Forums » Nekategorizováno

BDSM z geneticko-fyziologického uhľa pohľadu.

• 11. apríla 2015 16:08:01 CEST
    ten mi docela vyhovuje. V zimě mi není taková zima
  • 11. apríla 2015 16:05:12 CEST
    Staci 20 , len rob nieco s tym priblblym ucesom. To sa strihas sama, alebo chodis k panskemu holicovi ??
  • 11. apríla 2015 16:02:27 CEST
    a kde v ustanoveniach dohody je upravené za akých podmienok má právo zmazať admin nick a čo je v rozpore s pravidlami?
  • 11. apríla 2015 16:01:48 CEST
    hmm, máš pravdu, mám velké problémy s klávesnicí, protože mi prst zasahuje na tři tlačítka.Ty jsi výživový poradce? potřebovala bych alespoň 60kil dolů
    • 5 posts
    11. apríla 2015 16:00:06 CEST
    kde je v podmienkach napísané, že užívateľ súhlasí so zmenou podmienok, ktoré sa zmenia za pochodu?
    Dokladne si precitaj poslednu vetu

18. Administrátor je oprávnený kedykoľvek meniť ustanovenia tejto Dohody. Zmena podmienok je
    platná okamžikom zverejnenia na stránkach serveru. Je v záujme užívateľa, aby priebežne sledoval
    znenie Dohody. Ak užívateľ pokračuje v používaní služieb servera po prevedení týchto zmien
    Administrátorom, má sa za to, že užívateľ so zmenami Dohody súhlasí bez výhrad.
  • 11. apríla 2015 15:59:56 CEST
    No, Lukas Vesely a tucna vmoci, mate sa fajn ??? Lukas, mal by si viac hravat hry...tucna vmoci, poznas svoje rodne cislo ???
  • 11. apríla 2015 15:59:01 CEST
    Nema to vyznam, tvoja argumentacia sa o nic neopiera. Bol zmazany, lebo sa admin rozhodol. A admin ma na zmazanie nicku opravnenie od majitela stranky. To je cele, nemusime to roztahovat na dalsich 5 strankach.
  • 11. apríla 2015 15:58:20 CEST
    ale musí to pravidlo byť niekde vo všeobecných podmienkach napísané. kde v týchto podmienkach je to napísané? nikde. kde je v podmienkach napísané, že užívateľ súhlasí so zmenou podmienok, ktoré sa zmenia za pochodu? nikde.
  • 11. apríla 2015 15:57:23 CEST
    já neřídím, nebaví mě to.
    nechápu proč furt přirovnáváš pokuty a zákony s dějkou blblou diskuzí na stránkách. to je absolutně mimo
    • 9 posts
    11. apríla 2015 15:56:14 CEST
    tu si na súkromnom majetku,to si uvedom.
    ked Ti dovolím vstúpiť na môj pozemok,tak Ta môžem aj vykázať bez vysvetlenia.....
  • 11. apríla 2015 15:55:15 CEST
    už mu to dvakrát tady psaly, že byl G soukromě upozorněnej.nechce to slyšet.nemá cenu se jím zabývat.vážně.je to zaseknutá deska.
  • 11. apríla 2015 15:55:06 CEST
    ale musí to pravidlo byť niekde vo všeobecných podmienkach napísané. kde v týchto podmienkach je to napísané? nikde. kde je v podmienkach napísané, že užívateľ súhlasí so zmenou podmienok, ktoré sa zmenia za pochodu? nikde.
  • 11. apríla 2015 15:53:41 CEST
    ešte raz, kde sú definované pravidlá, ktoré treba porušiť, aby bol vymazaný nick? nikde. teda na základe čoho je nejaký nick vymazaný, keď nič neporušil, ani nesúhlasil s ničím, ani podľa dohody admin nemá právo vymazať nick, má právo len upraviť obsah bez súhlasu majiteľa nicku.
    • 5 posts
    11. apríla 2015 15:51:51 CEST
    nemusis precitaj si pravidlo 18.pravidla sa mozu menit aj zachodu
    • 5 posts
    11. apríla 2015 15:50:39 CEST
  • 11. apríla 2015 15:50:24 CEST
    ale pravidlá musíš mať dané dopredu, lebo ináč nevieš, či niečo porušuješ alebo nie. máš vyhlášku a poznáš predpisy. máš na tejto stránke právidlá, predpisy? nie nemáš. tým, že si na ceste, tak si si vedomí toho, že máš dodržiavať pravidlá cestnej premávky. tu tiež dodržiavaš pravidlá, s ktorými si súhlasil pri registrácii, ale nehovorí sa v nich NIČ o mazaní užívateľa, ani o prispievaní na fórum.
  • 11. apríla 2015 15:49:02 CEST
    ..mala by si schudnut tak zo 20 kilo. Internet je svina, vsak ?
  • 11. apríla 2015 15:47:37 CEST
    Ty sa volas Lukáš ????
    • 9 posts
    11. apríla 2015 15:47:35 CEST
    policajti Ti musia povedať za porušenie čoho Ti dali pokutu,ale nemusia to vysvetľovať okoloidúcim vodičom a chodcom.
    Rovnako admin nemusí vysvetľovať Tebe ani nikomu inému,prečo niekoho nick zruší,iba tomu,koho sa to týka
  • 11. apríla 2015 15:45:14 CEST
    říkám to to pořád..bez řidičáku bys něměl řídit.vidíš a dostal si 100 éček.To proto, že sobotka už zase otravuje vstupem éček na náš trh :D:D:D
  • 11. apríla 2015 15:43:48 CEST
    to by mě teda zajímalo, jak to s tou pokutou za volantem uhraješ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • 11. apríla 2015 15:42:48 CEST
    dobre. predstav si, že ťa zastavia policajti a dajú pokutu 100e. zaplatíš bez slova, lebo tú pokutu ti môžu dať, majú právo pokutovať vodiča alebo si necháš vysvetliť za čo tá pokuta je a čo konkrétne si urobil, čím si sa previnil? jasné, že budeš chcieť vysvetlenie... toto je to isté. zmažú ti nick. dobre, ale pýtam sa. čo konkrétne som urobil, že bol zmazaný nick? aké konkrétne pravidlo som porušil? no žiadne, lebo tu pravidlá nie sú. tak potom o čom sa tu bavíme? pri registrácii je dohoda medzi užívateľom a stránkou. užívatelia sa zaväzujú niečo dodržiavať a rovnako aj admin. mazaním nickov je táto dohoda porušená.
  • 11. apríla 2015 15:32:56 CEST
    sklidni se. to co tady děláš ty je neskutečné. proč se chová jako takový čurák? co Ti kdo udělal?
  • 11. apríla 2015 15:32:02 CEST
    naopak.souhlasím s tebou. žádná pravidla, žádné porušení.když to tak chceš, tak to čti.
  • 11. apríla 2015 15:31:47 CEST
    jenže ty na argumenty nereaguješ. reaguješ jen na to co se Ti hodí.a toho moc není