Forums » Nekategorizováno

BDSM z geneticko-fyziologického uhľa pohľadu.

• Moderator
    • 33 posts
    11. apríla 2015 12:15:47 CEST
    Ano, uživatele Gandalfa jsem vymazal z důvodu přečtení dvou příspěvku kde došlo k urážení všech členu. Delší dobu jsem se tomu bránil ale co je moc to je moc
  • 11. apríla 2015 11:52:34 CEST
    Nápodobne kamarát.
    Ja som vedel, brat môj český, že si priateľský a pohostinný.
  • 11. apríla 2015 10:45:34 CEST
    Bych s Tebou nesel. A rad :-D
  • 11. apríla 2015 10:12:21 CEST
    Chýbal by aj mne. Som tu nový a nepoznám Vás a preto nemôžem posudzovať komunitu, no mi je smutno, že svoje sily nedávate(nedávame) dokopy a nesnažíme sa vytvoriť niečo pekné a užitočné pre všetkých a nie sa len nenávidieť a ničiť.
    Ja sa tiež naťahujem s VeselýmMorousom, no cez SS to máme vyriešené a ak sa niekedy stretneme pôjdeme spolu na pivo ako priatelia.
    Moje mozgové bunky už nestačia na to, aby som prišiel s nápadom, ako to tu stmeliť. Viem, že rozhádaný sa nedajú do kopy, no uvažoval som aspoň nad tým, ako fórum na domine rozdeliť tak, aby menovaný nemohli do seba zapárať....a čas potom ukáže ako ďalej.
    Je tu veľa mladých a šikovných ľudí, a preto ak má z Vás ktokoľvek akýkoľvek nápad dajte ho do placu.
  • 11. apríla 2015 9:45:29 CEST
    Gandalf by mi tu chyběl
  • 11. apríla 2015 9:45:22 CEST
    Dufam,ze vas odide odtialto viac,nech tu mozem urazat sam seba.
    Badesam
  • 11. apríla 2015 8:44:01 CEST
    Moja stránka doteraz vykazuje drobné abnormality so správami (a do PC sa nevyznám vôbec), no podľa nej je MORS stále aktívna na rozdiel od Gandalfa.
  • 11. apríla 2015 8:26:40 CEST
    Nikto nerušil nič to adresuj adminovi,roky upozornujem že mu tu behaaju hacketi a vírusi vo vlákne a nič,
    Áno zmazali Mors aj čarodeja,ostatní pojdu tiež ani nebudu vedieť ako,
  • 10. apríla 2015 23:37:03 CEST
    Zrušila konto,aj Gandalf sa pridal:-)
  • 10. apríla 2015 22:55:10 CEST
    Dajte už pokoj s genetikou ani Boh už nevie ako dojebal celu reťaz DNA nie to ešte degenračné uchylky typu modrej krvi,bdsm,sadomaso,homo lesbo,atd,,,
    Ja by som najprv musel zistiť kto vobec bol moj tatko možno aj zvyšok rodiny,to by nebolo zlé,ale zaobersť sa tým teraz ked z nich už červíky požrali všetko masko,má to vobec význam,ked v databáze neexistuju,,?,,ani tie mená čo su v rodnom liste,ani dátumy ani nič nesedí s registrom,
    Takže výsledok je = serem na to a kukám
    Táto krajina nie je pre starých,,
  • 10. apríla 2015 22:52:49 CEST
    To byl komplimnet, se červenám. Jako fakt.
  • 10. apríla 2015 22:50:18 CEST
    PA ti PI
  • 10. apríla 2015 22:49:50 CEST
    pokud mne někdo přirovnává k tomuhle, jsem na sebe hrdá :D:D:D:D hrdá PI ti PA.
  • 10. apríla 2015 22:42:37 CEST
    myslím že jsem to podědil. je to geneticky dané. navíc ty co mě zplodili mě i vychovávali a já už své první justýní kroky podnikal od malička. jsou to ty drobnosti, kdy víš že se odlišuješ ale nevíš jak to a čím. když jsem poprvé slyšel šmouly na kazetě a zpíval jsem si s něma a barvil se namodro, když hanson zpívali mmmmm bob a já si nechával narůst dlouhé vlasy, když chaozz namluil písničku televize a já se rád díval na televizi. pokračovalo to marešovými kožichy, to už bylo těžké, tolik jsem se vymykal normálu a byl jsem tak jiný. Při onanii jsem se díval na očko holky zpívaly a kroutily se. No a teď Justyn. Nevím co bude dál.
  • 10. apríla 2015 22:36:05 CEST
    a odkdy si začal pociťovat touhu být džastynem?přišlo to od narození, nebo jsi postupem času zjistil že džastyn revajvl je tvoje parketa
  • 10. apríla 2015 22:30:48 CEST
    ...ale inak to bola rozpravka o dobrodruzstvach mimozemskych maciek na zemi:-)))
  • 10. apríla 2015 22:29:02 CEST
    je nekopletne rozmýšlajúca "Akože dáma",ktorá za negustiozne predvádzanie,poňala poníženie jednej dámy,verejne....a ani pri tom nebola,ked sa riešilo,za čo je ten trest,ale z druhého konca sály jej oči skoro vypadli,ako sa pozerala a nie,aby sa zdvihla a vypadla,ked s tým mala problém.
  • 10. apríla 2015 22:28:55 CEST
    ...znamena to PA a PI...neviem pteco ta k nim porovnala kralovna...idem si to precitat..ale viem..ze BDSM ma dvojicu,ktora tu posobi pod nickom Pa a Pi..osobne ich nepoznam
  • 10. apríla 2015 22:25:23 CEST
    svého justina si pěstuju ....
    ty zkratky jsem taky nepochopil.
  • 10. apríla 2015 22:22:41 CEST
    tak pokud nedojde ke srovnávání fyzickému, jsem tolerantní. Ty máš hezčího bíbra.
  • 10. apríla 2015 22:19:07 CEST
    nevím co znamená pan a pí.... v jedné větě s mým nickem.Jsem dnes trochu nedůvtipná.Můžou být tečky konkrétní. Děkuji.
  • 10. apríla 2015 22:16:25 CEST
    jsem myslela nás obyčejné lidi.Tys Gandíčku určitě komunikoval už morseovkou se svojí maminkou, když jsi byl ještě v bříšku. Byls tam vůbec?
  • 10. apríla 2015 20:54:09 CEST
    Lepidlo na drevo a linoleum,kombinovať to o chviľu budem s jednou ušuľanou konečne po celodennej robote,ale nsjprv malu idem hnať varechou do postele tak potom,
  • 10. apríla 2015 20:42:02 CEST
    Hod do eteru,ze co fetujes.
  • 10. apríla 2015 20:37:57 CEST
    zlatinko skutočne si ma teraz neskutočne pobavil ale že ako s chuti som sa zasmiala...ty ho poznáš osobne?