11. apríla 2015 22:35:43 CEST
Jednoduchá odpoved,pol života som bol čechoslovák,
Ked sa darí čechom prajem im,ak vypadnu a mi ideme dalej držím nám,
Medzi sebou ked.sa mažu vyhrá vždy ten lepší,čech drží čechovi slovák slovákovi,
11. apríla 2015 22:31:12 CEST
Omlouvám se ale včera jsem měl hodně práce s hackerem..
Dnes ještě než jsem prošel zbytek fora mi zakladatel daného vlákna sám napsal že to byla chyba, omluvil se a poprosil o smazání. Upozornil jsem daného uživatele aby si na tohle příště dal pozor.
11. apríla 2015 22:28:42 CEST
...ak by ma o to niekto ci poziadal, ci poprosil, zalezalo by na situacii. Vmoci hodila rozbusku a ja som sa zlakol dalsich 10 stran.
11. apríla 2015 22:28:24 CEST
To mělo být pro něj takové pošťouchnutí vesměs přátelské rýpnutí, bunny tomu určitě rozumí a zasmál se tomu . Jednou to stejně přátelsky vmocitouhy oplatí.
11. apríla 2015 22:28:17 CEST
zlé správanie mi vadí aj u samej seba...niekedy som len vyprovokovaná a poviem si že si nenechám kadiť na hlavu ked aj niekoľko krát upozorním aby sa krotil ale on nie proste ožratý išiel do krajností a v mojom prípade už včera aj za krajnosti...ja som nepoužila žiaden vulgarizmus len mierne ostré obranné slová...a iných ja nedokážem ovplyvniť každý si zodpovedá za seba sám
11. apríla 2015 22:27:46 CEST
...ale bylo to vtipný co?taky se smeju :D:D:D
11. apríla 2015 22:27:23 CEST
Nie kamenom sle daduľa má pravdu po nociach hocikto nadáva na našu adresu ty.reaguješ a ty.si to cez den odserieš a ten druhý je svätená voda,preto som adminovi napísal čo som napísal,
Ak to nepojde normálne ako to tu bolo zmizne to všetko a bude pokoj,
Ano daduľke nadávali a hnusne a vtedy mi zmazali nick ked som na to reagoval aj za iné 2 baby,
11. apríla 2015 22:26:04 CEST
Ty máš rád hokej?a komu fandis?a komu fandis když hraje Sk proti Čr?
11. apríla 2015 22:25:54 CEST
Vlastne och,och. Len sa mi nechce opat citat 10 stran superplodnej polemiky o pravach admina. Dakujem za vyhovenie prosby, len dotycny pan stihol precitat prenho radioaktivny prispevok.
11. apríla 2015 22:23:58 CEST
to je v pohode, verím ti, že nešlo o teba, myslel som, že áno lebo som si tam všimol palec od teba, pusu som nevidel... ide o princíp. na jednom správanie odsudzuješ, u druhého ti to nevadí, veď keď mám nastavené hodnoty nejako, tak kamarát, nekamarát, stále bude tvrdiť to isté :)
11. apríla 2015 22:23:28 CEST
Kdby tebe poprosil někdo ať smažeš něco co by třeba nepochopil nebo mu to nepřišlo vtipné, což jak jistě sám uznáš se může stát, smazal bys to? Já doufám, že ne, nemyslím si , že je to důvod. :)
11. apríla 2015 22:23:09 CEST
Orgaz sa tu vcera vyhrazal,ze niekomu dojde robit do prace problemy. Bol opity,to uz vieme,ale aby jeho vyhrazky boli tak primitivneho charakteru,nad tym zastava rozum. Preco mu nedas ban? Preco dovolis,aby ohrozoval ludi,vyhrazal sa im, vyhrazal sa,ze zverejni sukromne informacie citliveho charakteru tretim osobam-rozumej -napise ich sem do fora? preco by sme ho tu mali trpiet?
11. apríla 2015 22:22:45 CEST
Milý.už je ta nehoráznost pryč.
11. apríla 2015 22:20:50 CEST
ano viem máš v tomto pravdu ale ono to záleží skutočne od danej situácie...a mýliš sa on nechránil mňa ale niekoho iného ja som ho len pozdravila a poslala som mu pusu...to mi môžeš a aj nemusíš veriť o mňa včera nešlo čo sa týkalo Kardinála išlo o inú ženu
11. apríla 2015 22:19:53 CEST
vmocitouhy má jiný smysl pro humor nže-li ty. Určitě to chápeš, o tom nepochybuji. Nemyslím si, že chtít po někom smazat příspěvek, který není podle tvého smyslu pro humor je ta správná cesta jak se chovat na diskuzi.
11. apríla 2015 22:15:00 CEST
ináč, keď tu prišiel kardinal včera, viem že ťa chránil, ale tiež hrozne nadával, urážal a vyhrážal sa... to ti nevadí? alebo keď niekto ide s tebou, tak nech sa kľudne aj vyhráža, ale keď proti tebe tak je to zlé? lebo tiež ši mohla kardinála zastaviť, ale ty si mu dávala palce hore. nerýpem, slušne sa pýtam.
11. apríla 2015 22:13:55 CEST
...kua, my sa tu vo velkom ehm, ukludnujeme a ty zas spoza rohu do nas kamenom.