpínať zatmenie Slnka,,
  • 19. marca 2015 1:20:38 CET
    nezufaj aj krpatý može mať veľkého,,,
  • 18. marca 2015 22:42:04 CET
    Voláky rysavy trpaslik
    • 9 posts
    18. marca 2015 22:40:38 CET
    Pozerám že dnes maju sviatok Íri,hm,ktovie či sa ti tam neskotil pod ťahač nejaký ožratý ryšavý ír,,?,,
  • 18. marca 2015 19:30:35 CET
    ...mam banku ZUNO. Hadam internet nepodpalia, to by ma mrzelo.
  • 18. marca 2015 19:21:43 CET
    Brusel a okolie radšej prefrč okolon od dneska tam ludia podpaľuju banky a pridal sa Franfurkt melie sa to tam v ulicuach jedna radosť,
  • 18. marca 2015 19:16:55 CET
    Bdsm mačka sadomaso samovrah,,,
    • 9 posts
    18. marca 2015 19:02:31 CET
    Chlpaté červené,,?,,nejaký retriever tie su aj do ryšava,mohla byť aj mačka a zvyšky vnutorností to domastili,,nejaký dedinský miešanec,mix kix,,bohvie,nič veľké asi nie lebo by ti bolo ten bakelit na.spodku odrapilo do polovici kde je spájaný,,
    Ja som mal aj tie rušičky na zver v spätných zrkadlách ani to kolko krát nepomohlo,
    Raz sa mi stalo že rotvajler stál uprostred cesty a nič,potom došiel jeho pán že je hluchý,
    Tak sa ho pýtam aj slepý,
    A on že nie ale tvrdohlavý,,
  • 18. marca 2015 18:11:32 CET
    Mozno ten....pracovne ho nazvem staniolovec podautovy....nevyzeral vzdy ako chlpaty cerveny staniol. Mozno pod kolesami kamionu doslo ehm k podobnej veci ako ked si vytlacas zubnu pastu na kefku.
  • 18. marca 2015 18:05:58 CET
    Normalne sa bavime o bdsm. Len o zvieracom.
  • 18. marca 2015 18:03:36 CET
    Vy dvaja!
  • 18. marca 2015 18:01:34 CET
    neviem co to bolo. Ked som to bol pozriet, najviac mi to pripominalo chlpaty a cerveny staniol. Zije take nieco na zemi?
    • 9 posts
    18. marca 2015 17:30:15 CET
    Smola 40 tonka len tak nezastane ked prejde somára,, ,,
    Ja už tiež nebrzdím ani sa nevraciam ked dačo pleskne,buchne,
    Jeden blbý zážizok,krásny biely dunčo popri ceste,v pohode išiel,jeho pán po druhej strane,
    Človek idiot zavolal nanho ked som bol 20 metrov od nich,
    Prásk schytal to rovno kardanom a skrinou prevodovky už som iba videl v spetnom ako sa kotuľa do neba,,
    Zastal som a ten idiot sa ku mne rozbehol z buchačkou,tak som prášil fuč,
    Rada pre mladých ked dačo zrazíte cez den nezastavovať,v noci naložiť a ujsť ked je to divina,ked nie je nechat tak a tiež ujsť,, ,
    V noci pri Vrbovom chlap bez hlavy,blbec som zastal zavolal fizlov a robota bola v prdeli čo ma celý den vypočuvali,
    Takže ufrčať preč odvtedy,
  • 18. marca 2015 10:15:10 CET
    ...preco uz nepovedia tym zvieratam, aby nam neskakali do cesty? Pred cca hodinou som cosi zrazil a teraz ked stojim som pozrel auto, bohajeho to cudo mi naprasklo roh spodneho spoilera. Zas bude hodina prace to opravit.
  • 18. marca 2015 9:10:09 CET
    Kebyže Ťa tam zasype tak Pyrenejskí pigmejovskí permoníci mi poskytli po dlhých diskusiách pomocnu ruku ale je to podmienené tým že by som si musel vziať ich 2 hlavu 4 ceckatu sestru a to neviem či by som sa až tak obetoval za vykopanie 40 ton železa spod spadnutej kopy hliny,
  • 17. marca 2015 16:39:26 CET
    Daj vedieť v noci kde kotvíš kukám cez satelit napichol som sa cez starý vojenský a pozerám aj počasie čo ťa čaká,
    Škoda už nemám obnovený pilotný preukaz,,ale aj tak by mi bol na hovno lebo NATO by ma zostrelilo keby.som ti preletel cez hlavu,ani nechcem vidieť tu pohotovosť čo by tam mali,stačí že dnes večer tade zase pojdu ruské Tučka bombardéry na hliadkovacie lety,keby.si bol dnes pri Cádise tak by.si ich videl a bol by som poprosil toho prvého aby ti zamával krídlami,mal by si aspon fajn pocit,, ,,že niekto je nablízku,,
    Je ti zima dievčatko,,?,,
    Máš tam tlakovu níž od Korziky,preto také výkyvy spadlo im tam pár kopcov čo boli také lejaky a ide to na južné pobrežie Monaca a Francuzska odtiaľ do Espanoly,
    Keby.si sa vyškriabal na Pyreneje a zišiel k žabožrutom tak máš vyrovnané teploty,od východu to počasie zastavia Pyreneje,
  • 17. marca 2015 15:19:30 CET
    Halbergmoos pri letisku Mníchov
  • 17. marca 2015 14:30:52 CET
    Kam do nemecka?
  • 17. marca 2015 14:29:39 CET
    Tak to vypada, ze dnes to dotiahnem na zumpu, pre neznalych hranicny prechod la junquiera spanielsko francuzsko na juznom pobrezi. Furt je tu zima ako na severnom pole- palubny kokot ukazuje na slnku 26 stupnov, v tieni tunelov 19. Rozmyslam, ze to dam radsej cez Pyreneje- tam ked zapadne slnko bude aj zima. Tu sa potim, a tremou to nie je.
  • 17. marca 2015 11:33:04 CET
    Řidič,ten těžkej chleba má:-) ,,,aj ja dnes do nemecka
  • 17. marca 2015 10:46:01 CET
    ...prave prebieha. Vsetko v poriadku, len sa bohovo zozimilo, cakam kedy zacne snezit. Palubny kokot ukazuje slabych 21 stupnov.
  • 17. marca 2015 9:18:08 CET
    Ja ísť fuč ale dať otázku pre všetky biele tváre,
    Staré registrácie do novín su ok,
    Aleee teraz ked sa chcem zaregistrovať do azet,face,pokec a podobne byť problém,
    Vyplniť ja všetko už ma admin zapísať a potom tam pc hodí nejaký kod a otázky typu
    Ste človek či robot,,?,
    a ked odpíšem kod tak ma všetci poslať do prdele a nič mne neprejde dalej,,?,,
    no tak što eto,,?,,,počimu,,?,,
  • 17. marca 2015 9:13:26 CET
    Ja byť hore už dávno biele ksichty,mať povinnosti okoko Čaptavej nohy,zalepila si medom vlasy,, ,,
  • 17. marca 2015 9:04:50 CET
    Vstavajte,aj ganďo a jeho palica! :D
  • 17. marca 2015 7:04:47 CET
    ...1.pauza, este 6 hodinjazdy a pre dnesok to zabalim,dufam, ze sa dostanem niekde k Barcelone.