Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 13. apríla 2015 9:26:18 CEST
    To nevadi vacsine ani teraz, vravim, mam stastie. Mimochodom, ked sa ti vo francuzsku pojebe na dialnici auto, nemozes ho opravovat. Firma co spravuje dany usek dialnice ti auto odtiahne na parkovisko a az tam mozes nieco riesit. Ked mas defekt, tak pockas, oni dohrmia, nahadzu okolo teba kuzele a blikacky a mozes robit.
  • 13. apríla 2015 9:22:19 CEST
    Dnešná kamiónová doprava a doprava všeobecne je iná ako v minulosti. V tej dnešnej sa už vôbec nevyznám. Ale bolo to presne opačne. Zarastený, zahumusený od vlastnoručných opráv počas cesty a nadávajúci, tak to boli tri veci ktoré im nevadily.
  • 13. apríla 2015 9:16:21 CEST
    To mi pripomenulo, ze uz 3 dni som sa neholil. Tak dnes, nevedel by som vysvetlit, co som vlastne dnes robil ked som nic nerobil a aj tak nie som oholeny.
  • 13. apríla 2015 9:13:46 CEST
    Mam stastie ,ze jazdime pre spedicku Ballauf&Schopp, a ti su extremne seriozni. Nenahanaju vodicov, ides podla seba. Len musis byt oholeny, cisty, nenadavat....
  • 13. apríla 2015 9:13:00 CEST
    ...a najviac majiteľ - že si neťahal celé v kuse, potom zas keď si ho počúvol - že si dostal pokutu atď.
  • 13. apríla 2015 9:10:55 CEST
    Vidíš každému haraší za niečo, len naši ta dodrbú bez dôvodu.
  • 13. apríla 2015 9:10:26 CEST
    Ozaj, dnes mam volno. Vykladam az v utorok rano o 10tej a som teraz 45 km od vykladky. Totiz v sobotu som presiel 760 km, takze dnes nemam robotu a vykladka je fix na utorok 10.00 !!!
  • 13. apríla 2015 9:07:53 CEST
    Ospravedlnujem sa za nepochopitelny prispevok pre osoby neznale problematiky kamionovej dopravy
  • 13. apríla 2015 9:05:29 CEST
    ...teraz im z aetru jebe uplne na hlavu. Kontroluju aj take veci o ktorych aetr ani nehovori. Francuzi si vymysleli, ze tyzdennu prestavku, ked robis neskratenu, tak musis byt v hoteli. To, ze lacny hotel je horsie vybaveny ako moja kabina je im jedno. Svajciari ta zas pokutuju zato, ze dobijas baterky. Nemcom teraz vo velkom jebe, ehm oprava, baziruju na upevnovani nakladu, a to, ze ak naburam a mam tam nalozene 25 ton zeleza tak to zelezo zotrvacnostou pojde dalej bez ohladu na milion gurtni im vobec nevadi.
  • 13. apríla 2015 8:52:59 CEST
    To ešte aj dnes kontroluju tachograf a oddychové časy,?,,
  • 13. apríla 2015 8:51:22 CEST
    Už štartuješ,?,
    Slnko by ti akurát malo zohrievať sklo na okne,
  • 13. apríla 2015 8:47:25 CEST
    Tak ta skratka znamena Bundes Autobahn Gestapo.
  • 13. apríla 2015 7:10:54 CEST
    Myslíš tých nemeckých krasavcov,niečo ako inšpektorát práce u nás?
  • 12. apríla 2015 22:42:44 CEST
    Teraz dali starý trik do toho filmu,odtrhnutá zadná náprava na osobáku ked ho uviažeš lanom o stlp,
    Je to blaf,,je to nezmysel,neexistuje odtrhnuť takto zadnu nápravu ani keby auto malo rozbeh 300 metrov,ak to nie je zhnitina alebo napílené,nikdy náprava nepovolí,
  • 12. apríla 2015 22:37:51 CEST
    O tom osobne,teraz si myslíš že je to ťažké,skus si predstaviť že to všetko som musel robiť sám všetko a neboli mobily,ledva sa dalo niekam dovolať,
    Dostal som supis vecí čo treba pre labák,výrobu atd a musel som isť a zohnať,,neexistovalo vtátiť sa bez potrebných vecí,alebo penazí na výplatu z BA z centrálnej banky,
    Na druhej strane som nebol obmedzený finančne vždy mi dal šéf prázdne objednávky ak by sa auto pokazilo hocikde mohol som kupiť akýkoľvek voz ale prvoradé bolo doviesť veci,
    Takto som sa raz musel vrátiť z Nemecka na 3 kovom,BMW , nechal som tam hrdzavu Š1203,
  • 12. apríla 2015 22:25:28 CEST
    Na chvíľu som nazad,nie nemá mi kto pomáhať,na staru mamu je dosť ak ju dokáže ustrážiť vo vnutri,
  • 12. apríla 2015 21:10:40 CEST
    viem sa vžiť do toho ked nemôžeš chodiť a ešte máš aj ruku v keli a má ti aspoň kto pomôcť s malou?
  • 12. apríla 2015 21:05:07 CEST
    Preco by ju nemalo bavit sediet cele hodiny za volantom, denne riesit problemy s dispecerkou, skladnikmi, terminmi, technikou, sprchou, pitnou vodou, hygienou, parkovanim atd, atd ??? Ved je to super zivot, len ta musi bavit, inak skoncis s volantom do tyzdna.
  • 12. apríla 2015 21:00:02 CEST
    Len klud človek sa vždy učí na vlastnej chybe a aj tak na to zabudne a znova to zopakuje,,
  • 12. apríla 2015 20:58:21 CEST
    Si myslíš žeby nešla,?,,kým som mal taxi ale veľké to MPV pre 8 ľudí ako mikrobus,tak mi ležala pod nohami alebo vedľa mna na sedáku vždy aj v noci a bola v pohode len nech mala mlieko a čistu plienku,
    Je to autičkárka,, ,
    Sranda ak sa dá v mladosti na Tirák a až potom ked si zarobí bude robiť čo ju baví ako som to urobil ja,
  • 12. apríla 2015 20:56:45 CEST
    to je na šľak trafenie ja mám len nohu a starosť o seba ale toto ma hrozne s tebou mrzí
  • 12. apríla 2015 20:54:25 CEST
    ...vies co znamena skratka BAG ????
  • 12. apríla 2015 20:53:37 CEST
    Tak si hod nejaku hru a oddych,ja sa odpájam tiež,ledva som popísal tieto vety čo mám prsty v háji,a to som mal ist zajtra do banky podpisať nové poistky,za byt inak bude pruser z uverom,,
    Pekný večer,
  • 12. apríla 2015 20:52:56 CEST
    Ak chces, zajtra ju zober do aux de provense, ja ju vezmem do kamiona na 2 tyzdne.
  • 12. apríla 2015 20:50:25 CEST
    Rozhodol som , ze na tomto parkovisku bude len pomaly internet, takze z kazdeho programu mam len screenshoty.