11. apríla 2015 22:12:47 CEST
a na koho popud si vymazal vlákno ktoré opitý Orgaz včera založil pre mňa? vidím že tu už nieje...včera si tu večer bol a nezastavil si ho a to sa vyhrážal a vydieral to ti včera nevadilo? nerýpem len sa slušne pýtam
11. apríla 2015 22:03:59 CEST
Nepřirovnávám nikoho k nikomu, jenomže pokud na tomhle webu bude fungovat princip oko za oko, zub za zub tak tento web bude rozhádaný pořád, pokud jsou uživatelé kteří budou neustále pomlouvat, urážet či hnusně přirovnávat druhé uživatele tak stačí mě upozornit hned při prvním příspěvku od daného uživatele a dostane napomenutí, pokud se tohle bude opakovat tak BAN, tím pádem zde zůstanou jen lidé kteří se chovají na úrovni ale pokud budete reagovat stejně tak polovina vlákna skončí v koši, jeden napadá druhého, přidají se další tři lidé a pak hledejte pravdu ve 200 příspěvcích...
Proto ještě jednou radím aby každý kdo dostane nějaké urážky či pomlouvání od druhého uživatele, napište mi a bude klid a čisto.
11. apríla 2015 22:03:51 CEST
Nemozem, sedim v tydýt pri marseille. Neviem, kde je tu krcma...je to tu totiz len dialnicna pumpa s parkoviskom. Je dost mozne, ze krcma je vzdialena aj cez 10 km.
11. apríla 2015 22:01:09 CEST
bral bych :D ale sedím v práci :D
11. apríla 2015 21:54:48 CEST
Trochu mě mrzí, že nás stavíš do stejné roviny, to co tu předvádí on a co já nebo vmoci touhy je obrovský rozdil a je to jasně vidět. Já až na vyjímky téměř nenadávám a v podstatě jen slušně argumentuju. To co tu předvádí on je opravdu nehoráznost. Pokud je podle Tebe špatně, že se tu někoho zastanu, bráním sám sebe nebo argumentuju proti takovému člověku jako je tady vlados, tak tu opravdu dlouho nebudu. A zůstanou Ti tu vladosové. Hodně štěstí.
11. apríla 2015 21:52:35 CEST
s Vladom sa dá komunikovať aj rozumne
11. apríla 2015 21:52:26 CEST
V mene normálnych užívateľov ti ďakujem. Len tak ďalej a snáď sa dočkáme aj normálnych a prínosných diskusií ak tu bude poriadok.
11. apríla 2015 21:49:50 CEST
Nevím jak uzavřít uzavřít vaši debatu, všichni jste byli napomenuti ale pokud jeden z vás po tomhle mém příspěvku nazve druhého uživatele neslušným slovem či bude o něm mluvit urážlivě tak automaticky dám danému uživateli BAN, napsal jsem vám to jasně do PM a píši to jasně i tady...
11. apríla 2015 21:49:31 CEST
Díky ,za podporu. Vážím si toho. Ale nechoď s ním do křížku, nemá to cenu .... On vyhledává konflikty , aby si mohl obhájit své urážky.
11. apríla 2015 21:47:30 CEST
prepáč ale ja som čítala všetko kedže mám kopec času som pripútaná na lôžko a tak sa docela nudím a nie nesúhlasím s tebou tí dvaja sa bavia medzi sebou a kto do nich rýpe zbytočne ste vy oni len reagujú...a teraz mi kľudne povedz že som p..a obtlstnutá s veľkou nechutnou riťou a podobne
11. apríla 2015 21:41:08 CEST
Ked si precitas poctivo vlakna, zistis presne kedy to tu skokovo upadlo. Ked sa sem nasrali ti 2 cesi. Nie,ze by to tu bolo pred nimi tiptop, ale po ich nastupe su tu uz len hadky. Oni 2 nieco zacnu, vyrypu pitom sa stiahnu a zacnu robit ukrivdenych a spravodlivych.
11. apríla 2015 21:40:49 CEST
Tolik k argumentům, opět ses úchylil jen k pokusům o urážky. Proto jsem vysoko nad Tebou.
Vidíš já měl dnes v práci chíli pauzu, byl jsem si zahrát billiard s kolegou slovákem, velmi chytrý příjemný člověk a já si na Tebe ani nevzpoměl.
11. apríla 2015 21:36:21 CEST
To ze som za tebou si zistil kedy ??? Pred reklamou ci az po nej ??? Teraz som bol na parkovisku s 1 cechackom, hned som si spomenul na teba, vychvaloval sa aky ma zarobok a potom pytal na sprchu, ze nema drobne. Plna huba reci, ale realita hnoj. Ako ty.
11. apríla 2015 21:17:47 CEST
Ve tvém vlastním zájmu doufej že se pleteš a je mi těch 18 let, protože když my dva spolu argumentujeme, tak nestíháš a jsi daleko za mnou. Pokud by mi nebylo 18 tak by to pro tebe byla velká ostuda.
Dále, myslím, že na mém vyjádřování lze dobře poznat, že mi je už dost přes 18 ( ačkoli bych sldkých 18 a tuhle vyřídilku bral okamžitě věř mi )
Nadále, pokud si myslíš, že jsem jediný v české nebo slovenské republice, kdo mohl použít nick veselý morous, určitě se pleteš. Teda pokud ses tak nešťastně nepokoušel hledat přes jiné informace o mě.
Nadále musím říct, že je od Tebe velmi hloupé vyhrožovat adminovi policií, jen kvůli své domněnce, uvědomuješ si to vůbec? Já jsem se závazal při registraci, že mi 18 je , takže pokud není, je to můj problém, ne jeho. Proto vyhrožovat policii můžeš mě. Nebo nemusíš, okamžitě ji na mě zavolej já zatím budu nedočkavě čekat :D
11. apríla 2015 21:11:20 CEST
zo dňa na deň to tu upadá a upadá je mi z toho zle
11. apríla 2015 20:33:01 CEST
Ospravedlňujem sa ak som to špatne pochopil.
11. apríla 2015 20:28:39 CEST
To nepisem o Ganďovi.
Okrem toho, kto chce stihne vela.
11. apríla 2015 20:27:01 CEST
Tiež to nie je fér tvrdiť že ťa Gandalf otravoval z veľkého množstva nikov keď:
1, tento tvoj má dnes len sedem príspevkov
2, založený bol vo februári
3, súkromné správy sa dajú blokovať
4, ako vieš že všetky nicky ktoré ťa otravovali boli jeho
5, čo si spravil na svoju obranu keď ťa tak veľakrát otravoval a vedel si že to boli jeho správy?
Niečo tu nesedí. Buď máš viac nickov, osobný spor s Gandalfom alebo ......(môže toho byť viac).