Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 5. júla 2015 22:59:29 CEST
    Som si živo predstavil,ako skáče vladoš cez svihadlo v kabíne
  • 5. júla 2015 22:58:54 CEST
    My vlados ta zdravime
  • 5. júla 2015 22:57:29 CEST
  • 5. júla 2015 22:55:18 CEST
    Mercedes nie je trambus. Ma prezyvku ROBUR
  • 5. júla 2015 22:52:23 CEST
    My si tu este stale vyberame gulicky z nosa a zatierame na displejoch tvoj nick.... A vazim puhych 100 kg a meriam necele 2 metre. Naviac podla biblie som len trstina vetrom sa klatiaca....
    • 13 posts
    5. júla 2015 22:27:35 CEST
    neser ma ja som tu prišiel ešte v čase, keď vy ste sa v nose šprtali a guličkami zo sopľov ohadzovali
    • 13 posts
    5. júla 2015 22:25:29 CEST
    Ty si tu 5 minut aj s cestou! Ty nic nevies o tom, ze my si tu vladosa doberame, lebo on je nas silny sef!
    • 13 posts
    5. júla 2015 22:23:55 CEST
    vlados je asi veľký dosť, ako taký dobrý ujo mäsiar krkovička. on celkom určite cez švihadlo neskáče a keby, tak japonsko hlási otrasy
    • 13 posts
    5. júla 2015 22:20:18 CEST
    Sa vladosovi trasie cela kabina?

Predsa vlados skace cez svihadlo a sleduje Fittness kanál vo svojom plne klimatizovanom Trambuse
  • 5. júla 2015 10:02:53 CEST
    Vy neviete spať či čo,,?,, ,,
    Tak si ho strčte do....teplej vody ..do studenej handru na hlavu a buvať,,
  • 4. júla 2015 23:20:55 CEST
    Ver, že my s chlapcami by sme radi skusali merať teplotu miestnym Madams, ale ony su asexualne
  • 4. júla 2015 23:16:35 CEST
    Treba skúsiť,,,
  • 4. júla 2015 22:33:09 CEST
    Monikon, karta nepusti, sadnem do kamiona, dam svoju kartu.... To fungovalo na kotucikovych tachografoch, co opisujes, este ich jazdi dost, je pravda.
  • 4. júla 2015 22:28:18 CEST
    To robia až na hranici, len Polsko jazdia na drugu kartu. Ti poviem, v 2004-tom mi nemecky colnik povedal "Ja by som chcel byt Slovenskym kamionistom." Ja mu nato, čo? A on: Sa pozrite na vaše papiere! Vy ste cely rok na dovolenke! Sice mas kvoty ako mas jazdit, ale nedelu co nedelu podpises v rodinnej firme Dovolenkovy listok a ides, velakrat s dalsim dovolenkovym. Alebo aby Ti ho nenasli, si ho po ceste tlacis v motorestoch, peciatku mas skrytu v plechovke s tabakom. A tešme sa, že nam davaju pracu. A všetci o tom vedia, len robiť treba, tak s tym nič nerobia.
  • 4. júla 2015 22:24:17 CEST
    tak hlavne neocikávaj tuje, toto ma vie nahnevať
  • 4. júla 2015 22:23:43 CEST
    Cha! :-D Ja v mojej Petržalskej garzonke dať teraz 3 bažanty, tak som rano na Antolskej ako kolaps po prehriatí. Teda prt, kto by mi volal sanitku? Ved som doma sam, o mesiac by susedom vadil smrad :-D
  • 4. júla 2015 22:23:21 CEST
    Da drugu kaartu ??? Ono mu to raz bundes autobahn gestapo, bag, zrata tak, ze sa obesi. Raz ho nacapaju....
  • 4. júla 2015 22:19:42 CEST
    Ja som teraz vecer vypil 3 zlate bazanty, takze ty mozno docikas dalej, ale ja budem cikat castejsie.
  • 4. júla 2015 22:19:11 CEST
    A najhorsie je, ze Slovaci aspon nadavaju, ze sa musia takto trhat, ale skoro ma šľahlo, keď som na Hofe varil Gulaš s polskymi Jaczkami a oni, že ta to po prostu dobrze jest, ze mame roboty, co natom? Dam druge karte i idzem domow, tak jest dobre. To je ako s opatrovatelkami, Slovenske nadavaju, ze im Rakusania malo platia, a coho sa dockaju? Pride polka, co robi este za menej. Po prostu super.
  • 4. júla 2015 22:16:43 CEST
    hádate sa ako malí chlapci na pieskovisku, kto ďalej dociká, pri tom je každému jasné, že ja. som najmladší, mám v pohode prostatu, dlhú hadicu a fakt mi treba cikať, ale som lenivý ísť. ale k veci. pravdu máte obaja. skutočne všetko platí, čo píše Monikon, keď ide o slovenské firmy a vodiča, ktorý s tým začína a tiež je pravda, že s praxou v zahraničnej firme je to už o niečom inom ako píše vlados.

hádajte sa ďalej, idem cikať, som si chcel urobiť uzlík ale je to krátke
  • 4. júla 2015 22:15:46 CEST
    A to jazdenie na hranu ??? Existuje predpis, aetr,, alebo po novom 561. Ta predpisuje kolko mozes za den odjazdit, kolko mozes v sucte odjazdit za tyzden, za dva tyzdne.... Ano, to musis vsade, vsade sa musis snazit odjazdit co najviac. Kamiony su vybavene gps, dispecer vidi kde stojis ako dlho stojis. Kamion si musi na seba zarobit. Ale na slovensku ta tlacia jazdit este viac, na tu mas este jednu kartu, makaj, daj magnet, makaj....
  • 4. júla 2015 22:09:57 CEST
    Staci ti 5 rokov praxe a mas otvorene dvere. Kvantum zahranicnych renomovanych firiem ma v bratislave kancelarie na nabor vodicov kamionov. Prides, odjazdis skusku ci vies naozaj jazdit a mas zmluvu. Nikto sa nepyta ako si skoncil v minulej. Taliani alebo belgicania sa biju o slovenskych vodicov. Treba nabrat odvahu a ist jazdit turnusy a nie sa nechat ojebavat slovenskymi podnikatelmi. Jazdil som pre dana, jazdil som pre belgicana, jazdim pre nemca.... Vsetci to uz maju tak vyspekulovane, ze ani nepotrebujes cudzi jazyk. Dispecer slovak, a ty anis nikym inym nekomunikujes. Vo firme ti staci bonzur mesje, kamion desarze, rampe ? Ok, orevoar.
  • 4. júla 2015 22:06:37 CEST
    Toto su pre mna novinky co pises, ale verim. Chlapi s ktorymi kecam tvrdia, že z firmy do firmy to iste. Cely tyždeň jazdiť na hranu, po vikendoch opravovat auto. Klima, chladnicka nehrozi. Vacsinou Scanie a rodinné firmy 4-8 áut. Taký je vraj region Horehronia.
  • 4. júla 2015 22:01:51 CEST
    Tak preco su v takej firme ??? Raz mi sef strhne za nieco co sam neuznam tak odidem z firmy. Ked som cez zimu chcel menit firmu, oslovil som presne 10 firiem a z 8 som dostal ponuku... Teraz je brutalny nedostatok vodicov a kazdy sofer co to nevyuzije je truhlik
  • 4. júla 2015 21:57:05 CEST
    Že dispečer! :-D Sa preber chlapče! 2/3 tiny slovenskych Truckerov, ak nie viac robia v rodinnej firme, kde nevesta bez maturity robi dispečerku a menežerku paliet, svokra generalnu riaditelku a synačik si lieči maleho vtaka tym, že chlapom, čo točia po Europe aby on nemrzol a neparil sa, škrtá diéty, podpisovať im dáva 1300 Eur, vypláca 750Eur. Chlap pride raz za mesiac domov, žena nasrata, že ako malo penazi, chlap jej jebne, lebo ma všetkeho dosť a ide rozvod. Taky je život v DOLINAAAAAAAAAAAAAAAAAACH :-D.